среда, 23 апреля 2014 г.

Svetlo rdeča

Svetlo rdeča

Rdeča barva kot glavni osredotoča na stene ali posameznih elementov omogoča vedrino in veselje do življenja v prostoru. Svetlo, toplo in prijazno, je v kombinaciji z veliko barv in odtenkov.

Svetlo rdeča
Oko-lov modela, te jedilnica v svetlo rdeče barve ne bi mogel biti bolj primeren za slovesni prazniki. Kitajski brocade iste barve ustreza eksotičnih sheme in v nasprotju s klasično modre in bele dekorativne plošče na steno.

Rdečo barvo, - Regal, opozarjanje in pogumno. Te barve in kralji, in uporniki, barve, stare tradicije in hkrati - spremembe in posodobitve. Je barva ognja, toplo rdeče barve neustavljivo privlači oči, zato je rekel, rdečo krpo, ki deluje na bika. Lahko ljubezen ali ljubiti njega doma, ampak vseeno mu je nemogoče. Velike količine rdeče vznemirja živčni sistem, vendar je njegova toplina in gostoljubnost vas bo nagradil urejeni prijetno, če se boste odločili, da ga uporabljate v moji sobi. V kombinaciji z drugimi barvami je živ kontrast, zaradi nežnosti, v mirnem kombinacija ustvarja svež, prijetno vzdušje.

V rdečo barvo, krog se nahaja v središču toplo sektor spektra. Najbolj "vroče", njegovih odtenkov, od cinnabar in svetlo rdeče. Okoli njih bolj m', ki tone, ki se najpogosteje uporabljajo in boljše sožitje z drugimi. Bližje oranžno do rdeče sektor postane zarjaveli odtenek, ki daje starodavni obliki Kitajski lak izdelkov. Več m'kaj odtenki - terakota in coral - presenetljivo živo videl v kombinaciji z rumeno-zelena, turkizna in temno akvamarin tone, ki se gibljejo okoli barvo kolesa v smeri hladno modra / modri toni. Ugotovili smo tako elegantno dodatnih barv, kot škrlat, vijolična in temno rdeče, ki da veliko ozadju, za zlato in srebro, in za bolj skromno temno zelene barve in odtenki apna. Tudi rdeče predal, ni vedno enak, saj obstajajo številne nianse, ki so včasih težko določiti.

Če želite, da bi rdeče prevladujoči, jo uporabite s hladno nevtralnih barvah, kot so modro-siva, krem, rumeno-rjava, bež in slonovino. Na njihovo ozadje rdeče izgleda zelo primerno.

Vse v rdeči barvi, tone

Ljudje starega sveta, v nasprotju s splošnim mnenjem, pogumno "zdravijo" z živimi barvami. Stene grške, Etruščanske in Rimske vile so bile krite z rdečo, ochre in zelene plošče; Kitajski palače so bili predelani rdeče zlato materialov, ki navdušeno sledil francoski obdobju Regency, otdelalas budoar "Kitajski slog". Navijači Viktorijanski slog, uporablja novo, že sintetičnih različice drago rdeči pigmenti ustvariti bogato, luksuzni oddih med''erov.

Svetlo rdeča
M', ki koralni steni slikarstvo naredi, kopalnica, zelo udobno. Podrobnosti so na minimum in tople barve izpolni celoten prostor brez ovir, daje čisto, sodoben videz. Krema vodovod, bela zavesa in dreves'Jan tla "medu" barve predstavljajo m'kakšen kontrast rdeče barve, ne kršijo Splošnega mirno vzdušje.

Uporabite poskrbijo za stene, rdeče barve, je zelo pogumen korak, ki daje prostoru pridih individualnosti. V kombinaciji s tradicionalno pohištvo in temnega lesa z zlato in drago končna obdelava tkanin rdeče prikliče občutek toplote in udobja.

Tradicionalno rdeče barve, ki se uporabljajo v inter'notranjost jedilnica: tisti, ki so živeli v Viktorijansko obdobje, verjel, da je rdeča pomaga prebavo. Na rdeči podlagi izjemno lepo in romantično videz sijoče srebra, steklo in temnega lesa pohištva, še posebej v sij sveče. Uporablja jedilnica za določen čas, tako da se barva ni dolgočasno in ne zatiranih.

Za bolj intenzivno uporablja v dnevni sobi, lahko okrasite stene več kot 2-3 m'kaj so barve, rdeče in uvesti elemente hladni toni, kot je na fotografiji na desni, kjer je modra potiskane zastori, posteljnino in blazine, in bleda smetana tapetništvo m'pohištvo SIP'Aksuat vpliv crimson barve sten. Izbiro tako močni kontrasti, je zelo pomembno, da se vključijo v shemo različnih elementov, ki se širi jih po sobi v pravem razmerju.

Ker rdeča izraža toplino in gostoljubnost sprejem, je bolje, da uporabite to za hišo. Da bo prijetno ozadje za elegantno grafik: kontrast s črno bo dajejo prostoru sproščujoč Orientalski značaja. Rdeče barve z oranžnim okus, ki spominja na Kitajskem; terakota tone, vzbuja občutek toplote, in jih spremenite odtenkov, od rožnate do rožnato in koralni glede na osvetlitev.

Svetlo rdeča
Eleganco ta dogovor je poudaril oster kontrast med lakiran rdeče stene in črni usnjeni stoli in senci. Podrobnosti črne barve v okviru slike, vzorec na preprogi, robovi zavese odmor monotonosti barve.

Manjših sob (kopalnica, wc) presenetljivo zanimivo rdeče barve. Tukaj si lahko privoščite, da eksperimentirajo z materiali, ki bodo potrebni v majhnem številu in lahko v kratkem. Zamenjava hladno bela ali kremne barve keramičnih ploščic na coral-rdeče barve za stene, bo pa kopalnico v razkošen prostor, v katerem boste želeli, da se ustavi več. Če k temu dodamo svetlo rdeče brisače in smetana ali svetlo roza luči. V najmanjši sobe uporabo tkanine s svetlo rdeča in zelena vzorec ali trdne površine, uravnoteženo naravnega lesa in jekla dodatki v modernem stilu. Tako inter'jer primerna za kuhinjo.

Sila slika

Rdeča se pogosto vključeni v sliki prek presenetljivo nasprotju z drugimi barvami. Za več stoletij stene in pohištvo v bogatih hiš, ki so bili zdravljeni bujne, rdeče zlato materialov; v eksotičnih kultur priljubljeni so bili vidni kombinacija svetlo rdeča, svetlo rumene in oranžne barve oblačil in v notranjosti stanovanja. Narava nam ponuja neverjetno rdeče rože v okviru zelene liste, ki služi kot odlično ravnotežje; zanimivo za svoje sveže "morje" duh kombinacija rdeče in bele.

Svetlo rdeča
Kombinacija svetlo rdeča z belo vam omogoča, da ustvarite harmoničen risbe različnih načrt. Ozadje v slogu "veselje do življenja", tkanine v kletko velikan velikost in skromen trakovi učinkovito mešanico skupaj v mirnem inter'Yeri v Galskih okus.

Vendar, žaljivo rdeče presenetljivo družaben: to je dobro v kombinaciji z blizu njega odtenkih toplih barv. Lahko zbirajo zbirka blazine ali keramične izdelke s slike rdeča, ochre in Zlato-rumene barve, in jih bo videz.

Dobili navdih iz sočno barve tradicionalnih Madrassa bombažne tkanine ali iz večnega vira narave. Oglejte si, kako spektakularno šopek rdeča, rumena in oranžna anemone, kot so pritegnili oči in razvedriti, - in boste želeli, da bi barv v vašem domu.

Svetlo rdeča
Brezčasna kombinacija rdeče in zlato ustvarja auro, bogastvo in razkošje. To je originalno, nenavadno, izbor oblikovanjem kopalnico. Impresivno plošče v stilu Kitajskih lak slikarstvo dajejo prostoru pridih elegance in elegantna, uravnoteženo skromno črtasto valjani slepe in belo okovje.

Prosimo, glejte dnevnik za dekor doma ali šel nakupovanje, in se prepričajte, da so rdeče barve, je še vedno priljubljen. Na mnogih tkiv v svetlih barvnih kombinacijah pomislil, Sončno, vroče južni francoski Provansi. Tesnilo v romantični slog "veselje do življenja" v rdeči ali temno rožnate barve, na beli bombaž preveč, francoskega izvora. Multicolor karirasti kariran rdeča, svetlo zelene in vijolične črte v vseh barvah.

Opazne podrobnosti

Za elegantna, in za skromno inter'jer rdeče učinkovito in v majhnih količinah. Predstavil v nevtralni dekor, elementi v rdeči quicken spremeniti celoten ton sobi. Risanje rdeča črta bež štukature architraves in dekoracijo; izdelava blazine primerih tapiserija, s svetlo rdeča slika, kravato zavese kabel z velikimi čopiči iz rdeče volne in takoj boste dobili želenega učinka.

Svetlo rdeča
V to mirno inter'Yeri svetlo cvet risbe fit tudi v splošno shemo. Bledo kremo in bele tkanine, zavese, posteljno perilo in dekorativne interceptions zagotavlja odlično ozadje za poruši romantično tople barve.

Daj pikantnost sterilne bele kuhinje kapi svetlo rdeče barve: potisnite sije rdeča jabolka in paprike, tradicionalne rdeče lakirane pot, noži z rdeče roke, čaj brisače v rdeči in beli karirasti.

Druga možnost je, da se nanašajo na stari elegantno Skandinavski slog: cool modre, sive in turkizno barvo, značilen za Severni pokrajini, podoživite vzorec rdeči in beli karirasti trak za obešanje slik, rdeče srce na napkin obroči, rdeča platišča na beli porcelan. Vse to ne bo prekinil prefinjenim slogom.

Svetlo rdeča
Rumena-rdeča oblazinjenje stolov odlično dopolnjuje svojo prijetno obliko. Ljubek filigreed tkane vzorec SIP'mehča Splošno svetel ton blaga in harmonično v kombinaciji z dreves'Jana tla in draped čez stol z njeno ruto.

V cvet risbe naravno rdeča v kombinaciji z drugimi, posnemajo nevsiljiv'aslib kontrasti v naravi. Takšne vzorce na belem in smetana posteljnino prinesti toplino in udobje v spalnici. Razkošen cvetlični vzorci na pohištvo chintz dati domišljijo v notranjosti'jer brez preobremenitve svetle barve: izberite prevladujoče barve na sliki in ga uporabljajo v različnih mestih v sobi.

Svetlo rdeča
Slikarstvo v svetlo barvo en velik kos pohištva, ki navadno ni zaželeno, ampak to je odličen način za oživitev inter'jer. SIP'za omilitev učinka lahko dodatki v drugih odtenkov iste vrste - oranžno ali roza.

Na željo je možno, da barvo, eden nekatere kos pohištva v svetlo rdeče barve in ujemanje pribor in slike v toplo rdeča spektra. Če vas ni strah, zanimive kontraste in vam je všeč svetlo inter'er, uporabite krepko kombinacije roza, rdeča, zlata in oranžne barve v Mehiški slog.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика