среда, 26 февраля 2014 г.

Kako premagati vročine in toplote - doma, v pisarni in na dacha

Letos vročine in toplote spet bo pravi test za vse ljudi: kot za občane, in ljudi, ki živijo izven mesta. In smo vsi, ne glede na socialni status, start različnih razpoložljivih sredstev za boj proti prinesel toplote nelagodje. Spregovorimo o najbolj učinkovitih načinov vreden preživetja v takih pogojih.

Klimatske naprave v toplotni: prijatelj ali sovražnik?

Kot veste, je najboljši način za nadzor "vreme v hiši" funkcija klimatske naprave. Vendar, mnogi ljudje v zadnjih letih - ko danes je še posebej močan toplote in klimatizacijo zelo povezana s prehladi in pljučnica. In to je delno res, saj se uporabi takšne tehnične pomeni, da morajo biti previdni in preudarni.

Še posebej pogosto hladno "čaka" človek v trenutku, ko je prihaja iz street pari, kakor po kopeli, in se hitro hlajenje (ki je v tem trenutku za organizem, v primerjavi z podhladitve) hladni zrak, ki prihaja iz močne klimatske naprave. Torej, vaša naprava v vročine in toplote ni bil obrnil od prijatelja na sovražnika, potem najprej dovolite, da vaše telo temperatura vrne na normalno, nato pa uredite hladen zrak v prostoru.

In na Splošno v delovanje klimatska naprava se morajo držati naslednjih načel: enota mora biti nameščena tako, da je pretok hladnega zraka ni bil neposredno namenjen prostor, kjer si ponavadi so. Zrak bi se postopoma razpršene skozi sobo, in ne da premagati jet na enem mestu.

Pomembno je tudi dejstvo, da je klimatska naprava je dokazano, da lahko služi kot sredstvo za razmnoževanje škodljivih bakterij v sobi. In stvar je, da je klimatska naprava filtri, zračno prepustni, pridržanje majhno število kapljic vode. No, ta vlažno okolje je idealno mesto za bakterije, ki so nato v toku zraka in se širijo po vsem stanovanju.

Ampak način, kako iz te situacije, tam je precej preprosta: v vročo sezono filtri za klimatska naprava je treba čistiti pogosteje, kot je priporočeno s strani proizvajalcev. Izkušnje kažejo, da je bolje, da ne vsaka dva tedna, še posebej, če imate otroke, ki so znani, da so šibkejši imunski sistem. Poleg tega zdravljenja, klimatska naprava obvezna'se prepričajte, da zapustijo off: za več ur odvečno vlago bo imel časa, da izhlapi.

Za zagotovitev, da se zrak v vašem domu ni obrnil od seboj na sovražnika, boste potrebovali tudi pam'ne pozabite, da je ta tehnika je precej suši zrak. In to sproži takšno načelo nastanka hladno: suha sluznica mikrobov pomnožite bolj aktivno. Zato se v prostoru, kjer je klimatska naprava, je bolje, da dajo vlažilnik ali vsaj obesite mokro brisačo.

Boj s toploto v hiši in v office

Drugo orodje, ki se najbolj pogosto uporabljajo za pobeg toploto v hiši in pisarni, lahko šteje kot ventilator. On je tudi dobro hladi zrak. Vendar, ta naprava je tudi polna nevarnosti: hladno tok zraka usmerjen na lokalni ravni, vodijo do podhladitve in nastanek prehlada.

Je odličen način za povečanje "reševanje" fan funkcija: jo boste lahko poslali z mokro brisačo krpo ali zavese. Kot bo prikazano pogledate, kako učinkovito pri delu v pisarni, lahko pobeg toplote in plastenko z vodo nenehno v hladilniku.

Če želite to narediti, redni krpo, ki je na voljo, da odstranite prah, goljufija na steklenici in zaklepanje normalno gumi. Postavite stekleničko v skledo vode - krpo sam, bo vlečenje vlage in pošiljate ustvarjene "gradbeništvo" navijačev. Ne pozabite, da vlijemo v skledo z vodo in nato prostoru bo ne samo, da se ohladi z ventilatorjem, vendar še vedno valaitis in opravljajo sami nenavadno značilnost hladilniku.

V vročini lahko uspešno uporabite stara preizkušena Indijski način za znižanje temperature v prostoru. Tako, Okna morajo biti zaprta, zavese in zalivati redno krpo z vodo. Prav tako pomaga, da se ohladi prostor in hladno vodo v porečju: to mora biti dana v sobi, in ko je segreto, da se redno spreminjajo.

Zelo učinkovito in je redno ročno brizgalno pištolo: uporablja se lahko kot rahel dež, doma, na ulici in celo v pisarni. Potresemo, zavese in okolici od spray hladno vodo in jo boste začutili veselje do življenja.

Če v noč toplote je postajal neznosen, in ti težko zaspati, potem RUMOROSITA steklenice vode in jih dal v posteljo: ampak, seveda, proč od telesa, vendar ne ujeti hladno.

Pomemben način za spopadanje s toploto v hiši in pisarni strokovnjaki klic realizacijo cilj je zmanjšati na minimum delovanje virov, ki oddajajo toploto v okolico. Na primer, kot veste, comp'računalnik pri delu oddajajo veliko toplote. Da bi zmanjšali število takih toplote, to je popolnoma nepotrebne toplote, imate dve možnosti: da bi zmanjšali procesor za vklop in izklop naprave.

Prav tako bodite pozorni na druge naprave, ki delujejo na električno energijo: vsi so malo -, vendar proizvajajo toploto. Tudi, imejte kuhinji v tesno zaprti in poskusite kuhati hrano, ki ne zahteva uporabe daljši toplote.

Zelo dober rezultat zaščititi pred vročino in toplote kažejo, prosojno ogledalo film ali celo samo folije: jih potrebujejo za tesnjenje Oken v stanovanju ali hiši. Se bo odražala toplote, ki prihaja. In zadnja skrivnost: za prezračevanje v toploto bolje, da ne odpirajte Okna in vrata, po'vhod - ponavadi je precej hladneje kot pa zunaj.

Boj s toploto dacha

Glavno sredstvo za boj pred toploto in toploto na dacha postane voda in senca iz vegetacijo. Če ste v državi, je priložnost, da se vrgel sam iz cev, to storite tako pogosto, kot je mogoče. To bo kupilo cev s šobo in vas prosimo, da pošljete tako cev v njegovo stran: tako lahka, dež bo vam osvežujoč kapljice in nagrado dobre volje.



Tudi v državi, ki jo lahko uporabljajo bazene in fontane, pričanje : jih je preveč, lahko splash o v vodo in se lepo veselo. Poleg tega, da pomaga v boju proti toplote prihaja in različnih vegetacijo, ki deluje kot naravni zaščitni zaslon, zagotavlja senco in dolgo pričakovani hlad.

V zadnjih letih se vse bolj uporabljajo za zaščito pred toploto in toploto s pomočjo plezalne rastline, ki so zrasle kot neke vrste zelene tkanine, ki pomaga, zaščito Okna in stene hiše iz izpostavljenost neposredni sončni svetlobi. Poleg tega so nasičena zrak s kisikom in vlago, ki izhlapeva s površine listov, in ugoden učinek na čustveno stanje osebe.

Medtem ko na dacha lažje spopasti z vročino in uporaba naravnih materialov pri gradnji hiše, in boljše stanje okolja ne dopustiti, da občutek toplote, ki smo mu ne želijo živeti v mestu. Na Splošno, upoštevajte naš nasvet in nato boj s toploto in toploto, bo za vas ne bo tako težko: hitro boste mogli zmagati.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика