среда, 2 апреля 2014 г.

Zaklad Faraonov, ali Egipčanskem slogu v notranjosti'Yeri

Egipčanski slog - ena najstarejših na Zemlji, oče mnogih Evropskih slogov v umetnosti in oblikovanja. Skrivnostni Egiptovske civilizacije še naprej agitate glavah pred več tisoč leti. Morda zato, ker Egipčanskem slogu - eni izmed najbolj priljubljenih destinacij etnične slog pri oblikovanju inter''erov.



Egipčanskem slogu v notranjosti'Yeri je, najprej, med'notranjost faraonov in visokih duhovnikov, bogastvo in razkošje starodavne civilizacije. Inter'jer v Egipčanskem slogu je značilno veliko število stolpcev, ki podpirajo strop, kipov, fresk in bas-reliefi na stenah. Obliki preproste, ravne linije gladke kotov, loki, miren in strogi skladnosti geometrijske, tiho, veličino, pomembnost in klasično popolnost oblike.



Interior design'notranjost je izdelana v toplih, svetlih barv, ker je velik Imperij antike so bile časti Sonce Boga RA. Barvna paleta - vsi odtenki rumene barve peščenih sipin v zlato, slonovino, ochre, črna.



Pohištvo iz naravnega drevesa, preprosto odprite strukture, v prsih, klopi, nizki stoli in stoli, furnirja ali črno cedar tree c vdelan s kamni in biseri, slonovine, zlate plošče. Pohištvo noge so bile izvedene v obliki živali tačko. Pohištvo, ki je okrašena z barvnimi ornamenti, wagflk pismo in simbolni elementi (sončni disk, svete scarab hrošči, kite, Palma, papirus in druge ) Barve svetle, vendar z omejeno paleto barv, ki se ne mešajo.

Stene, stebri, stolpci so hieroglifi liki in prizori pogrebne obrede. V okviru zgornje meje - meje, cvetja in listov Lotus, papirus, trsa, palme, puščice, ali z elementi pictograph ali risbe, ki prikazujejo ljudi v tipični "Egiptovski" položaj glavo in spodnji del telesa - v profil, in prtljažnik in orožja - v kmetijskega svetovanja.



Do konca tleh je bil uporabljen kamen, mozaik parket. Na tleh je bil položen leta reed preproge. Preproge in zavese so dokončanje notranjosti prostorov.

Pomembno vlogo tkanine, bogati zastori, nadstreški svetlobe odtenkih bež in beli - nepogrešljiv elementi Egipčanskem slogu. Tkanina, lahka, navaden ali okrašena z geometrijske vzorce. Dejanski naravni materiali: bombaž, lan, lep plašč.



Glavni elementi pohištva so bili stoli in kavči iz temni gozd, ki pokriva carving, emajla in prilepite pozlačenega, biserovina. Dodatki: vaze, preproge, kipi mitološka bitja in bogovi (bankrot Nefertiti, slike in dekorativne kipci v obliki glave Sfinga, kača-ureusa, scarab, hawk, mačke), hookahs.



Če želite ustvariti simetrije na tla, dal velike keramične vaze, sklede, svetilke, narejene barvne kamni in Matt alabaster bele z rumeno žile. Uspešno izbrali, in, ki se nahaja vizualne poudarke bo ustvaril Egiptovski spremstvo, bo dal prostor vzdušje prefinjenosti in skrivnost starega Egipta.

Gradiva na temo

Imperij v notranjosti'Yeri
Azijske nov val slog


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика