воскресенье, 20 апреля 2014 г.

Zanimivosti rešiti vse (slike, ogledala, vaze)

Vsakdo ve, da ni dovolj le, da so draga oprema in dobili udobno in edinstven prostor. Morate dihati življenje v njem, da bi udobno in pomembne za vaše življenje. Različne stvari - od drage slike za lepe nakit bo enostavno spopasti s to nalogo. Ampak kako, da ne izgubijo občutek delež in pravilno izpolnite njihov življenjski prostor? V tem in bodo poskušali zdaj razumeti.

Slike in fotografije

Obstaja zelo dober tradicijo, ki že od antičnih časov: da so na stene svoje hiše z družinsko fotografijo. Sodobne tehnologije dati duška domišljiji: da bi velik kolaž kraj, kjer ne le fotografije, ampak tudi pam'nepozabno stvari (posušene zvezda, se posvetujte, Spominki), dokumenti (letalo vozovnice ali zemljevid mesta, kjer ste bili ali bi lahko svoj portret v temnico, kjer bo proces, tako da ni mogoče ločevati od pisnega s krtačo. Taka dela so vedno pritegne pozornost gostov in "modeli", da bi porabili ur gledaš jih in uživajte mudi spomine.

Za standardni pobral okvir, po možnosti izjemne in pod postane inter'jer. Ali se najbolj osnovnih dreves'leseni okvir in neodvisno okrašena. V tem primeru ne more storiti brez vključenost otrok! So z veseljem bo barva okvirja, ali bi uporabo kroglice, morje, kamenčkov, školjk, trakovi, loki, bleščica - široko odprto za ustvarjalnost.

Gradiva na temo

Prijetne stvari: petty bourgeoisie ali domačnost v hiši?
Ogledalo je element doma dekor
Ideje za prazne stene
Alternativa sedem sloni
Nekatere dodatne pripombe na temo:
- Modna sprejem - eno in isto temo, posneta pri različnih zornih kotov ali drugačen pristop. Na primer serijo fotografij, cvet ali panoramska cesta. Te fotografije enake velikosti, se shranijo v eno dolgo pravokotni okvir.
- Tudi v modni fine art fotografije: pokrajine, oblaki, ladij. Ali kot omamljanje makro posnetkov cvetja, vodnih kapljic in drugih lep'predmeti.
- Črno-bela fotografija videti dobro na gladko, brez risanje na steno.
- Slike različnih velikosti so visela na eni vrstici ali celotno sestavo hranijo v obliki pravokotnika.

Slikarstvo je malo težje. Za želeni učinek, morate upoštevati pokritost slike, njeno umestitev in oblikovanje. Stari trik je, da postavi ogledalo pred slikarstvu, "potiska" prostor in vizualno podvojitev lepoto. Če ni dovolj naravne svetlobe v prostoru, osvetljena od spodaj ali od zgoraj.
Za sobo v avantgardni slog, potrebujete enega, vendar je velika in ne pozabite,'nezapominam sliko, ne potrebujejo še v okvirju.

Ogledala

Lahko prisotna, ne le zaradi praktičnih razlogov, ampak tudi za dekoracijo.
Zanimivo uporabo ogledala, da jih objavim na stropu okrog lestenci ali nasprotni steni svetilke. Soba takoj postane pametnejši, širši in svetlejši razsvetljavo.

Od majhnih zrcal, en obrazec in v vidnem delu, lahko ustvarite zanimive stenske sestave.
V privlačni okolici ogledalo "in obleko gor" v bogatih pozlačenega okvir. Design način, ki povečuje lokaciji - na robu ogledalo za pritrditev drapery enake tkanine, ki so sešiti zavese v prostor.

Nastavitev ogledalo "rast", pam'ne pozabite, njegovo nagnjenje k enakosti lahko igrajo trik na vas. Nameščen navpično, se skrajša noge, boki naredi širše, in velikost noge več! Zato, da bi imeli pravo idejo o lastni izgled, nagib, da malce nazaj (približno 5-7 cm od vertikalne osi).

Lonci in vaze

Veliko besedo vaza je preprosto potrebno v dnevni sobi. S cvetjem ali sadje, ona vedno izgleda elegantno in stilsko.
Klasična nikoli ne gre iz slog je, Kitajske in Japonske vaze, v svojstven način. So lepe v sebi, vendar ga lahko postavite v sestavi posušene rože ali le podružnica cvetoče drevo.

Zdaj velik obseg vaze, izdelan iz prozornega stekla. Jih pravkar ustvarili, da bi zapolnila njihov morju prodniki, kroglice iz volne, iz plastičnih kamni ali kristali. V visoko vazo kvadratne oblike bo učinkovito poglej rdeča jabolka ali velik kup tulipani, z glavo pokopan v njej.
Za eno rožo, da se zaskoči v široko vazi, dana v ZIM'peti celofan. Od daleč se bo, kot zdrobljenega ledu.

Elegantno videti belo vaze različnih velikosti in oblik. Z njimi v mesto in narežemo vrt cvetja in rastlin, zlaganje v eno skupino. Druga oblika metoda - ponavljajoča se oblika vaze, vendar v različnih barvah.

Na Splošno, v vsakem soba je prostor za nekaj VAZ - na prostem, tabela, majhen kozarec na polici ali velik Savel'Jana teža v prazno kotu.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика