среда, 23 апреля 2014 г.

Pretvarjanje kopalnica, kozmetični popravilo kopalnica

Pretvorba kopalnica

Pretvorba žalostno, kopalnica v svetlobo in svetle ne bo zahtevalo veliko truda in stroške, potrebujete le malo domišljije in truda.

Pretvorba kopalnica
Lahko vključite navadne kopalnico v prekrasni lokaciji, z nekaj pametne trike. Na borovih rit od spodaj objavil nenavadno polkrožno svetilke z medenina znanja, in na vrhu zložiti brisače in so dekorativni polje. Privlačna toaletno mizico iz bora, ki je vgrajen v umivalnik, harmonično v kombinaciji z borovim-uokvirjena ovalno ogledalo. Risbe friz in Rimske žaluzije rešiti v eni barvi.

Da bi kopalnico nov videz, ne potrebujejo vse "napad" in začeti iz nič. Vse, kar potrebujete za zamenjavo 1-2 prevladujoči elementi (na primer tla ali svetil) in nekaterih kozmetičnih preoblikovanje (novo barvno paleto in nova oprema).

Vodenje večinoma obstoječe strojne opreme, morate ugotoviti, kaj morate storiti, da bi brezosebna prostor individualnosti. Dopust v kopalnici za teden ali dva, zvezek in svinčnik in naredite seznam siten si, in nejasna podrobnosti.

Medtem, nakupovanje in videli kaj ponujajo. Opomba barve in dodatki, ampak ne bi spontane nakupe: zelo težko izbrati nekaj, ki bo ustrezala vašim potrebam in ne bo prekinil splošni vtis.

Pretvorba kopalnica
Zgolj kozmetični izboljšave - prugasta Ozadje, čipke zavese na oknu, svetlobno zaveso za tuš, brisače z čipke trim in novo preprogo tla - attached kopel rafinirano, razkošen videz.

Če je kad pušča veliko od želenega, da za minimalni načrt in načrt je največja. Po uspešno končanem hitro nujnih izboljšav, kot so nakup nove svetle brisače ali zaveso za tuš, se boste počutili zadovoljni in pripravljeni na dolgoročno delo, kot je na primer namestitev novega omare ali dal iz ploščice zajeziti.

Hitro spremembo

Praktičnih vprašanj. Najprej je poskrbel, da je najmanjši nevarnosti: krepitev znanja kopeli in nakup nedrsečo Mat na lončeno tla. Skrbijo kit samo v primeru. Če je na voljo dovolj prostora na steno v bližini kopeli za pritrditev handrail.

Nato dol, da kaj razdraži: odstranite pušča, dal nov žerjavi, ki bo nadomestil tuš cev. Če težava kondenzata, nakup ventilatorja. V majhno kopalnico PereVesti vrata, na drugi strani, bo takoj postal bolj prostorna.

Ko boste dobili vse, kar je v delovnem stanju, jih lahko posnamete, dekoracijo.

Pretvorba kopalnica
To je enostavno, da dajo na veselo pogled, ki visi na svetlo okno zavesa s svetlobo in sodobnih materialov. Drevesa'vsako živo oranžno streho in zbiranje multi-barvne pribor na okenski polici prispevala tudi veselo razpoloženje.

Stene. Strešnik je najbolj praktično gradivo za stene. Ampak tako se zgodi, da boste stare ploščice, ki so utrujeni od dolgočasno vzorec in barvo ali pa samo za pogovor.. V vsakem primeru ali znebiti, ali pokrijemo z drugo snov, kot so drevesa,'lesenih opažev v oblog.

Če je ploščica je še nedotaknjena, vendar grda, je lahko popolnoma odstraniti in nadomestiti z novo. Druga, hitrejša rešitev je postavil nov pokrov na vrhu stare. Tretja možnost, ki niso zelo primeren za prostore z vlažno ozračje, pobarvane poškodovane ploščice emajl barve. To bo pomagalo, da začasno rešitev problema, še posebej, če ste korenito obnovo in medtem ko jaz ne druga prednostna vprašanja.

Če je ploščica samo blede, vendar so dokaj zadovoljni s, bi bilo bolj dekorativne, ki imajo določena na vrhu robnika ali za "kozmetične kirurgije" na gibanje posameznih strešnikov.

Če vam je ljubše Ozadje, izberite vinil, ki so primerni za vlažno ozračje. Hitro osvežili stene lahko tudi slikarstvo, nakup posebne barve za kopalnice.

Seks. Praktično in udobno tleh je preproga ploščice. Izbrati primerne za kopalnico, kjer obstaja visoka vlažnost.

Vi lahko postavite plute ali vinilnih plošč, izdelani posebej za kopalnice.

Pretvorba kopalnica
Nekaj sprememb se te domače EN Suite kopalnica moderno. Veliko ogledalo, ki širi prostor; elegantno svetilke dodaj luči; steklene police, na ogledalo, ki omogočajo, da postavite dekorativni deli, steklenice in brisače za goste. Brisačo police so razporejeni v primernejše lokacije.

Kopalniške opreme. V našem času ni obvezna'vedno zamenjajte vse sanitarije. Lahko kupite ločeno sanitarne opreme, izbiri izdelka na želeno barvo. Če kopel je v dobrem stanju, razmislite, kako bi ga bolj sodoben videz: revet kad, opremiti nove sedež na wc, zamenjajte stara dvigala za nadgrajena.

Odpri. Lažje, če želite spremeniti videz prostor skozi Okna. Kot nalašč za kopalnico žaluzije ali zavese - od preprostih Benetkah in Rimu, da prefinjeno svoje naguban. Poleg senčila za Okna, iz istega materiala za šivanje dodatne zaveso za tuš, poskušam, da visi zunaj nad vodo.

Razsvetljave. To je zelo pomemben dejavnik, ki prav tako zahteva, da skladnost z varnostnimi standardi. Prišel gor z nekaj izvirnega, kot so žarnice v Hollywood stilu okoli ogledalo. Impresivno in eleganten videz, fluorescentne cevi, ki se skriva za pregledne plošče na stropu.

Pretvorba kopalnica
Impresivno učinek ustvarja kontrastne barve v modro in modre barve. Eleganten izgleda hladilnik z belo sijajni police na temno modrem ozadju. Preprosto posnetkov s fotografijami, steklenine in nenavadno, alabaster, vzbuja bi pritegnili pozornost.

Kozmetični popravila

  • Uporabite barvne brisače, preproge in druga tekstilna talna prekrivala.
  • Pick up za zasebno tematska zbirka: školjke, stare steklenice, izdelki iz barvnega stekla.
  • Uporabljajo stvari dal v pletene košare, škatle ali kakšno drugo posodo.
  • V majhni sobi podrobnosti bi moralo biti enostavno in dobro koordinirano.
  • Ustvariti skupni slog izbor dodatki iz lesa ali porcelana (milo jed, brisačo obroč, toaletni papir držala).
  • Strateško velika ogledala: odražajo svetlobo in vizualno razširiti tudi majhen prostor.
  • Stene, ki mejijo na kopel, zdravljenje prugasta fiberboard.

Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика