среда, 23 апреля 2014 г.

Mazilo ločilo za gostinske



Sodobna metropola je težko predstavljati brez razširili mrežo javnih gostinskih : restavracij, kavarn, menz, pekarne in hitro hrano. Te institucije so viri določeno vrsto odplak, maščobe so sanitarni predpisi nalagajo določene zahteve. To je zato, ker njihovega zaključka v komunalnih odplak brez zdravljenja mazilo sooča hitro poslabšanje in onesnaženje pripomoček cevi maščobne obloge. Poleg tega te vrste čiščenja vode, preprečuje onesnaževanje okolja, kot so maščobe živalskega in rastlinskega izvora je ločen od vode in pogreša kanalizacije skozi mazilo past, za čiščenje odpadnih voda iz pomivalni stroj in ročno pranje. Za javne gostinskih so lahko nameščeni v zaprtih prostorih - v korito (masti)in zunaj na tleh ali pod.

Mazilo past izbor za restavracijo, je odvisno predvsem od količine, iztok (število delovnih ur in pripravljeni za spremembo jedi), ki zahtevajo čiščenje in ali na ravni podjetja kot na javnih gostinskih stroj sredstev ali ne. Mast pasti za restavracijo nekaj pomembnih prednosti.

Prvič, teh sistemih bistveno poveča življenjsko dobo komunalno opremo, je redko postane zamašen, ni več potrebna zamenjava.

Drugič, njihove velikosti, in zato stroški, neposredno odvisna od obsega kanalizacije restavraciji. Zato je njihova namestitev ni obremenjujoče za mala podjetja, ki je pomemben za mala podjetja in razvoj.

Tretjič, mast pasti za restavracijo trajno v delovanje, in s pravilno uporabo in vzdrževanje, ki ne zmanjšujejo njihovo učinkovitost.

Četrtič, te naprave so vsestranski in kompakten, in se lahko namesti neposredno v korito ali v ločenem utility soba z brezplačen dostop do it osebje.

Peti, so ekonomična za namestitev in ne zahtevajo velikih stroškov za njegovo namestitev in stalni nadzor nad njihovim delom na delu strokovnjakov.

Edini pogoj za učinkovito dejavnosti mazilo past je dnevni dolžnost tehnično osebje po zaključku dela, ki ga odstrani nakopičene maščobe, sicer funkcionalnost naprave se lahko poškoduje.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика