среда, 23 апреля 2014 г.

Rekonstrukcija čistilne naprave



Rekonstrukcija čistilne naprave iste nujna sestavina dela uporabnost sistema, kot tudi periodične raziskave s strokovnjaki. Vse, tudi najbolj robusten design, pod vplivom agresivnega okolja tokov različnega izvora, s katero komunicira, ne zaščitene pred obrabo in izgubo njegove učinkovitosti. Radikalno reorganizacijo komunalnih odplak v večini primerov je narejeno iz dveh razlogov: za tehnično optimizacijo delo svojih sistemov, kot tudi zamenjavo ali obnovo sili, dotrajane opreme. Hvala za rešitev teh težav bistveno boljši ravni čiščenje odpadnih voda, poveča kakovost dela celotnega sistema.

Pod rekonstrukcija čistilne naprave prav tako je mogoče izvesti posodobitev zastarelih elementov, in jih nadomestili z bolj moderno opremo, nastala na podlagi najnovejših dogajanjih v utility industriji ni verjetno, kot so korozijska in hitre obrabe. Proizvodne zmogljivosti pretvori sistem, zato lahko uporabi večkrat.

Prva faza rekonstrukcija čistilne naprave je celovito oceno obsega dela in materialne stroške, ki bodo potrebni za tekoče sistem posodabljanja. Nato določi tehnološki projekt in seznam domnevnih gradbena in instalacijska dela. Med podroben načrt vseh vzdrževalna dela, ki so predstavljali število otežuje njihovo dejavnikov, povezanih z, na primer potrebo po zmogljivosti količine odpadne vode. Če želite odpraviti to naloga v projekt načrta vključujejo dodatno postavko o namestitvi več sistemi zdravljenja. V končni fazi strokovnjakov izvaja sama rekonstrukcija čistilne naprave so večinoma betonskih in kovinskih konstrukcij, ki so najbolj izpostavljeni obrabi in hitro uničevanje, vključno z uporabo anaerobne čistilne.

Treba je opozoriti, da v nekaterih primerih popravilo starih komunalnih omrežij, je težko in strokovnjakov, ki odloči o polni zamenjava in vgradnja novih sodoben sistem zdravljenja, ki izpolnjuje vse sanitarne in higienske norme in v prihodnje bolj enostaven za upravljanje in vzdrževanje.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика