четверг, 27 февраля 2014 г.

A očistite tudi

Če vaše spletno mesto ne možnosti za povezovanje z centraliziran vodo, v takih krajih navadno vrtati arteški dobro. Medtem ko seštejemo vrtina črpališča, vode se ne razlikuje od načela dela Centralnega vodovoda. Obstaja tudi možnost povezave, pomivalni stroj, pralni stroj, titans, kotel, tuš kabine, voda teče skozi ventil, kot z običajno vodo. Pa ena razlika, še vedno obstaja-v procesu delovanja tudi več časa, lahko postane posuto z silt in blato, ki omogoča precejšnje zmanjšanje pretoka vode in celo za posledico prenehanje njegovega dela. Ko voda začne prihajati z zrakom in vsebuje delce silt ali žerjav zmanjša njen pritisk - to kaže prve znake zamašitev. Vse to lahko za posledico popolno prekinitev pretoka vode, kar je dobro, naj bodisi je treba očistiti ali popraviti, ali popolnoma razstaviti. Kako čisto luknjo pravilno in izogibanje tako hude posledice, ki morda potrebujejo za vrtanje je spet?






Torej, poglejmo nekatere metode čiščenja vrtina

Seveda, tudi za čiščenje ali popravil luknjo s strokovnjaki - specialisti za čiščenje, črpanje in piha. Klic mojstri bo dobra rešitev za. Z uporabo posebne opreme za Odpravljanje težav vse delo, ki bo izvedeno kakovostno in učinkovito. Če ste poskušali prevzeti ta posel, so lahko posledice nepredvidljive - lahko dobite filtri za poškodbe cevi, ki delujejo nestrokovno in popolnoma onemogočanje dela dobro. Če pa kljub vsemu, pa ste se odločili, da delujejo v svojem, potem si zapomnite več načinov, kako to storiti brez škode zase:

Prvi način zahteva prisotnost zraka v kompresor, da boste morali kupiti. Na cev za vrtine morali storiti vakuumske cevi, ki mora priložiti kompresor, in pod visokim pritiskom zraka upihnil nekajkrat dobro. Ta metoda je lahko neučinkovita ali neuporabna v tem primeru, če je dobro, razen blata, umazano in celo železa ali apna vloge. Ti ukrepi lahko še dodatno poslabša položaj.

- Kako se da čisto dobro je zdaj drugi način? To bo treba vodo kompresor, kateri mora biti dobro sprati pod močnim pritiskom vode. Ampak spet, ta metoda je lahko učinkovita, če je dobro pokrit le z silt ali peska, in nobene druge vloge kalcij ali železo, drugače delovanje bo nič.

- Tretji način se lahko imenuje precej slabo - naj udarec kompresor dobro, da odstranite odvečno vodo, da dajo na varovalna oprema - respirator, rokavice, zaščitna očala in hitro vlijemo direktno v dobro kisline. Potem, morate trdno primite luknjo in ostane v tem položaju za dva dni,. Po tem, boste morali odstraniti stub in pritrditev črpalke, sprejme cev na ulici in črpalka 6-8 ur. Še enkrat, vse to delo, ki nosi njegovo OVO. Seveda, ta metoda daje dobre rezultate v najtežjih vrst blokade, vendar pa ima uničujoče posledice za cevi in filter.

S to metodo se uporablja kisline avtomobilske baterije, ki jih je mogoče kupiti v avtomobilski. Konvencionalna kisline kupiti samo nemogoče - to je izdal le, če je ustrezno dokumentacijo, laboratorijev in organizacije nedenarnih. Ta voda se lahko uporablja kot pitna nekaj časa.

Ne pozabite, da pred čiščenjem ter na svoje, ne poslušati nasvetov prijateljev, ki vam lahko ponudi, da sprejme vse eksplozivnih naprav. Metode eksplozije v tem primeru je neprimerno in zelo nevarno - morate popolnoma ponastaviti tudi, ker so cevi in filter, se bo poškodoval in moten.

Skratka, smo opomba spet, da je najbolj varen in učinkovit način za čiščenje vodnjakov, je, da pokličete strokovno mojstri specializirane opreme, ki lahko hitro, kompetentno in brez kakršne koli odškodnine in izgube, za opravljanje te vrste dela.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика