вторник, 25 февраля 2014 г.

Končna tovarna Kijevu, gradnjo in dekoracijo dela, stroški zaključna dela v Kijevu, slikarstvo, drywall, mavca.

Naše delo
  • Zidane hiše-koča
  • Okvir hiši-koča
  • Drevesa'kamnita hiša-koča
  • Termodom
  • Fasade
  • Vrh hiše
  • Popravilo stanovanja, pisarne
  • Kozmetični popravila
    Prenova stanovanja
    Elite popravila
    Zaključna dela
  • Interior design'jer
  • Electromontazh
  • Industrijski podi
  • Nepremičnine
  • Cene za dela,
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Zaključna dela

Zaključna dela, slikanje, drywall, mavca delo

Naše podjetje je pripravljena ponuditi izključno končna gradiva za hitro gradnjo in popravilo. Dobro usklajeno delo, profesionalni pristop od menedžerjev je dovoljeno našega podjetja je postati zanesljiv partner pri več velikih gradbenih podjetij. Vodilni smeri dejavnosti podjetja so gradnje in zaključna dela, končna apartmaji popravilo apartmaji , popravilo pisarne , obnovo proizvodnih prostorov, itd. Za obdobje delovanja smo uspešno opravili gradbeništvo in zaključna dela, ustvarili dobro bazo strank, razširili paleto storitev.

Sodelovanje z glavnih inženirskih podjetij, proizvajalcev in dobaviteljev gradbenega in dodelavo materialov povečuje učinkovitost našega poslovanja in bistveno zmanjšuje stroške odjemalca na popravila office ali stanovanja. Uporaba najnovejših tehnologij in razvoj dogodkov v procesu gradnje in zaključna dela na popravilo stanovanja, in tudi na popravilo pisarniških omogoča izvajanje potrebna dela za kratek čas, odzivanje na sodobne standarde. Končna tovarna Kijevu, gradnjo in dekoracijo dela, stroški zaključna dela v Kijevu, slikarstvo, drywall, mavca, popravila stanovanja, pisarne

Brezplačno svetovanje izvajajo zaposleni naše gradbeno podjetje, pomoč za izgradnjo konstruktiven dialog z vsako stranko in da bi posameznik načrt ukrepov v popravilo stanovanja ali pisarne. Previdni in vesti odnos želji stranke, strokovno in ustvarjalni pristop do svojega dela v popravilo stanovanja in pisarne zagotavlja visoko kakovost in prejemu izvirnega.

Kaj je končna apartmaji, urad začne s stropa. V zadnjih letih vse bolj in bolj priljubljena več zgornjih mavčne plošče, napetosti in stropov z vgrajenim luči, ki pomagajo vizualno poveča višina sobe. Če teh sprememb ni za vas, potem smo preprosto bo ravni in saburuko vaš strop.

Stene v mnogih pogledih odvisna od tega, kako ga uporabljate v prostoru. Za pisarniške prostore je najbolj primeren poslikane stene v stanovanju - visi za Ozadje. Če pa želite še več, je mogoče za končno obdelavo sten z različnimi dekorativne obloge. Najbolj priljubljena možnost tla laminat pakiranje. Ta material je primeren za stanovanja in pisarne. Super barve, uporabnost in nizka cena, so glavne prednosti laminata. Strokovnjaki našega podjetja bo izvedla styling kot gradu in samolepilna folija.

Za bolj zahtevne stranke smo ponujajo parket. To "klasično" material trajno in visoko kakovost. O umetnosti ali kos parket, bo vaš apartma prefinjena in edinstvena. Vendar ne povsod lahko iz parketa ali laminata, so v naših domovih, kjer je bolje, da se ploščice. Govorimo o kuhinji, kopalnici, trgovanje in razstavne dvorane. Stalna vlaga povzroči, pogosto spreminjanje tla. Vseh teh težav se je mogoče izogniti, če je uporaba keramičnih ploščic.

Med seznam opravlja naše podjetje deluje - demontaža različnih zahtevnosti.

Dodelave in popravila ki jih je naš mojstri bo prostor videti lepo. Boste le morali dati pohištvo in uživajte vaš posodobljen stanovanje ali pisarno.

popravilo stanovanja, pisarne, Končna stopnje Kijevu, gradnjo in dekoracijo dela, stroški zaključna dela v Kijevu, slikarstvo, drywall, mavca.

     Izvajamo popravila, zaključna dela:

Delno popravilo stanovanja, pisarne, hiša, trgovini ali na prostorih, ki vključuje:

Tehnika izvedbe popravila

Če ste zaključna dela z rokami, nato pa začeti z najbolj potrebujejo umazano delo, in menijo, da njihovo izvedbo, tako da to ni bilo potrebno, za njihovo izvedbo znova. Te dejavnosti bodo vključevale: uskladitev betonska tla, zamenjava in eyeliner nova električna napeljava, namestitev skrite vtičnice, usklajena stene, zamenjavi ogrevalnih naprav, vgradnja Oken in vrat in vse aplikacije, v katerih morate nekaj, da so votla ali je treba pokriti z raztopino.

  • Začnete lahko s električne energije. Odločiti, če želite namestiti dodatne vtičnice, in jih v skladu napeljavo, vendar vtičnico še ni nastavljena, da ne priključite na plošči. Kuhinja je zaželeno, da se vzpostavijo bolj prodajnih mest (TV, sprejemnik, hrane procesor, mikrovalovna pečica, hladilnik, plinski štedilnik, prezračevalne nape, pralni stroj... ). (Pranje'skupaj tri-dirigent kabel). Ožičenje mora biti debelejše žice, glede na obremenitev, in iz'dovuti dodatni kabel za napajanje tablice. V hodniku, prav tako potrebno zagotoviti vtičnice za telefon, sesalnik...in preskočite kabel antene (lahko namestite rakovice) na pravo mesto.
  • Če Boste za spremembo radiatorji, boste morali razmišljati o tem, kje drugje se bodo morali zaprositi za varjenje, da nikoli ne spet vrnete na to vprašanje. Tukaj na tej stopnji Boste obraz razdalblivaniem stene, prah in umazanijo.
  • Po tem, lahko začnete uskladitev stene in tla. Mesta razširitvene plošče stene je priporočljivo, da pierce z izvijačem in rap za prisotnost prazni. Če sploh je ugotovila, da je nujno'zaprite. To bo izboljšalo hrupa in toplo v hišo. Kota tal in sten, je nujno potrebno, da poskusite dobro usklajena. To bo odvisno od spoštovanje plinth, drugače vas bo zagotovljena razpoke. Ko so stene usklajena, lahko naredite vgradnja vtičnic in stikal.
  • Potem nadaljuje zamenjavo vrat, okenske police in okna. Ko ste poravnali, stene in tla, vrata, lahko določite bolj natančno, medtem ko neravnih tleh lahko bilo narobe z velikostjo tla na dnu vrat.
  • Shpaklyuem in beli strop.
  • Plank tla, namige in pokrita s lak.
  • Lepljenje Ozadje. Pri lepljenju s steno-papir izklopite plošča na ciljni svetlobe, ustrelil z vtičnicami in stikali kritje. Cut Ozadje za vtičnice in stikala, in nato pritrdite pokrov in vklopite luči. Če želite biti prepričani, da zid ni napetosti, ki vključujejo, na primer, radio tranzistor. Na vrhu off zgornja meja lahko imajo svinčnik za označevanje linije, ki bodo prilepljene Ozadje. Vse belež pod črto, je treba oprati, drugače v tem kraju Ozadje bo zaostajala za. Pam'ne pozabite, da če na steni levo sicer (madeže lepila ali limy barve), nujno'prepričajte se, da očistiti, saj naslikal mestih, Ozadje ni prilepljeno.
  • Pritrdite robovi in architraves, tako zapiranje koncev Ozadje. Načrtovano je prcviewer na steno in proracun vijaki. To mora biti po meri, nato Odvijte, madeže in lakov, in nato perevorachivaite. Če kritje v mesto, je mogoče za madež Ozadje. V plinth, lahko premaknete anteno in telefonski kabel.
  • Naslednji so izvrtane luknje, in začasno polica, napušči, itd.
  • Kopalnica in wc treba storiti, je prva stvar. Za namestitev in zamenjavo ali spremeni vodovod. Ploščice na stenah se lahko dajo le, če po izvedbi varjenje dela. Drugače, tudi najmanjša iskra opekline na strešnik top plast, in ploščice, ki bo razvajen.
  • Balkon ali loggia je mogoče storiti v zelo zadnjem mestu, ker se lahko zadržijo ostanke materialov in in odlagajo na vise. Vse to bo potrebno v končni cikel deluje.
  • Če v času popravila živite v stanovanju, nato pa začni z najbolj soba, postopoma premika v kuhinji.

Ne glede na to, ali ste dobili storitve strokovnjakov ali ravnanje, popravila in dekoracijo hiše na svoje, morate imeti informacije o uporabi končna gradiva, zaporedje in načine zaključna dela. Preberite več o popravilo apartmaji preberete tukaj.

notranja zaključna dela mere Kijevu, gradnjo in dekoracijo dela, stroški zaključna dela v Kijevu, slikarstvo, drywall, mavca.


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика