суббота, 22 февраля 2014 г.

Voda-repelentov 2007-02-20 14:25:39

Gradnja in rekonstrukcija.

Voda-repelentov
2007-02-20 14:25:39

v tradicionalnih tehnik gradnje pred vlago uporablja prezračevanje, izolacija plasti barve. P tradicionalne tehnike gradnje pred vlago uporablja prezračevanje, izolacija plasti barve. Vendar, v našem času, razvoj znanosti je dovoljeno, da ustvarite snovi, ki spremeni bistvo interakcije vlage materialov - tako imenovani vode-repelentov. Da bi hidrofobne material, sredstva za zagotovitev učinka Nesmachny vode, ki bo roll navzdol od površine, ", kot voda na raca".

Hydrophobization - proces se zgodi na molekularni ravni in ustvarja povsem nove možnosti. Brez večjih stroškov preprečuje procesi uničevanja in onesnaževanja, efflorescence, itd., Zmanjšuje porabo barve in impregniranje materialov, kar močno zmanjšuje uničujoči vpliv kislin, večja mobilnost in fleksibilnost betona, malte, mavca meša, požarno odporne in antiseptirujut skladišča postane odporen proti vremenskim vplivom, in barve, laki, vodni osnovi, lepila postane hidrofobne.

Z uvedbo sodobnih vodo-nepropustno agent v malte in betoni, ki se uporabljajo za streho na vrhu, žig, zmanjšane zahteve za m', ki strehe. Tako, hydrophobization zmanjšuje kompleksnost, poenostavitev in pospešitev dela, če želite zavrniti nekatere zapletene in drage ukrepe za hidroizolacijo. Njihova kakovost materialov, predelanih ohraniti vsaj za 10 let, za površinsko obdelavo (in po posredni podatki, in do 30 let), o'capacious enako bi (globinsko impregnacijo) - med celotno življenjsko dobo gradbenih konstrukcij, izdelkov.

Prvi vode-repelenti z'pojavil v gradbeništvu, za približno 40 leti. To je silikonski tekočine tip NGL-94 (Palchikova tekoče), NGL-10 (etelaat natrij), NGL-11 (Melson natrij). Slabosti: NGL-10, NGL-11 - nizka učinkovitost in pozharobezopasnost, NGL-94 - potreba po uporabi organskih topil ali nujnost pripravo emulzije z omejeno veljavnostjo. Te tekočine je že izginila z gradnjo za trg, so zdaj v sestavo nove generacije domačih in uvoz proizvodnji.


Splošna pravila za uporabo

Zaščitena površina je temeljito očistiti pred prahom, umazanijo, blizu napake in razpoke. Sledi masti in oljne madeže operite s topilom. Peeling materialov, svoboden mavca zbriši, če je to potrebno, da mavca znova.

Temeljito zmešamo sestave, dal na površino s čopičem, roller ali spray ustaviti absorbira (Sijaj). Dela morajo biti izvedena na pozitivne temperature. Čas hidrofobni učinek je odvisno od pogojev in materialov in je od 20 minut do 24 ur (svojo funkcijo - popolno prenehanje vnos vode, vode zvitki dol brez sledu). Pred koncem postopka površine zavetje pred dežjem in snegom.

VIR: "Gradnja store"

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика