вторник, 25 февраля 2014 г.

Kaj je steklo? 2008-10-13 16:37:02

Gradnja in rekonstrukcija.

Kaj je steklo?
2008-10-13 16:37:02

Plastična stekla enota zaprti modela dveh-komorna Okna z dvojno zasteklitvijo) ali tri očala (dvojna zasteklitev). Med očala, je tankimi stenami (tako imenovani. "Na daljavo") okvir s perforirano, z izpolnitvijo posebnega zrna, ki absorbirajo preostale vlage iz zraka v notranjosti dvojna steklena delu in varuje sistemu Windows preprečuje rosenje.

Proizvodnja stekla se začne z natančno rezanje in priprava očala, ki je za njihov izbor v skladu z merili kakovosti za Windows, pranje, poliranje in obdelavo antistatic na posebne opreme. Sklonil, daljinski prikazovalnik je postavljen med steklo in vztrajati pri njih. Kot, da zapolni prostor med okviri se lahko uporablja ne le prepustna za zrak in inertni plin argon. To izboljšuje toplotno zaščito lastnosti stekla. Zasteklitev vzdolž celotnega oboda je zapečatena, dve posebni mastic. Torej, v zaprti izolacijsko steklo enote, ne bi dobili nobenih vlage ali prahu - steklo je vedno jasen in čist. Zajamčeno storitev življenje steklo ne manj kot 15 let.

Za proizvodnjo stekla se uporablja najboljše polirano steklo okna domačih (BOR) in uvoz (Pilkington) proizvodnje. Ta visoko kakovostnih steklenih, prehaja dodatni nadzor na proizvodnjo "Moskva Windows"ni svetlo in dolgočasno vložki, nepravilnosti ali mehurčki. Nadzor kakovosti ne omogočajo takšno steklo, proizvodnja.

K-steklo low-e varčevanje z energijo stekla s posebnim premazom, ki lahko odražajo nazaj v prostor toplotne energije. K-steklo se nanaša na vrsto za varčevanje z energijo stekla s trdo podlago, ki je določena v nizko površinsko meglica, ki je vidna samo v močni svetlobi.

Raven zvočne izolacije eno-komorna Okna z dvojno zasteklitvijo s k-stekla so na isti ravni z običajnimi zakonsko paned stekla. Triple-v podoknu za Windows, v kateri je razdalja med ploščama različnih (4-12-4-8-4) zmanjšanje ravni zunanjega hrupa na 38-40 DB, ali skoraj 4-krat.

Medtem ko je uporaba k-steklo zmanjšuje izgubo toplote okno približno 5-6 krat, uporabo e-glass (steklo z majhnimi emisijami premaz uporabiti eno površina stekla v vakuumu pogojev) omogoča, da se poveča toplotno varčna okna z lastnostmi več kot 20-krat. Uporabo sodobnih Oken z izolacijskim steklom enot (največ do 50 mm debele) lahko shranite do 76% energije.

Najbolj primerna za naše podnebje je uporaba dveh-senat (3 kozarcev) stekleni.

Nove besede v tehnologiji s toplotno shranjevanje zastekljena Okna z K-stekla. Zahvaljujoč posebni kovinski plating, K-steklo odraža infrardeči del spektra, s čimer preprečujejo del toplotne izgube, ki nastane zaradi sevanja toplote iz toplega prostora za cesto. Trenutno smo, da steklo debeline 24, 30, 32 in 42 mm

Če želite, da bi dosegli odlično zaščito pred mrazom, je za Vas, 2 komori 32 mm steklo z K-stekla.

Pogosto spregledajo dahom mesto avtocestah. V teh primerih je v ospredju problem zmanjšanje hrupa. Najboljši učinek je dosežen z uporabo stekla s steklom različne debeline - 4 mm + 5 mm + mm To resno zmanjšuje resonančnih pojavov v srednje. Nizko frekvenčni hrup (bučanje iz tramvaji, udari jackhammer, močan promet hum, in tako naprej ), čeprav veliko manj, vendar še vedno. Opozoriti je treba, da je Windows zagotavljajo zmanjšanje hrupa samo, če so zaprta. Zato, če je potrebno-izolirani sposobnost, ne pa dejanskih namestitev klimatskih naprav in prezračevalnih sistemov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика