вторник, 22 апреля 2014 г.

Pregledni elementi 2007-04-13 11:34:32

Gradnja in rekonstrukcija.

Prozorni element
2007-04-13 11:34:32

Steklo, ki je rojen v ogenj. Voda globoko v zemljo. Ona je v stalnem gibanju. To je vedno zamrznjeni. Vendar pa se razlikujejo?

Ko ogledalu je bil samo visi na steni, in vodo, prosto squelched pri pripravi svoje narave lončena sklede. Časi so se spremenili. Pokrajina oblikovalcev so se začeli, da opremiti terenu, na njemu lasten način in včasih dajo vse narobe glavo - v dobesednem pomenu besede. In nato stekla, ki pade na zemljo, portret, površinske vode in vode, ki stoji na koncu, igranje v ogledalo.

Če nimate prostora za okrasni ribnik ali želje obremenjevati sami s nepotrebne težave, lahko opremiti območje suhe Creek - zelo v modi danes. Sestava inertnih materialov, - kamenje, prod, lomljeni kosov v ogledalo ali pa samo kozarec - in spretno izbranih rastlin bo ustvarilo iluzijo vode.


Sodobna oprema omogoča, da ustvarite v vrtu trdno steno vode. Gladko, bleščečo - niti dati niti vzeti veliko ogledalo. Samo njegove površine, boste videli, ni preprost razmislek, in vlije fantastično svetu.

Zakaj smo se odraža v vrtu?


Pesniki povprečen radi občudovali birches, nebeški organov in drugih nežive predmete, občudujemo njegov odsev. Krajinski oblikovalec naredi zaslon za delo. Kako?

Prvič, povečati število predmetov. Ogledalo, ki iz enega studenca naredi dve, dve skulpture - štiri, prozorno površino vode do neskončnosti poveča število sajenje, ki stojijo na robu bazena, dopolnjuje humpbacked most ali stoji na obali gazebo simetrični navidezna varnostno kopijo.

Drugič, še vedno prostor. Ogledalo podaljšuje rok, ustvarja občutek prostora na parcelo.

Tretjič, za pomiritev. Kot da se ne razlikujejo po fizičnih značilnostih, steklo in vode, sposobnost, da reflektirajo o'platno. Ampak le vodo gladko površino, ki se odraža v tem, oblaki, nebo in drevesa daje gledalca, a dušni mir ter a čut pripadnosti k naravi. Hladno steklo na to nikoli ne bo, ne glede na to, kako daleč je šla tehnologi, ne glede na to, kako subtilna oblikovalci.

Mnogo obrazov od stekla


Steklo, vendar pa se lahko naredi veliko več. Ne samo, da zamenjate vodo - njena usoda je v oblikovalec vrt. Steklo lahko:

Služijo kot cestno površino ali po stopnicah. Kaljeno debelo steklo se uporablja pri gradnji poti, mostovi, prehodi. Ljudje na njih, kot če je ne, in lebdi v zraku.

V kombinaciji z vodo in postane potok, seveda material za gradnjo brzic in kaskad.


Delež prostora. Slikovne zaslone, ki smo razpravljali zadnjem času, lahko pregledno. Stene motno steklo bodo prispevali k razpoloženje naš vrt element spletke. Nekaj vidna, potem pa ne, opisuje nejasna, in da lahko le ugibamo.

Za ustvarjanje iluzije sestavni prostora, - je sposoben zvit steklene predelne stene, ki je oblikovalec na poseben način bo imel na vrtu.


Stojalo'rešiti kavču s svetom. Smo pozabili, o enem izmed najbolj pogostih funkcij stekla v naša življenja: ljudje v hiši običajno gleda na svet skozi okno. To je meja vrt in inter'jer. V naši moči, da bi se ta meja je pregleden, motno, mat, barve...


Na razpis za svež zrak. Skozi mlečno steklo vidimo, ne v resničnem svetu, in fantastično, fuzzy, ki poteka v skrivnostno meglo. To innuendo in skrivnost spodbuja hitrejše, da gre ven in glej pokrajine v svoji pravi luči.

Da bi svetlobe in barv. Tudi ostro podnebje, ki je ne dolgo razvaja prebivalci povprečno trakovi različnih barv. Pridi na pomoč barvnega stekla. Pergola s steklenimi vložki spomnil, svetle barve preteklosti poletje.

VIR: http://www. sadovnikmag. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика