среда, 2 апреля 2014 г.

Prezračevanje v hiši

To je dokazal, da je ena oseba na dan naredi več kot en kilogram ogljikovega dioksida. Poleg upari približno eno in pol kilogramov vode. V starih stanovanj in hiš je bilo rešeno z naravno prezračevanje skozi razpoke in luknje v lesenih Oken in vrat, svež zrak prišel v notranjosti stanovanja, in ogljikovega dioksida, ki je prikazan zunaj.






Napredek ne še vedno stojijo in danes plastičnih Windows, ki je nameščena povsod. So zaprti, so imeli boljšo izolacijo. Vse, kar se zdi bolje, ampak nenehno misted okno pričajo visoka vlažnost v stanovanju. Ni težko uganiti, da ogljikov dioksid se prikaže slabše.

Pogosto se pojavi napaka, da je ta problem se lahko reši z redno zračenje prostorov. Toda, najprej je preprosto nepraktično, saj boste morali, če želite odpreti okno na zgornjem in spodnjem nadstropju, v nasprotnem primeru bo ustvarjena potrebna razlika tlaka za kakovost prezračevanje. Drugič, v toplo sezono zračenje niso učinkovite. No, tretjič, ta metoda prezračevanje bo spremljal nihče ne potrebuje za.

V hladni sezoni temperatura blizu okna zniža na 0 stopinj Celzija. Medtem ko na drugi konec sobe, jo bo višja. Za čas, za v kopalnico, da se družim precej soba je hladno. Ali ta metoda je za vas?!



Zdaj menijo, pristojni način prezračevanja. Svež zrak bo dobavljeno skozi prezračevalne naprave, opremljene s filtri in grelniki. Zaradi tega vpliva na udobje v notranjosti, ki živijo tam.



Zdaj pa razmislite o v podrobnosti vseh pozitivnih straneh za prezračevanje.

Ekonomsko?

Toplote za ogrevanje zunanjega zraka in vzame iz ogrevalnega sistema. Na primer, za delovanje prezračevalnega sistema v dan bo poleg tega bodo izbrani le 1 kubični m

To je priročno, če želite prilagoditi prezračevanje?

Ker prezračevalni sistem in sistem ogrevanja so ločeno, upravljanje in vsak od njih neodvisno.

Zaradi tega neodvisnosti, lahko konstrukcija enostavna in poceni prezračevalnih sistemov.

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика