среда, 2 апреля 2014 г.

Klimatske naprave

Kaj je različnih podnebnih od zračenja?!













Klimatska naprava se samodejno ohranijo v zaprtih prostorih vseh ali nekaterih parametrov (temperatura zraka, relativna vlažnost, čistoča, hitrost) na določeni ravni, da se zagotovi predvsem optimalne vremenske razmere najbolj ugodne za zdravje ljudi, vzdrževanja, tehnoloških procesov, ki zagotavljajo ohranjanje kulturne vrednote. Klimatske naprave, po Škarje 2. 04. 05-91 *, je razdeljena na tri razrede:

  • I - zagotavljanje meteoroloških pogojev, ki se zahtevajo za tehnološki proces, ko dovoljena odstopanja izven parametre v povprečju 100 h / g, ko ura dela ali 70 ur / leto na eno-izmensko delo v dnevnem;

  • II - za optimalno sanitarne ali tehnološke norme, ko dovoljena odstopanja v povprečju 250 h / g, ko ura dela ali 175 h / leto na eno-izmensko delo v dnevnem;

  • III - zagotoviti dovoljeno vremenskih razmer, razen če jih je mogoče pod pogojem, prezračevanje, ali vmesni med dopustne in optimalne standarde v ekonomsko logiko; odklon v povprečju 450 h / g, ko ura dela ali 315 h / leto na eno-izmensko delo v dnevnem ;


Klimatskih naprav, kot pravilo, so priložena orodja za čiščenje zraka iz prahu, bakterij in vonjav, ogrevanje, vlaženje in dehumidification; premikanje, porazdelitev in samodejni nadzor temperature zraka, relativne vlažnosti, in včasih s pomočjo uredbe plinastih sestava in Anasterian zrak; in - s pomočjo daljinskega nadzora in spremljanja. Sistemi klimatizacije velike javne stavbe naj bi služil kompleksnih avtomatiziranih sistemov za nadzor.

Glavna oprema za pripravo in pretok zraka, se združijo v napravo, ki se imenuje naprava.

Klimatske naprave razdeljen na udobje in tehnologijo.

Udobno air-conditioning system namenjen za prilagoditev in avtomatiziranega vzdrževanja temperature, relativne vlažnosti, čistočo in hitrosti gibanja zraka, ki ustreza optimalno sanitarno-higienske zahteve.

Proces klimatskih sistemov zagotavljajo zraka parametrov, v največji meri, ki izpolnjujejo zahteve proizvodnje.

Glede na lokacijo, klimatske naprave glede na servisno popravilo prostorov naprava sistemi so razdeljeni v Centralni in lokalni, in tipa zrak - klimatske so Avtonomnih in neavtonomnih).

Podjetje Kijev Inženiring izvaja oblikovanje, izbor, dostava, montaža in servis klimatskih naprav za stanovanjske, pol-industrijski in industrijsko uporabo.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика