четверг, 27 февраля 2014 г.

Montaža na ravno streho 2010-08-21 10:31:12

Gradnja in rekonstrukcija.

Montaža na ravno streho
2010-08-21 10:31:12

Danes strokovnjaki iz vseh podružnic, poudarjanje pomena kakovosti, namestitev in garancijsko storitev na ravno streho. Enostavna vgradnja materialov, ki ne obstaja, in popravljanje napak pri namestitvi obrača ne samo dodatni stroški, ampak tudi poškodovana ugleda in odnosov s strankami.

Delež bituminoznih materialov, med drugim kritine

V zapletenih gradbenih del na namestitev vključuje: priprava baze, namestitev parna zapora in izolacijski materiali, graditi bitumen materialov in izvedbo adjacency.

Predhodno pripravo površin za čiščenje, čiščenje, sprožilni je odgovoren'obvezno delo paket. Možno polaganje na stari krovstvo - v tem primeru, praviloma pa se izvaja samo v eno plast. Mount roll bitumen materiali, ki se izvaja s pomočjo navarjanje z mehansko pritrjevanje, možno je tudi uporaba bituminoznih materialov z samolepilni znanja. Uporaba sodobnih roll soočajo materialov iz SBS modificiran bitumen omogoča namestitev m', kjer vrhovi samo


1-2 plasti, za konvencionalne bitumen materiali morajo nastilki 3-4 plast - njihovo število je odvisno od naklona strehe. Temperatura je resen test za streho. Če ne sprejmejo ukrepe za zagotovitev, da se medsebojno premikate predmete Temelj strehe in njihova temperatura deformacije, ne vpliva na to, solze a strešne kritine preproga in uhajanje je neizogibno. V tem primeru, malo bo v pomoč tudi uporabo najbolj sodobnih in varnih materialov.

Širitev sklepov in širitev spoji so namenjeni za zmanjšanje obremenitev na ostrešje preproga na mestih največjih sev. Ideja namestite ta šiv je, da bi deformacije v vozlišče običajen za to vrsto strešne kritine material. Ni treba posebej poudarjati, širitev spoji morajo biti izdelani iz elastičnih polimerov in bitumen-polimernih materialov, ob upoštevanju načina delovanja streho.

Ti šivov je potrebno'mora biti dana v zasnovi strehe v naslednjih primerih:
  • na deformacije šiv stavbe;
  • če je dolžina ali širina stavbe je več kot 60 metrov;
  • v križišču strešne kritine razlogov z različnimi koeficienti linearne razteznosti (za primer, ko je betonsko, ki mejijo na podlago iz pocinkane jeklene folije);
  • smeri površini elementov okostje stavbe, girders, tramovi in element znanja strehe;
  • v prostorih, kjer je temperatura drastično spreminja v zaprtih prostorih, ki ščiti streho.



Namestitev m', ki strehe uporabi PVC-membrane je mogoče storiti na različne načine: s segrevanjem, ki je vgrajena na posebnih lepil, mehanska pritrditev z uporabo posebnih nohti. Med tuljave varjene z curek vročega zraka. Namestitev membrane strešne kritine je usklajena na površini, da se zagotovi tesno prilegajo PVC-membranski osnova, brez zračnih mehurčkov pod membrano. Kot v primeru namestitve m', ki prekrijejo strešne kritine bitumen materialov, glavni fazi bo naprava za hidroizolacijo.

Tradicionalni neizkoriščen streho uporabljajo manj, ker imajo več pomanjkljivosti: so neracionalno z vidika rabe prostora; to je predmet hitre temperaturne spremembe, mehanske poškodbe, ultravijolično sevanje, stagnacija pare-zrak zmes pod hidroizolacijo preprogo. Obstaja alternativa oblikovanje rešitev - tako imenovani inverziji strešno teraso, skoraj brez te pomanjkljivosti klasičnih streho. Razlika je, da je toplotno izolacijski sloj ni pod hidroizolacijo preprogo, in nad njim. Ta oblika omogoča zaščito hidroizolacije plast iz škodljive UV žarke, visoke in nizke temperature, cikle zmrzovanja in tajanja in mehanske poškodbe, ki zagotavlja znatno povečuje življenjsko dobo inverziji strehe v primerjavi s tradicionalnimi kritinami.

Marina Kursheva, predstavnik TH "Engplast", pripoveduje o funkcijah inštalacije, streha: "V obrnjene strehe se lahko uporablja polistirena plošče - izolacijski material, ki praktično ne absorbira vode (za razliko od mineralne volne za toplotno izolacijski materiali), ne nabrekne in krči, ima visoko mehansko trdnost, kemično odporen in ne razpada. Te lastnosti grelnika dovoli dajanje na hidroizolacijo. Zelo pomembno je drugo premoženje s peno, ki je odporna na plesen in ne spodbuja plesni in plesni, ki modelov inverziji izkoristiti strehah, je zelo pomembno, ker je zaprt, eventlogname prostor ". Prednost te strehe v urbanem okolju, možnost njene uporabe za različne namene: za namestitev steze, dovoznih poti, urejanje okolice.

Julija Ralchenko, "SMU"


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика