вторник, 22 апреля 2014 г.

Kuhinjski mešalnik 2007-04-12 18:13:50

Gradnja in rekonstrukcija.

Kuhinjski mešalnik
2007-04-12 18:13:50

Govorimo o korito za kuhinjo, dolgujemo pa'pleteno šteje, drugi del tandem - mešalnik. Danes, verjetno vsakdo ve, da je kuhinjska pipa bistveno drugačna od pipo za kopalnico. Razlika je v oblikovanju žlebu, ali, v vsakdanjem jeziku, ustnik, iz katere voda prelije. Kuhinja žlebu je zasnovan tako, da ga lahko v celoti uporabijo vse delo o'em pranje in nalijemo vodo v visoko zmogljivostjo.


V primerjavi z bolj zadnjem času, vloga kuhinjska pipa je znatno zrasla v sodobno kuhinjo. Zdaj je ne le izpolnjevanje svoje primarne funkcije, vendar je udobje dejavnik na Splošno in, kar je pomembneje, je pomemben element za načrtovanje kuhinje. Enostavno delovanje, zanesljivost in vzdržljivost v delovanje, visoko higienična, estetske popolnosti, ki je na kratko nabor zahtev, ki jih pred sva'danes predstavljeno v mešalnik. Moral bi okrasite kuhinjo in zvesto za več let.

Širino in raznolikost možni izbor, domišljijo in še bolj zmedeno. Vendar, po nekaj pravil, ki jih lahko izvajajo natančno in točno. Dovolj, da bi razumeli tisto, kar potrebujete za določene jedi.


Design
Moderne kuhinje je značilno ima en koncept. To je razlog, zakaj prvi takih zgolj uporabno objektu, ki je v kuhinjski mešalnik, zdaj prvič spoznal, da je "na oblačila". Res, v rustikalnem ali Viktorijanski kuhinjski mešalnik ultra-moderno obliko nedvomno bo videti približno alien'predmet, in v minimalistično - medeninasto pipo, stilizirane retro slogu, tako da samo neumno! Mešalnik mora fit slog izbrana kuhinja koncept. Poleg tega predlog tukaj je fantastično! Lep stilizirane dvigala iz bakra in medenine, prevlečene simulacijo vpliva čas, v zlato in srebro s črno, obliki, identična starih vzorcev, se popolnoma prilega v inter'jer kuhinje v retro, classic, Viktorijanski, Edwardian in Palača slog, in tudi v državi. Še posebej dobro jih bo videz v kombinaciji z umivalnikom marmorja, keramike in porcelana ali umetno, starih kovin.

Sijaj ali Mat, prvotno barvo ali preprosto mešalniki kvazi-futuristično, namerno funkcionalne oblike dopolnjujejo podobo moderne kuhinje v slogi minimalism in high-tech. In kaj je dober estetski dovršenosti v harmoniji z najvišjo stopnjo funkcionalnosti in kakovosti.


Najbolj pogosto primeru mešalniki so iz medenine in pokrita s chrome, plastika, barvni emajl in drugih zaščitnih in dekorativnih materialov. Ventili in ročice so lahko izdelane iz različnih materialov in njihovih kombinacij.


Design
Daintily mešalnik - kljub svoji navidezni iz preteklosti, je še vedno ohranja vodilni položaj. V bistvu, večina uporabnikov, ki imajo zelo sedežem želje, ki se oblikuje v življenju navade, ki včasih postane trajnostno stereotipov. Mešalnik tega modela omogoča skoraj takoj dobili le zelo vroče ali zelo hladno vodo. Še posebej široko izbiro modelov, classic, retro slogu, preference, ki praviloma raje starejše generacije. Vendar pa skupaj z njimi nenehno z'so in minimalističen urbanih modelov z dvema žerjavi.

Mešalnik je najboljša možnost za kuhinjo. Ima eno nadzor ročaj, ki se nahaja na okvirju strani ali na vrhu. V konkurenci z dvuhventilnye pipe postopoma zasedajo vodilne položaje. In tukaj imajo izrazito prednost - lahko zlahka uspelo ne le prsti, ampak tudi rahel pritisk, zaradi česar je nepogrešljiv v kuhinji. Po vseh roke med kuhanjem in drugih del, ki so pogosto umazana ali spolzka.


Touchless pipo, se sprožijo samo, če si dal roke k njemu. Vodo, ki bo pritekla samodejno, s prednastavljeno temperaturo. Tako, sredi kulinarične ustvarjalnosti v kuhinji, boste vedno imeli možnost, da si umijte roke, pranje zelenjave in tako naprej, brez dotika pipo. Pridobljeno dne in higiensko in ekonomsko (ker voda ne bo razpoka, ko je ne potrebujete). Temperatura vode za brezkontaktne emisij je urejen s pomočjo nameščen pod koritom a mešalna enota.


Vlije
Kako izpolniti vode vaza za rože ali pranje visok lonec? Pipa z visoko ustnik omogoča, da se popolnoma in trajno rešili ta problem, ker je njena velikost je popolnoma izračuna. Poleg tega, ta betonski mešalniki izgleda super v kuhinji, izvedene v kateri koli slog, samo poudarkom na sebi.


Vendar pa obstaja en poseben trenutek - visoko mešalniki so običajno velika in težka, ki ne dovoli, da jih namesti na majhna korito, in so pogosto dražja od tiste s standardno višino. V mnogih primerih ti razlogi so postala pomemben argument v prid mešalniki redno višino. Ampak to je razlog, zakaj morda nekateri Gospodinje in ne uživajo velike lonce. Vendar pa ti mešalniki se lahko sprejmejo tudi vreden mesto v vsakem kuhinji, še posebej, če so opremljeni z izvlečno prho.

Tuš v kuhinji
Zložljive tuš je eden najbolj priročen in pomembno naprave, ki so opremljene s sodobno kuhinjo pipe. Ko ga ne potrebujete, ga je skrit v telo žlebu. Vendar, če je potrebno, ga v enem gibanja potegnil iz vtičnice - in razširjena v dolžino do 1 m V takem pipa za vodo iz naprave za zaklepanje, da tok, ki gre na prilagodljiv linijskih. Jezero ima lahko več načinov namakanja. Upravljanje zložljive tuš - kot so uredba o načinih curki od običajnih močan, je eno enostavno gibanja, saj se nahaja neposredno pod roko, ki jo je gospodarstvo šoba.


Pridobljeno žlebu, zato je veliko lažje pranje zelenjave, jedi, vključno z visoko ponve, in bazenih. Tako oprati, da bo veliko bolj učinkovito kot običajna jet tuš, ker lahko imate poln nadzor, usmerjanje sam tok, ali ločenih tokov v točko. S pomočjo duša je enostavno rešiti ta pereči problem kot polnjenje z vodo v velikih posodah, ki v umivalniku ni fit, na primer, vedro za pranje tla.


Mešalniki s tušem, v nasprotju s splošnim mnenjem, so zelo zanesljive naprave. So v celoti izdelani za tiste, ki seva v procesu delovanja. In glavo tuš šoba je enostavno čistiti za apnenec - samo držite njeno roko.


Večnamenski mešalnik
Pogosto kuhinjski mešalnik je zapleten sistem, ki je zmožen rešiti več problemov. Eden od najbolj presenetljivo primeri lahko služijo kot najnovejšem razvoju mešalniki z dvema izlitje na eno korito ali direktno v telo. V tem primeru velik mešalnik, eno-ali dohnal, za izvajanje tekočih nalog in malih rešitev za enega največjih problemov v kuhinji za pranje umazane roke, nič okoli ispacked. Dejstvo, da je brezkontaktne elektronsko, in za predstavitev mu roke, sama je sestavljena iz vnaprej pripravljeno toplo vodo določeni temperaturi. Tako izlitjem je lahko omogočeno istočasno, in za opravljanje različnih nalog, ki so neodvisno drug od drugega. Podoben pristop lahko šteje kot manjša revolucija v konceptu kuhinjske pipe, tudi v načelo, da je njihovo delo.

Dobra pridobitev za kuhinji s pranje, pralni ali pomivalni stroj, kuhinjske pipe, opremljen z dodatno vodo vtičnico za njihove povezave. V tem primeru, na primeru mešalnik ima ustrezno tapnite.

Dodatne možnosti
V sodobni kuhinji pipo, pogosto zahteva, da opravlja naloge, ki je prej ni bilo dano pred njim. Torej, v državi hiše področja pranja zdaj začel pogosto kraj Ameriški slog pred okno. Res, to je zelo priročno. Lahko uživate v pogledu zunaj okno, medtem ko delaš dnevnih aktivnosti ali ogled se otroci igrajo na travniku... Vendar pa obstaja en problem - visoko dulec pipo, je težko, če želite odpreti okno. Nekateri novi modeli, ki so to težavo uspešno rešili. Mešalnik z odstranljivo žlebu se enostavno odstrani iz vtičnice, in nato dajo na korito. V nekaterih primerih je bolj priročen mešalnik z vrtljivo žlebu. Poleg tega, da bi lahko izpustite, ne potrebujete niti obrniti vode off, njegovo porabo, avtomatsko pade v več litrov na čas vrtenja.


Profesionalni mešalnik za dom
Nastanek poklicnih mešalniki, seveda, v nekoliko prilagoditi in zmanjšati varianta v domače kuhinje,-združljivost'je povezana z več vzrokov. In prvi med njimi - design vidikov. Velikih, umetnih strukturo z visi duša je povezan z običajnimi žlebu, izgleda super v notranjosti'Yeri prostorna kuhinja, narejena v modernem stilu. Še posebej, ko veliko korito postavi na otoku. To vam omogoča, da ustvarite privlačen in eleganten sestavo, ki je prevladujoč v inter'Yeri. Nadglavno prho profesionalni mešalnik, ki je opremljena z Avtonomnimi nadzor na glavo pravico, opravlja funkcije in ima vse prednosti redni kuhinja dušo, o katerih smo govorili zgoraj, vendar se lahko dajejo bolj močan curek in ima široko polje proste manever, ki vam omogoča, da služijo potopi celo zelo veliko. In ko je ne potrebujete, jo lahko uporabite redno žlebu.

VIR: "Arhidom"

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика