среда, 2 апреля 2014 г.

Imperij v notranjosti'Yeri

Imperij (iz francoskega cesarstva - Imperij)slog v arhitekturi in umetnosti začetku XIX. stoletja - na Vrhu, in končno v razvoj klasike.

Njegove korenine Grand, slovesno, zmagoslavno vojaški slog, sega nazaj v kulturo in arhitekturo veliki imperiji od antike je antičnem Rimu, Grčiji, Egiptu. Cvetoče Imperij je dosegel v Franciji v času vladavine Napoleona I, kjer je služil kot utelešenje ideje veličino in moč države. V času Bonaparte je Cesarstva postane slog, uradno spodbuja s strani države, in antični motivi - program za ukrepanje in posnemajo slog in razkošje Rimskega Imperija.



Tako Imperij postal utelešenje Cesarsko razkošje, kjer klasični strictness soseda z umirjeno, impresivno dekor. Ta Cesarski leska - nekaj, kar se zelo razlikuje od briljantnost Royal, vladavino Baroka ali Rokoko.

Imperij v notranjosti'Yeri ponavlja težnja, da se dokaže veličino skozi stalne oblike, uporabite stolpce, bas-olajšav, napušči, pilastri, gilding na pohištvo. Podobno pozlačenega dekoracijo zajeti omare, škatle, knjigi, ki je ustvarila občutek celovitosti.



V inter'Arah v stilu Empire mir, red, simetrijo in ravnotežje. O spremembah prefinjenosti in enostavnost prejšnjega erp, ki je prišel na blef, pomp, veličastnost, razvedrilne in hladno svečanosti, za zamenjavo fantasy - trezen izračun. Obrazec čisto, preprosto in neusmiljeno logično.

Med druga področja klasike slog, ki je bil dodeljen freske, vitražni Okna, svetlobni stropi s štukaturnim oblikovanje, glave, noge, živali in ptice, ki pri oblikovanju pohištva, ročaji na vratih in drugih predmetov, med'notranje zadeve, marmorja stropne svetilke.

Interior design'notranjost v stilu Empire dopolniti težka, trdno leseno pohištvo, z gladko, polirano površino, dekorativni prekrite z bronasti relief ali z zlatom, v obliki napušči, stebri, oboki, lions ' tačk, da je bil podoben arhitekturne o'predmeti. To pohištvo je pogosto neprijetno in težko, pa udobje zabeležili žrtvovali zaradi videza in veličastno oblike. V proizvodnji pohištva, prednost je bila dana, da je les temne barve - črna, kostanj barve. Bilo je v tem času z'pojavil pohištvo iz plemenitih mahagoni.



Pohištvo je spomnil, ne eksponatov kot uporabno stvari: nizke mize, podstavki mize za pranje v obliki stojala, svilo in zlato tapetništvo, težka nizko predalniki, neposredne dolgo kavču, neprijetno stoli, veličasten posteljo, prelito z bujnimi krošnjami, na visokem podstavku, ki ", zaščitenih" rezano vogalih sphinxes, lions, gryphons. Postelja je bila razkošje postavko'detalam, povzdigne človeka nad preostalim svetom, kar ustreza duhu dobe Napoleona.

V inter'Arah, okrašena v Empire stil, vse naj bi se dokazala razkošje: dekoracijo iz kovine, težke bogato zastori, candelabra na stenah so slike iz tistega obdobja (starodavne teme, mesta, krajine, portreti), starih grafik.

Poglej Imperij inter'jer določite eno barvno shemo in plemenit material konča. Glavni barve Imperija slogu v notranjosti'Yeri: sočno in bogato modra, rdeča, bela, zlata.



Ogledala v notranjosti'notranjost v stilu Empire igral posebno vlogo, so bili nenavadno velika. Poleg običajnih mestih - nad kamin, med okni, jih je visela nad posteljo, na krilih vrat. V sredini boudoir - veliko ogledalo v človeški rasti, opozarja, arch.

Postavke v tej inter'Yeri, kot če oblečena, je predpostavka, da je spremenil svoj namen, pogosto čarovnik zabeležili dal dragocene snovi na skromen.

Sodobna Imperij - ustreza lepo v inter'karieri, prostornimi prostori in je pogosto najboljša oblika socialnega inter'za notranje zadeve, da dajejo posebni svečanosti. Imperij v zasebnih inter'Arah kaže respectability in blaginjo, visoko stanje, zvestoba tradiciji.



Je pam'ne pozabite, da je najbolj pomembno v sodobnem ampr - to je največja prostor, Suite sobe, medsektorske vidika inter'jer. Da bi se izognili officionale slog je izbrana, jo lahko uporabite samo v elemente dekor, ki se osredotočajo na podrobnosti.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика