четверг, 27 февраля 2014 г.

Odtajanje za strehe

Sestavni del času za odstranjevanje sistem za strehe

Koli času za odstranjevanje sistem za strehe naj vključuje tri glavne dele:
  1. Ogrevanje del. Sestoji iz grelni kabel elementov, njihova montaža na streho in pribor, ki opravljajo prevajanje naloge, sneg, ivje ali led v vodo do svoje popolno uničenje. Sestava tega dela, lahko tudi vključijo toka, imajo vgrajene ogrevalne elemente, sneg hranjenja, zasnovan za interakcijo z grelnimi elementi.

  2. Distribucija in informacije: omrežja je odgovoren za zagotavljanje energije za ogrevanje elementi del in implementacijo informacijskih signalov iz ščit nadzornega sistema za tipala. Sestava tega dela vključuje podatke in napajalni kabli, ustreznih delovnih razmer na strehi, določanje elementov in razdelilne omarice.
  3. Del za upravljanje. Sestoji iz krmilno Omarico, senzorji padavin, temperatura in voda, posebne termostati, nadzorne in zaščitne opreme, ki ustreza napajanje za sistem in delovanje krmilne Omare.

Načela delo času za odstranjevanje sistem za strehe

Proti zmrzovanju in ogrevanje streho narejen za izvajanje predvsem v spomladanskem in jesenskem obdobju in med thaws. Uporaba ogrevalni sistem strehe v hladnem obdobju ne le da niso potrebne, ampak so lahko celo škodljiva. Včasih si celo mnethostid, ki je opremljen s senzorji za temperaturo, vode, sedimentov in specializiranih krmilnik. Zadnji element, imenovan nadzor celotnega sistema in izvajate fine-tuning parametrov temperatura pod posebnimi znaki podnebnih, višina in lokacije stavbe.

Kabel za ogrevanje strehe mora biti nameščen na celotno pot od taline voda: je treba začeti z vodoravno korit in flumes in konča z rezultati žleb. Pri uporabi vložkov v nevihta kanalizacijo, ogrevanje kabli morajo sprejme do vhoda v rezervoar z globino pod točko zmrzovanja.

Izračun ogrevalni sistem strehe je treba na podlagi naslednjih kazalnikov: vrsta strešne kritine, prisotnost (odsotnost) drenažni sistem, tehnoloških funkcij, strehe, premer drenažni sistem in materiala, njegove proizvodnje (plastične ali železo). Tudi v teh izračunov, je koristno upoštevati izkušnje delovanja strehe v zimskem času.

Odtajanje za strehe je treba rešiti naslednje težave:

  1. Pika strehe zaradi pomanjkanja izolacije.
  2. Zaledenitve drenažni sistem kot posledica nepravilne namestitve.
  3. Pika na strešna Okna.
  4. Pika na dnu vtičnico drainpipes.

Zdaj poglejmo si vsakega od teh elementov de-icing bolj podrobno.

Pika strehe

V praksi običajno, sistem, ki zagotavlja učinkovito taljenje ledu in snega iz strehe je izračunano na zahtevano moč 300 W / sq. M. kabel za ogrevanje strehe morajo biti urejene z obravnavo naslednje točke: tam morajo biti učinkovite ogrevalne streho, moramo ceniti elementi strehe, in zagotoviti hiše splošni estetski videz. Kot pravilo, priključni kabel za ogrevanje strehe se uporablja uporovno ali samoregulativnih tip kabla.

Zaledenitve odvodnjavanje

Ogrevalnega sistema strehe um in uničenje zaledenitve možganov. Zmogljivosti in število ogrevanih kabla je odvisna od vrste pladenj. Ponavadi na pladenj premera 125 mm, narejene postaviti dve vzporedni kabel za ogrevanje. To bo zagotovilo, povprečna moč 40 W na en meter pladnja. Kabel za ogrevanje strehe se lahko določi, da je pladenj na enega od naslednjih načinov: s pomočjo vgradnje pocinkanega traku ali posebne plastične objemke. Tudi v posameznih primerih, kot je, na primer, ko delajo z bakreno streho, razvili posebno prilogo.

Zaledenitve svetlin

Pred kratkim, je proces de-icing aktivno zanima in lastniki države hiš, ki so podstrešje okno : okno preveč pogosto oblikovani z ledom. Za uspešno umik iz okna površino taline vode strokovnjaki svetujejo, da pridržite ogrevanje območja, ki mejijo na okno blokiraj drenažo. Poleg tega je dober rezultat je segrevanje odtočne cevi in drenažo pladnji. Tak pristop bo omogočil, da bi se izognili te negativne posledice ledu, džemi, kot poteka. Pri načrtovanju sistemov za ogrevanje strešna Okna se lahko uporablja kot samostojno ureja in uporovno ogrevanje kabel.

Pika na dnu vtičnico drainpipes

Danes večina držav hiše opremljen z nevihto v kanalizacijo ali drenažni sistem, ki je prav tako treba upoštevati pri izračunu ogrevalnih sistemov na streho. Medtem ko šibka mestu, zahteva, de-icing program, ki je nižja vtičnico drainpipes.

Kot pravilo, ta problem je enostavno rešiti, če izhod grelni kabel z žlebu z ustvarjanjem dodatnih zanke na spodnji vtičnico. Kabel za ogrevanje potopite celotno globino vertikalni element sprejemnik drenažo in stormwater. To pomaga preprečevati nastanek ledu marmelade in zagotoviti učinkovito drenaža taline vode.

Ustvarjanje in ste v svoji državi hiši anfilogov sistemi za strehe: ste lahko, nato težave-združljivost', povezane s tokom strehe, boste izognili.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика