среда, 2 апреля 2014 г.

Hiša - Palača (Palača inter'EP)

V luči pridejo na.... Sijaj in razkošje, žaluzije, želim, da zaprem oči, vendar je nemogoče, da si stran - tako fascinira, zajame videl čudež. Ne, to ni pravljica. To je Palača. Tukaj je živel Louis XIV - sun king, na tej postelji spi sama Margaret od Valois - lepa Kraljica Margot, te sobe so bili vredni Katarine velike.

Slog Palače inter'jer bi se lahko odločili, vse najboljše, da je bil ustvarjen za stoletja muhast okus največji vladarji Zemlje. Ta slog vam bo pomagalo ustvariti občutek svoji izredni Kraljestva.

Idealna lokacija za Palača inter'jer bo država hiši ali v eno od hiš XIX. stoletja. Varianta dvorec so dobre, da, kljub nekaterim pomanjkljivostim notranjega prostora (v letih Sovjetske moči vsi dvorci so bili "uvrstiti" v komunalne in tam so postavili predelne stene), je pogosto ohranjeni čudoviti štukature, ki bo potrebujete le malo jih želite obnoviti. Še ena prednost te možnosti so visoki stropi (približno štirih metrov), ki so sestavni'capacious del Palače je inter'jer.

Če se odločite, da se ustavite svojo pozornost na Palace inter'Yeri, morate načrt in prostorskih odločitev hiše (ali je novo kočo ali Villa prejšnjega stoletja). Ena možnost je enfilade sobe. Ne pozabite, Peterhof, Tsarskoye Selo Palača aspiracije na daljavo, je vedno zanimiva. Poleg tega bo omogočila, da razdelite hiša v dveh delov: glavni eno (ali gost) in zasebno. Če niste zadovoljni s tem načelom, je mogoče ločiti dve, ti net'capacious del hiše od tal do tal. Prvi se nahaja veža, dnevna soba, jedilnica, študija in kot atribut sodobnega življenja, telovadnici. Na drugi lahko dajo spalnice, vrtci, sprostitveni prostor (to bo sicer: biljard, mini kino ali kaj drugega - odločite).

Palača inter'jer pomeni nekaj pomposity: gilding, težkih pohištvo iz dragih materialov, tapiserij, slik v masivni okviri, itd., veliko pozornost je treba nameniti in tla. Praviloma je vdelan parket iz različnih pasem drevo. Zdaj, vendar pa, ga je mogoče nadomestiti s smreke na tla.

Za okolje in to je dobro, starinsko pohištvo: omare, mize in stoli z izrezljane noge bo vedno opravlja ne le utilitarno funkcijo, ampak tudi estetske. Vendar lahko uporabljajo in pohištvo, stilizirane pod določeno starost. Baročni slog, ki bo navdušil s svojo veličino in svečanosti, Rokoko - igrivost in bizarnih oblikah, klasike - varčevalnim in čistost linij.

Široko stopnišče z izrezljano ograjo vodi v prvo nadstropje. Obokan odprtine, elegantno lestenci na stropu - zasnovane tako, da ustvarite občutek erp in udobje. Tukaj se govori o kraju, ki v življenju sodišča, ki je odigral pomembno vlogo, je spalnica. Viharno noč, odločitev nekoga usodo, vre strasti - prizorišče ti dogodki morajo biti v redu. Pam'ne pozabite na besede, Scarlett O''hara, ko je videla moj novi postelji, po legendi, je pripadalo monarh? "Torej je mogoče za vsak teden časa za spanje na novo mesto! " Je in bi morala biti res Kraljevsko posteljo.

Končno tetiva pretvoriti hiše v Palači bo ogledalo. Za dolgo časa ogledala so bili na voljo le Royal sedem'jamo. Pam'ne pozabite, da vsak slog ima svoje posebnosti in uokvirjena ogledala, ki je, bodite previdni pri izbiri okvir ogledala, tako da ni bilo v nasprotju s splošno zasnovo za namestitev določene starosti.

Ne bojte se, da v Palači inter'ur ne "sprejeti" sodobnih tehničnih novosti. Ravno nasprotno, bodo odpraviti nevšečnosti, ki včasih spremlja vsa ta lepota je rodila svojo starost. In naj vam zavidam kralji!

Ekaterina Juraska



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика