среда, 23 апреля 2014 г.

Izboljšanje doma se začne z načrti in risbe

Izboljšanje doma se začne z načrti in risbe

Če nameravate kupiti moderno pohištvo, opremiti stari hiši ali premaknete na novo, se najprej pripravi načrtov za vse sobe, da bi se izognili stroške dela in viri: napake lahko drago.

Lestvici risba je risba z povzročena z velikosti prostora. Če ste selitev v novo hišo, boste morali risbe vseh sobah, da bi našli in najboljši način, da poskrbi pohištvo, in nastavite, ne bo preprečila ozka vrata ali nizkimi stropi v premikanje. Če želite posodobiti opremo ali popolnoma spremenite pohištvo, najprej pomisli in vse, kar na plan. Nakup Ozadje in barve, nastavite točen število materialov, spet po risbi.

Izboljšanje doma se začne z načrti in risbe

Načrt zagotavlja pomembne informacije za zaposlene. V poslu bodo natančno vedeli, kje postaviti pohištvo. Vodovodarje, električarje, in gradbeni delavci bodo lahko videli v sobo, preden ste začeli z delom, in razumeti, kaj se zahteva od njih.

Glavne vrste načrtov, primerno za te namene, to je tloris (horizontalno) in načrt stene (navpično). Prvi je pogled na prostor z vrha, to pomeni, da je dolžina in širina. To vam omogoča, da natančno izračunajte površino talnih oblog in načrtovati postavitev pohištva.

Načrt določa višino stene sobe in prisotnost elementov, kot so vrata, Okna in alcoves. Ti načrti upoštevajo vse stene v sobi. Ti so uporabljeni za določitev zneska, barve in Ozadje, in tudi v pohištvo dogovoru.

Perspektive načrt daje tridimenzionalno podobo prostora. Ta risba je koristno za natančno načrtovanje, za primer, če želite kupiti komplet kuhinjskega pohištva primerne velikosti in modela. Vendar vidika risba je težko narediti, tako nestrokovno, in je bolje, da poda svoje pripravo specialist ali comp''yuter. Vsi načrti, bo pripraviti skrbno in varčevanje za prihodnost: presenečeni boste, kako pogosto boste morali obrniti na njih.

Prostor postavitve (pogled od zgoraj)

Začnite z grobo skico prostora za aplikacijo, ki ga rezultati meritev. Na tej stopnji programa ni obvezna'morajo biti izdelani skrbno. Označite položaj vrat, Oken, radiatorjev, električnih vtičnic, stikal, kamini, Alikov in drugih stalnih članov. Pomembno je omeniti, loka, vrata, odpiranje, kot tudi posnetke na Windows - swing, dvigovanje in obračanje. Odvisno od dogovora pohištva.

Izboljšanje doma se začne z načrti in risbe
Če želite, da se vaše pohištvo na omejenem področju, da se najprej jasno opredeli velikosti vse elemente in jih postaviti na načrt.

Merjenje

Bolje sodelovati skupaj: eden ima ruleta, drugi se razteza ob steni. To je lažje brati.

Začnite z kotu soba in vztrajati trak ruleta spola, ki je vzporedna s steno, ki jo želite izmeriti. Dimenzija načrt.

Če ima soba kamin ali drugi predmet, ki je štrli iz stene, odstranite 4 ločene dimenzije:

  • skupna dolžina stene (sprednji zvočnik postavka);
  • širina komponenta sama;
  • oddaljenost od enega Koraka na strani (ali kota) do podrobnosti;
  • razdalja od druge strani stene (ali kota).

Krat v zadnje 3 številke in se prepričajte, da znesek, ki ustreza skupni rabi podatkov. Nato izmerite razdaljo od stene do pred podrobnosti na vsaki strani, in mark o načrtu, kako daleč je zadeva v sobi.

Izmerite širino vrat, vrata jambs, Okna in okenske okvirje. Odprite vrata in izmerite razdaljo ona vstopi v sobo. Označi se na načrt loka, SV'se veže na doorframe z roba popolnoma odprta vrata.

Končne risbe

Ima uspešno opravljene vse meritve, ki jih premaknite na OP-odločilo papirja (mobilnega). Izberite ta papir, ki je enostaven za delo. Graf papir je papir-in-odločilo PA velikih in malih kvadratov. Standard listi z 2 -, 10 - in 20 mm kvadratov, vsaka stranka v malih kvadratov enaka 2 mm; 5 kvadratov, navpično in 5 horizontalnih obliki 10-mm kvadratov in 4 kvadratni je ena 20 mm. Njihovo uporabo, lahko narišete vse oblike. V to zbirko risbe 5 malih kvadratov enaka 20 cm (merilo 1:20). Če želite, da se prikaže na sliki veliko območje, uporabite v merilu 1:50. kjer je en majhen kvadrat je 10 glej Traja lunawanna 5-mm papir v škatli in se na njej risbe v merilu 1:10 ali 1:25 (za velike površine). Vedno preverite, risbe, o tem, kaj obsega, so narejeni.

Izboljšanje doma se začne z načrti in risbe
Teoretično obstaja veliko možnosti za umestitev v prostor isto temo - zofe, mize, stole in omare, vendar so nekateri bolj praktično kot drugi. Izrežite iz papirja, modeli pohištva, uvedene na načrti prostorov, vam bo pomagal izbrati ustrezno možnost in jo nastavite vse elemente na vaš okus.

Predloge

Ob made simple predloge, posnemajo pohištva, lahko ustvarite različne variante soba stanje brez zatekanja k gibanja težke omare in zofe. Merjenje dolžine in širine za vsak predmet in pripravi svoj odtis na papirju, ki uporabljajo isti lestvici kot v načrtu. Sprednji del omare in predalniki opomba pikčaste črte, ki označuje prostor, potreben za odpiranje vrat in predalov. Nato obvestila, risbe, oznake ali barve v različnih barvah in jim izrežemo iz papirja ali lepenke.

Izboljšanje doma se začne z načrti in risbe
Predloge lahko, kot je v teh številk, oblikovanje podrobnosti. Pogosto pa potrebujemo preprost obrisi predmetov. Na primer, namesto Kabinet ali kavč risanje v merilu in izrežemo iz papirja pravokotnike.

Uporablja predloge, ki jih je na sobni postavitev, preizkusite različne variante dajanje pohištva. Prvič, mesto najbolj dimenzije elementov, in nato vse ostalo. Tako lahko izberete nekaj, kar je bolj všeč.

Ne pozabite, inženiring, komunikacije

Če je mogoče, bodite pozorni na mesto električnih vtičnic, stikal, radiatorji, plin, voda in kanalizacijskih cevi.

Če so preprečili postavitev pohištva, bodo morali premakniti na drugo mesto. Seveda, vtičnice lažje, da se premaknete kot kanalizacijo, ampak lepota zahteva žrtve.

Načrt stene (stranski pogled)

Načrt za stensko namestitev nasveti mirovanju ali modularno pohištvo ali spremeniti sliko za Ozadje. Da se pripravi tak program, ukrep, dolžina in višina stene, razsežnost na grobo skico. Nato izmerite višino in širino vrata, Okna, napušči za slike in glede na, plinths. Nato pa pripravi natančen načrt stene v ustreznem merilu (stranski pogled).

Pam'ne pozabite, da so stene redko so enake dolžine in širine ali strogo zornih kotov. Če razlike niso zelo velike, vendar je pohištvo, ki niso strogo omejene velikosti, kot so stene in modulov, se ta razlika lahko zanemarjena. Vendar, če je vaša soba je namenjena za sklop pohištvo določene velikosti ali vgrajeno pohištvo, je zelo pomembno, da bi natančne meritve.

Izboljšanje doma se začne z načrti in risbe
Načrt stene morali namestiti police in dajanje video in avdio opreme v bližini električne vtičnice.

Izmerite dolžino stene ali Alikov vsaj 3 mest, od vogala do vogala, in višina stene v več krajih, od tal do stropa. Strokovno pohištvo oblikovalci vedno ne zaupate svoje podatke in ukrep stene sami. Vendar, če boste na proizvodnji vgrajenega pohištva, skrbno obmerte Korakom: ne vse od njih so popolnoma enotna in v nekaterih primerih bo treba pravic.

Za določitev površine zidu pri lepljenju s steno-papir Peremoga njeno dolžino in višino. Če želite vedeti, skupna površina stene v sobi, izračunajte površino vsako steno in sešteti rezultate. Načrt zgornje meje so enake kot tloris: Peremohy dolžina in širina sobi. Če ima soba L-shaped obrazec je razdeljen na 2 pravokotni del, določiti ločeno področje in rezultate. Ista metoda se uporablja za merjenje kvadratnih niše ali Bay okno.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика