четверг, 27 февраля 2014 г.

Strešni dodatki

Streha hiše je kompleksen sistem: shema strehe je vključen, razen strešni material, nosilne strukture, hidro-in pare, izolacija, izolacija, in, seveda, strešni dodatki.

Različne strešne kritine pribor

Pogosto situacija pojavi, kjer razvijalci, ki se ukvarjajo ocene prihodnjih stroškov, za gradnjo in oblikovanje strehe, osredotoča le na stroške en kvadratni meter strešne kritine. Vendar pa tak izračun je napačen: tako kot rezultat, je presenetljivo, da je končna vsota ureditev strehe, veliko več, kot so pričakovali.

Ampak, v praksi, v takšno neskladje ni nič nemogoče. Vsebina je, da poleg tega, da strešni material, v shemi strehi obvezno', morate vnesti veliko strešnih dodatkov. Takšnih elementov, ki so potrebni za zagotovitev celovitosti vseh kritičnih področjih strehe, držite ustrezno prezračevane strehe prostor, ustvariti močno pritrdilni material za zaboj, da skrbijo za odstranitev atmosferskih padavin, strešni varnost in tako naprej.

Kot rezultat, izkušnje kažejo, da je, glede na obliko in kompleksnost strehe, delež strešni dodatki, ki lahko doseže do 50% celotnih stroškov gradnje strehi hiše. Praviloma vodilnih proizvajalcev kritine, ti predmeti se takoj vključi v dostavo svojih izdelkov.

Za normalno delovanje in spektakularen videz pri oblikovanju strehe uporabljajo široko paleto strešnih dodatkov. So zelo raznoliki. Ampak v Splošnem so lahko predstavljeni v naslednjih razvrstitev. Prvi, dodatki za streho se lahko nanaša na strehi (skating, ki se povezujejo na steno, dolina, itd.), drugi, za varnost, za ogrevanje, prezračevanje in SV'ASCO. Na primer, sistem krovstvo, prezračevanje, potrebna za prezračevanje hiše in strehe prostor.

Da se doseže varno obratovanje na strehi uporabo posebne ograje, stopnice, lestve in mostov. Za varnost v neugodnih vremenskih pogojih uporabe sneg ovire sistem ogrevanja, vode, kanalizacijo, strele in tako naprej. Brez pravilno namestitev weathercocks, antene in satelitski krožniki nemogoče sprejem signalov, in prav tako ponuja različne strešne kritine dodatki antene rezultatov.

Zahteve za strešne kritine pribor

Čeprav je oblikovanje strehe se začne z izbiro glavne strešni material, ampak graditi proces sheme strehe ni konec. Za izbiro strešne kritine pribor je treba izhajati iz osnovnih materialov, ki se uporabljajo na streho, v streho in njeno območje. Morate vedeti tudi vrsto stavbe in tla številko.

Da bi dodatki za streho zanesljivo ohranil streha pušča, kopičenje vlago, mrazom in umazanijo ali snegom, odvisno od sezone, jih je treba pravilno izbrati. Če želite to storiti, morajo biti dobre kakovosti in izpolnjujejo zahtevane specifikacije. Samo visoko kakovostne opreme in njihov točen izračun bo jamstvo brez težav v prihodnosti.

Toda poleg tega, pravilno izbrana strešna oprema mora estetsko da pridejo gor na streho in ji harmonično in popoln videz. Torej je potrebno upoštevati vrsto in obliko strehe: moramo doseči harmonično kombinacijo z barvo in teksturo strešni material, z velikostjo strehe in v celotni hiši. Oblikovni elementi morajo ujemati že postavila slog stavbe in vizualno ne posega z njim.

Seveda tudi pri izbiri dodatkov za strehe je potrebno upoštevati osebne preference lastnikov domov in njihovih proračunov. Sicer pa sem vesel, da je danes v prodajo, so enostavno najti dodatki za streho, ki bi bila v različnih tehnoloških rešitev, bi imeli drugačno obliko, barvo in so nastale iz različnih materialov.

Želimo vam ustvariti v svojem domu, streho, kar bi bilo najbolj funkcionalno, in za veliko let sem prosimo vas s svojim videzom.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика