среда, 23 апреля 2014 г.

Kanalizacijski o



Udobna, luksuzno namestitev v državi, hiša, poletje koči ali koča je težko predstavljati brez sodobnih sanitarij s svojo visoko raven učinkovitosti in zanesljivosti. Namestitev v zasebni pripomočkov je poslovni strokovnjakov, vendar pa je vsak lastnik, ki predvideva, da se ukvarjajo z gradnjo Kanalizacije za njihovo posameznih stavb, morate vedeti, temeljna načela za namestitev te opreme, ki je že po možnosti v fazi gradnje hiše. To bo močno olajša polaganje kanalizacije in bo rešil.

Tako, kanalizacijski o vključuje dve fazi. Prvi je namestitev internih Kanalizacijskih omrežij znotraj hiše, počitniška hiša ali koča, nastavite vse sanitarno opremo, pod katerimi lahko istočasno vključen v distribucijo Kanalizacijskih cevi okoli stavbe. Kakovost in zanesljivost celotnega sistema notranjih drenaža je odvisna od zunanje funkcionalnost. Ker to je, če so domače odpadne vode, ki se bo nato pade, kjer so v uporabi. Obloge zunanjih Kanalizacijskih - drugi fazi dela. Tukaj je pomembno, da načrt namestitev, organizirati neodvisno odtok vode v kanalizacijo s težo pod določeno pristranskost.

Vzporedno, na parceli organizira ali nevihta drenažni sistem, namestitev čistilne naprave, septic tank. Pomembno je, da veš, da je kanalizacijski o zahteva natančen izračun in načrtovanje vse deluje kot izkopa in namestitev, natančno merjenje dolžine predlagana pot cevovoda in njene povezave, in da upošteva stopnja širitev na ekstremne temperature. Ko deluje v ta vrsta strokovnjakov je treba upoštevati vse posebnosti načrtovanja zemljišča, parcele, ki jih Kanalizacije, na primer, se pri izračunu je treba upoštevati stopnjo in globine zmrzovanja tal v zimskem času, kraju septic tank in možnost prostega dostopa do Assenza stroja.

Vsi ti ukrepi so zasnovani tako, da se zagotovi nemoteno in dolgotrajno delovanje zunanjih in notranjih kanalizacijski sistemi, dejavnost, ki je za prečiščevanje odplak izpolnjuje vse sanitarno-higienske zahteve, da so takšne naprave kontrolni organi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика