вторник, 22 апреля 2014 г.

Tuš prostor 2007-04-12 18:16:06

Gradnja in rekonstrukcija.

Tuš prostora
2007-04-12 18:16:06

Hladen tuš vrne moč in aktivnost. Toplo - lajša stres in vrača mir. Zdravilne lastnosti vode, nihče ni dvomil. Zato je vreden boljše okolje. Prej "okolje" duša, so se večinoma standard tuši. Da jih namestite enostavno, potrebno nabor funkcij, ki jih imajo. Zdelo se je, kaj še potrebujete?

Vendar kopalnica je zdaj postal polnopravni lokacijo, kraj sprostitve in užitka. V svojem plastičnih kabini včasih izgleda tujec, spodkopava enotnost sloga. Torej je čas, da ga zamenjate z dejstvom, da je večina popolnoma zadovoljuje nove potrebe. In sicer, tuš kabina. To je še posebej odločno prostor, v katerem je potekala tuš. Če se sprašujete, kaj je temeljna razlika prostor, kabine, potem je odgovor: tuš kabina je zaprtem prostoru, ki ni, ne ustvarite zasebne prostore. In kakorkoli že, on je popolno nasprotje kabini. No standardi ne veljajo.


Materiali
Glavna zahteva, da material, iz katerega zgraditi tuš prostor, - higroskopičnosti. Takih materialov na trgu zdaj zelo veliko. Zato, iz tradicionalne opeke je začelo upadati. Naučiti ga - ni enostavno. In curvilinear oblike ne bo gradil. Konkretne, čeprav lahko gradijo različne konfiguracijske, ampak "težko". Stene teh oddelkov je na splošno obračuna vodo-odpornih ploščic ali mozaika.

Najpogostejši material, ki ostane odporna na vlago gips Ploščo . Če je mokro, postane plastike in na določenih spretnosti je mogoče ustvariti želeno obliko. Z gips plošče, lahko ustvarite kabini vsako obliko. V primerjavi z bolj moderno kolegi je nedvomno zmaga v eno - v ceno.

In še, bolj udobno in bolj trpežne za uporabo posebne plastike. Corian in polistirena manjka vlage in ohranijo toploto dobro. Jih je mogoče enostavno namestiti, in lahko fit flush mešalniki in komunikacije. Konveksno ali konkavno obliko, da bi jih ne bo težav.

Uporablja se tudi les, mimo posebno obdelavo.

Zelo priljubljen material je steklo kot stanja, in v obliki steklenih blokov.


Obrazec
Sodobni materiali omogočajo oblikovalec za izvajanje skoraj vseh idej. Obliko in velikost na prebivalca prostor odvisna le od velikosti kopalnice. To je lahko pravokotne, kvadratne, okrogle. Še posebej spektakularen Zaliv v obliki polžje. Izbrani obrazec bo določajo ritem premikanja po prostoru. Stene ne dosežejo zgornje meje, da ne krši celovitost inter'notranje zadeve in ustrezno zdravljenje lahko pa funkcionalni element v glavni okras v kopalnici. Postavitev prostor lahko kotu, stena, ki se nahaja v sredini prostora.

Oprema
Oba zunaj in znotraj tuš kabina je zadovoljiti želje lastnika. Splošno je sprejeto, da se začne s tušem pladenj, ki ga določi obliko in dimenzije. Na trgu ponujajo palete različnih oblik: kvadratne, pravokotne, ovalne, okrogle, ravne in globoko. Akril in jekla, lesa in plastike. Da bi našli ustrezne ni težko. Palete so vgrajeni v tla in stoji. Končni paleto enostaven za namestitev in popravila. Vse komunikacije v okviru preprosto dostopna. Običajno tla poglablja, ki nastane prazen prostor, ki je vstavljen v pladenj, pod katerimi se skriva v odtok.

Ampak, če se ne ustavi ga ne stiska, in Ste pripravljeni iti do konca, bo koristno. Tuš prostor si bo v tem primeru je to najbolj naravno. Bo treba vključiti v celoten prostor kopalnica. Vendar dodatne hidroizolacijo treba skrbeti zlasti.

V tuš prostor veliko vlogo igra pravilno opravljena drenažni sistem. Na sodobnem trgu ponuja veliko stopnice za dušo. Zanesljivost modeli, ki se določi glede na njihovo zasnovo in gradivo. Zdaj lestve narejene iz kakovostne plastične mase, ki niso pod vplivom kisline in baze. Prehod, kupljenih na trgu, lahko nenadoma ne. V prid modelov, ki se vodijo na vrh. Izslediti in da je bila voda odpraviti na hitro. Kupiti morate naprave povečal premer 90 mm In okoli možganov luknjo, da bi majhen naklon tal. Pozornost je treba opozoriti na višino sistem, vsak centimeter je pomembno zato, ker na višino lestev bodo morali dvigniti tla.

Kot je za tuš rack, boste lahko enostavno pot in kupiti ready-made model. V njej vse potrebne elemente, ki so zbrani na isti plošči. Obstaja pa še ena možnost. Posamezni elementi so posebej izbrani in določeni. Če Ste "kul" kad, tuš, lahko preprosto omejiti na zgornji zunanji mirovanju jezera. Toda mete ne bo odveč. Inline injicirajočimi uporabniki so zdaj bolj in bolj priljubljena. Ti so nameščeni s strani, šest ali osem šobe dovolj za učinkovito masažo. Vendar privoščite aromaterapija, turška kopel v tuš prostor, lahko pa tudi ne. So ustanovljeni le v zaprti v mirovanju kabine.

Moram reči, da se je število tujih podjetij ponuja popolno, tuš škatle, ki vam omogočajo, da ustvarite načrt, ki odlično združuje tehnični elementi in deli med'jer. Lahko na primer zajemajo fiksne deli plošče, odpreti ventile, in masažna tuš glavo, ki skupaj tvorijo stilsko tandem.

V pripravi je nameščenih kar nekaj časa, preložena, apna in železovega oksida. Ko spreminjanje tlaka v sistemu, ostanek bounces off stene, in v mešalnik. Med popravila za vodo, včasih dobi kremenčev pesek. On začne pokvari keramično ploščo mešalniki. Zato vse sodobne vodovodne zahteva skrbno čiščenje vode iz mehanske nečistoče. Če Ste opremi, tuš drage opreme, filter je treba dati obvezne'in se prepričajte. To je nameščen, ko vstopijo v vode v stanovanju, kot cevi za hladno in toplo vodo. Če želite spremeniti to ni potrebno. Filter se enostavno spere priključitev na Kanalizacijski sistem. Stane drago, ampak stroški se bodo hitro izplačalo, ker niso sorazmerne s morebitne stroške popravila.

Tuš v kopalnici prostor izgleda bolje kot v kabini, in daje več prostora za oblikovanje ustvarjalnost. Vendar na drugi strani, konstruktivno nezamknutymi, kot smo rekli, uvaja omejitve nekatere pare zdravljenja, kot pare, aromaterapijo. Tako je še vedno pretehtati "za in proti," in razumeti, da ustreza Vašim željam. Pogumno zavrne standardne rešitve, ki iščejo s strokovnjaki, nove ideje in jih izvajati.

VIR: "Sodobna hiša"

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика