среда, 2 апреля 2014 г.

Inter'jer GMT

Britanski konzervativnosti - ne fikcija in ne obstaja veliko takšnih klišeji. Z redka izjema, ki ga skoraj nikoli ni bilo višina moda, ampak še nikoli ni bil zunaj in trendi; konzervativnosti kot neodvisne je bila vedno izključna pravica elite. Angleščina slog je uveljavljena blagovna znamka. On, kot vedno v modi tweed, razvpiti "ovsena kaša, gospod! " Ali tradicionalne "Fife-o-uro", njeno vedno pomembna, ne glede na to, nepredvidljivosti moda. Angleščina slog praktična in vsestranska, zagotavlja neverjetno vitalnost v vrtinec avantgarde težnje.

Inter'm razstave in modne revije, z zavidljivem pravilnosti pride v Britanski prestolnici, je najprej pokazati. Toda po tem, ko luči ugasnejo pozornosti nad stopničke in zapre vrata konceptualni salonih, Britanski vrnil v drugačen svet, ki nima nič opraviti z posvetni značaj. Če show v Londonu življenje kot večbarvna kaleidoscope dogodkov, spoznanj in sprememb, je okus Londončani zelo, zelo konzervativno.



Angleščina slog se oblikuje blagovna znamka

V Londonu ne boste našli Windows, zapnuty blackout zavese. Britanski v nasprotju s splošnim prepričanjem v živo odkrito, in skozi tanko til (ali pomanjkanje), je mogoče razumeti kot je. Zdi se, da nad inter'ladje London modni hiši popolnoma nobenega nadzora. To je malo verjetno, da bodo lahko našli vsaj eno trendy stvar, razen če je London prebivališča nekdo iz sodobni oblikovalci. In na Splošno se zdi, da je inter'jer angleški doma, se ni spremenilo, vsaj letih p'petdeset.

Močna-megleno vreme London je drugi znani funkcija območja. In medtem ko v Londonu, ne v primeru toplejše in svetlejše kot je v St. Peterburgu, in dež predvsem simbolni kot dolgotrajnih-težka, podnebne razmere, vse to prispeva k še posebej pozoren odnos Britanski k luči in osvetlitev. Če nižinske Paris - mansardi, značilnost Londonu se lahko šteje, apartmaji, ki se nahaja spodaj na ravni ulic, na tleh, kar bi bilo v Rusiji imenujejo kleti. Po stopnicah strmih kovinske stopnice, vodeni z besedami "pazi korak", in se zaokroži velik krog sod z pisane geranije, boste dobili neverjetno prostor, ki je napolnjena z udobje, z zrakom in svetlobo. Vendar pa ni težko uganiti, naravno svetlobo v ta prostor, da sprejme še posebej nikjer. A soba je svetla. Stvar je v tem, da Britanci niso zelo v modi, trendi in kljub priljubljenosti črno barvo za inter'jer izberite belo. Svetlo ometane stene, toplo barvo pečen mleka ali slonovine, čeprav absorbirajo in akumulirajo in svetlobe.

No Ozadje, razen, ki spretno prikriti. Čisti skupni prostor od tal do stropa. Drevesa'lesena tla - parket ali iz široke deske, prekriti s tanko plast svetlobe kot lak za nohte, ki vam omogoča, da "branje" na račun lesa. Ampak meje bolj bizarna je okrašen s štukaturnim okraski ali celo naslikal v nepričakovanih barve, kot so modra. Stene so pogosto okrašena z niše in dekorativne police, vendar pa je brez dekoracijo. Za dekor, ogledala, slike v pozlačenega slik, fotografij, uokvirjena v štruce. Vsak element v angleški inter'jer izgleda, kot če se je obrnil k gostitelji v dediščini, tudi če je kupila pred nekaj dnevi. Na Splošno se zdi, da bo, z namenom, inter'strokovno nakupovanje Londončani so na obisku izključno Portobello trgu z dotikanjem različnih resnične in lažne Starine, in ne oblikovalca, galerije...

Najmanj pohištvo omogoča vizualno še bolj razširiti meje prostorov. Na, ki, vsaj v Britanskem kontekstu nima nič opraviti z minimalism. Inter'jer je na osnovi neposrednega imenovanja predpostavki: v dvorani - obešalnik, dnevni - neizmerno velikost kavč postelja v Omari, knjižne police, trdna pisalno Mizo in stol, na spalnica - postelja, oblači in omaro. Nič odveč. Slog prostorov angleški doma umirjeno, občutek dom toplino in coziness označeno z izbiro materialov. Usnje pohištvo dodaja, trdnost, predmete, med'notranje svetlobe lesa ustvari lahkotnost, brez preobremenitve situacijo, lepo vunast volne preproge coniranje prostora, veliko medenina svečnike in izraža vzdušje aristokratsko, vendar umirjeno udobje.

Gradiva na temo

Angleški inter'EP tradicije in kakovosti
"angleški vasi" v Moskvi, apartma
Angleški inter'jer
Neto'capacious atribut angleški doma, ves čas je bil kamin. Kamin v dnevni sobi - center, hiša, zraven njega vso družino. Najbolj pogosto je to storjeno v stilu sredini XIX stoletja, v kamin tradicionalno tu so slike gospodinjstva in znova, klasične sveče.

Angleški inter'ur ne obilica dodatkov. Priljubljena ogromen porcelanaste vaze, starinsko ali spretno prikrito kot take. Poleti vaze, ki je napolnjena z bujno cvetje, pozimi - Božične pesmi ali posušeno cvetje. Vendar pogosto uporabljajo barve v okras Exter'notranjost hiše. Na windowsills najbolj Britansko v domovih za starejše, še posebej v znameniti Notting hill, flaunt lepo lonci, geranije različnih barv in odtenkov - od crimson na snežno bela. Tudi izgleda nenavadno, Heather - modra, vijolična, zelena: ohranja privlačnosti ne glede na letni čas. Pogosto velike kadi z cvetje se nahaja desno ob vratih. In, da je na vrata začutili čar Britanskih domov. Vrata - druga zgodba, ki si zasluži najbolj pozorni. Brez izjeme so videti starinskih, zdi se celo, med obnovo njihovih posebej dodaj leta, da izpolnjujejo nihče. Ta vrata z nosili, blede barve okrašena bizarno, polirani dotakne številnih gostov ročaji v obliki lev glave, ptičje noge, prstani in tako naprej, Tako da ga je mogoče uveljavljati z zaupanjem - angleščina hiša se začne s pravilno vrata.

Danes inter'jer v angleškem slogu spet pridobiva priljubljenost. Njegov respectability, udobje, diskretno stil pritegne veliko. Še pogosto obstaja le nekaj je res. Kot pravilo, angleški inter'jer izdanih svetlo pseudomaladera styling z velikim številom Baročno pohištvo, slike, zofe in Kozachok z rožo-potiskane tapetništvo...

Medtem kaj takega, res Britanski hiši ni in ne more biti, ker je v nasprotju z duhom in izmerjene način življenja Britanske. Ozadje s cvetlični ornament, oblazinjeni stoli in blazine, tapiserija in konzole niso na voljo v slovenščini inter'Yeri v količini, v kateri se vsi uporabljeni za predstavljajte si: to je vse veliko lažje, na eni strani, in težje. London hiša je zasedena in harmonično, overwrought inter'Mimi, to je kraj svetlobo in toploto, vendar ni mesto pompozno razkošje. In, morda, ustvarjanje doma, moraš biti malo Anglež.

Katya Frizbi

Vir: City pregled nepremičnine

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика