среда, 23 апреля 2014 г.

Možnosti ločilo za sobo

Možnosti ločilo za sobo

Razgranicheniia, iz "polustanok" zofe, da se kar najbolj prostor v hiši, ustvarjanje regije posebne dejavnosti v odprti prostor, vse svoje prednosti.

Možnosti ločilo za sobo
Študija v skupnem prostoru loči visoka, skoraj do stropa, dvostranski omaro (stenske enote). Ob vstopu boste našli sami prvi v prijetnem naselju. Domača pisarna se nahaja za omaro.

V sodobnih hiš in apartmaji, sobe pogosto so večnamenski. Na primer, v dnevni sobi je mogoče enostavno prebrati, predvajanje glasbe, gledanje TV, da se dogovorite za praznično večerjo. V kuhinji ne samo za kuhanje, ampak tudi kosilo. Spalnica je pogosto služi kot delovno sobo, rekreacija soba in prostor za igre. V otroških sobah v živo, pogosto ne samo otrok.

Skoraj vsakdo, ki si lahko privoščijo, da nameniti posebno sobo za vse vrste dejavnosti in za vsakega družinskega člana. Če je soba v vaši hiši večnamensko, morate najprej poskrbel za notranji organizaciji življenja, da bi se izognili zmedi in celo kaos. Razgranicheniia različnih področjih, seveda, ne bo povečal, skupni prostor, vendar bodo omogoča, da ga uporabljate bolj organizirano in inteligentno.

Razgranicheniia lahko stalni (wall do polovice višine) ali začasno (prenosni zasloni).

Pohištvo (Omara modulov ali zofe) se lahko uporablja tudi za ločeno en del prostora med seboj. Tako razgranicheniia priljubljene, ker so praktične. Na primer, nizke omarice za nered pripomočke, ki se bodo izkazale za bar; odprte police za jedi, ki se lahko dajo nakit ali knjige in jih postavite v območje za rekreacijo.

Prepričajte se, da razgranicheniia sprejme optimalno pozicijo, tj. v skladu z osnovne funkcije, ne blokirajo svetlobo in ne ustvarjanje prometa in zastoji pri vožnji. Ne pozabite tudi o razmerjih in dekoracijo prostora, tako da je končni rezultat pogledal ekološko.

Načrtovanje in ureditev prostora

Najprej narišite skico sobi in razmišljati o tem, kako najbolje postaviti na različnih funkcionalnih področjih. Posebno pozornost je spredaj odprta vrata, glavne dele. Idealno bi bilo, razgranicheniia mora biti postavljena tako, da vsak sektor je imel dostop do naravne svetlobe. Torej, ključni dejavnik za načrtovanje so odprte. Tudi, poskusite, da ne nereda v prostoru v bližini glavnega vhoda vrata in glavne načine gibanja, vendar sobi.

Možnosti ločilo za sobo
Visi s stropa zavese prihaja do pultov, loči kuhinjo od dnevne sobe. Medtem ko dvižne zavese oddelki združijo v eno samo celoto. To je zelo priročno: lahko se pridružite pogovoru, medtem ko so kuhanje, in znižati slepi, ko boste začeli jesti ali bo pranje umazane lonce in ponve.

Razmislite, kaj območje, ki ga lahko izberete za to ali druge dejavnosti. Prostor za branje mora biti kompaktna in jedilnica je dovolj velika, da stoli prosto podprt proč od mize. Kar načrtovanje skupne spalnice za dve osebi, ki si delijo sobo tako. tako je dovolj prostora za vsakogar.

Razgranicheniia ni obvezna'treba "v oknu". Dobro poglej ukrivljen uro loči kuhinjo od druge, ali par ozkih predmetov, s sedežem čez nasprotni steni, in obdana z neko območje. Zadnji videti veliko bolj privlačna kot eno ločilo je pravokotna na steno.

Stacionarni razgranicheniia

Nastavitev stalnega z rosgranitse prostora je smiselno, če želite, da se postavitev in ureditev prostorov za dolgo časa. To je enostavno, da bi dal, da za mavca in okrasite nizko steno. Na eni strani lahko izberete, če želite vdelati police ali Omare za shranjevanje. Ur, ki zajema kuhinjo, prostor, lahko to storite zgoraj za boljšo izolacijo.

Možnosti ločilo za sobo
Polica, ki je nameščen na višini cornice za slike čez sobo, ki se uporablja organizirati zbiranje košarico rastlin. Zrasel ivy oblike presenetljivo zeleno zaveso, ki loči različne dele prostora.

Izberete lahko steno half-širina. V spalnici ozke stene pravokotno na steno bo ločeno posteljo iz delovnega območja, kjer si lahko postavite na steno police za knjige in Cd-jev.

Odprte police ali diapozitivi - lepa razgranicheniia v primerih, ko ne boste morali skriti, shranjene v njih stvari. Veliko steno dvostranska stojala se uporabljajo za ločeno dnevno sobo z jedilnico. Tam je prostor za knjige in okrasni predmeti. Pam'ne pozabi, da te stene morajo biti trajne, trajnostno in ne prevrne z nenadno kreten. Druga možnost je, lahko je zgraditi odprto omaro in trdno fix je na tla in na strop.

Možnosti ločilo za sobo
Corner bar loči kuhinjo od dnevne sobe. Visi s stropa polica za plošče kompenzira pomanjkanje prostora na stenah in služi kot dodatno Ograjo.

Improvizirane razgranicheniia

Najenostavnejši in hkrati duhovit način diferenciacije funkcionalni cone menijo, dajanje pohištva (kavč, police, omare, prsih predali) po sobi. Za kavč, ki se lahko predložijo konzole mizo ali Omaro obrnjeni v drugo stran sobe.

Možnosti ločilo za sobo
Drapery visela nad hladilnik na kovanega železa cornice, ustvarja samem za telefonske pogovore.

Spektakularni rosgranitse so rastline, kot so Croton, kava drevo, shefflera ali novoplotsk, zbranih v skupini. Lahko uporabite in tapeworms: smokve (ficus), ali dlani. Rastline,'so bili na drevesa'leseni trellis ali drugih nosilcih (philodendron,'junky ficus, bršljan, ali grozdje), čez čas, rastejo in tvorijo živo zelena stena, ki ločuje 2 območjih.

Možno je, da zgraditi podporo iz žice ali niz, ki se razteza od posode z rastlinami ali od tal do stropa in dajanje, pa im'trto. Lepo, da uporabite 2-3 viseče košare, pritrjene na strop kljuke. Svetuje, da dajo dekorativne, ne zahtevajo posebno nego rastlin, kot so Columna, bršljan, tsissus, Chlorophytum.

Mobilni razgranicheniia

V nekaterih primerih, v mirovanju razgranicheniia nezaželene in dolgočasno. Če si želite nekaj spremeniti v okolje, ki bo pomagalo mobilne razgranicheniia pohištva na kolesih ali zaslonov. Zložljivi zasloni ustvarja zasebnosti, če želite, da se sprostite, ali pa samo za spremembo oblačila. Prednosti zasloni ne samo v svoje mobilnosti, ampak tudi, da lahko kupi ali bi svoje roke pod Splošno naravo prostora. Za sedanje stanje, bo prilegala na zaslon v Kitajski slog z okvirjem iz črnega lesa in plošč izdelan iz prozornega papirja; za sobo v državi-slog - draped krpo, z loki ali ruffles; da se v Viktorijanski slog - preprost zaslon z kolaž ali virsnieki slike.

Možnosti ločilo za sobo
Prenosni zaslon - odlično orodje za Ministrstvo za prostor, namenjen za nekatere vrste dejavnosti. Ti foto zaslon z tkanine plošče ustvari izolirana soba za šivanje. Žepi na eni strani zaslona se uporabljajo za shranjevanje pribor in material, potrebne Svajc.

Zasloni ali drsna plošče, ki se lahko zloži in čiščenje vrat ali v nišo, harmonika, vam bo omogočilo, je v trenutku spremenila porazdelitev prostorov na ločeni particiji. Na primer, na Splošno za otroke, prostor, kjer želite ustvariti zasebnosti za vsakega otroka ponoči, dež na zaslonu, se lahko odstrani, da se otroci prosto komunicirali drug z drugim.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика