понедельник, 24 февраля 2014 г.

Litega železa kopel Jacob Delafon

Vse litega železa kopeli proizvodnje Jacob Delafon, lahko razdelimo v dve skupini: prostostoječi in vgrajen v kadi. Prvi, se pravi umetniških del, ki so okrašena dobrohotan noge, ki so pobarvana v različne barve in videz res razkošno. Litega železa kopel Jacob Delafon je vgrajena vrsta je najbolj priljubljen izdelek na ruskem trgu. Ta čeden škatle različnih velikosti, ki jih lahko izberete za večino majhen prostor.

Na Splošno Jacob Delafon zelo dober izbor litoželezne kadi. Kljub temu, da je njihova glavna slabost je nezmožnost, da bi kad poljubne oblike, podjetje ponuja na trgu, pravokotne kopeli širina med 70 in 90 cm (korak 5 cm in dolžine 140 do 180 cm (korak 10 cm). Večina kopalnice domače montažne hiše bo možno izbrati izdelek, Jacob Delafon. Kot je za stoječih kopeli, v Rusiji uradno na voljo 8 modeli enotnega (standard) velikost h glej

Če govorimo o železa kopel na Splošno, njihova glavna prednost je zanesljivost in trajnost. Sodobni izdelki, Jacob Delafon, ki so proizvedena z uporabo inovativnih tehnologij. To pomeni, da kopel ni 100% litega železa, in iz tega, kar zlitine podnožje. Od tu'je možnost litje kopel s tanjše stene in manj teža za varčevanje vse osnovne lastnosti litega železa kopeli. Potem pa začeli spori strokovnjaki s področja vodovodnih o tem litoželezne kadi. Nekdo, ki misli, da je bolje 100% litega železa kopeli, ki danes proizvaja več podjetij v Rusiji (v stari način) in ne kjerkoli na svetu. Kdo pravi, da tehnologije za proizvodnjo materialov in proizvodnih procesov dosegel stopnjo razvoja, da je sodobna "psevdo" litega železa kopel ni slabša od stare Sovjetske zveze". Ste se odločili, ampak glavna stvar je, ne da bi napačna izbira.

Poleg sestava kopeli, njihove življenjske dobe vplivajo na kakovost emajl, in proizvodi, ki Jacob Delafon jasno na vrhu. Ko izbirate litega železa kopel Jacob Delafon, nato pa skrbno preučiti kakovosti emajl. To bi moral biti iste barve in plast enakomerno pokrivajo celotno površino. Če so odstopanja v barvi, to pomeni, da z emajl plasti težave. Seveda, ne bi smeli imeti razpok, prask ali razpoke na površini. To je že Frank zakonske in blagovno znamko salon spoštuje, sam takih proizvodov nikoli strankam bo na voljo. Rečemo o njem, samo zato, ker je zdaj veliko ljudi kupiti surovega železa kopel Jacob Delafon na gradbenih trgih. To je, kje iskati za izdelke zelo previdno.

Drugo kakovosti, ki se razlikuje litega železa kopeli Jacob Delafon med konkurenti, je 25-letna garancija, ki jo družba. Ta izraz govori zaupanja v svoje izdelke, in vam omogoča, da ugotovite, ali obstaja kopel, ki ga prodajajo pod okriljem Jacob Delafon, res je. Če prodajalec ne boste potrdili, 25-letno garancijo, zato je prodaja nekaj slabega. Mimogrede, pri gradnji trga prav tako lahko kupite likalnik kopel Jacob Delafon c 25-letno garancijo.

Slabosti izdelkov Jacob Delafon bi omejen obseg. Ne to podjetje proizvaja jeklene kopeli, to pomeni, da boste, če boste potrebovali kopel zagotovo kovinski, svetlobe in nestandardne oblike (ovalni ali oglati), Jacob Delafon vas nič ne bo pobrala. Zavestno odločitev, za te stranke, podjetje ponuja akril kopeli. Litega železa kopel Jacob Delafon, ki niso opremljene s posebno dnu, ki preprečuje zdrs in padec (kot je ne Roca). Vendar ta bazen je lažje čiščenje, za razliko od izdelkov konkurentov.

Tukaj so, litoželezne kadi Jacob Delafon, in fit to za vas ali ne, je odvisno od vas.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика