понедельник, 24 февраля 2014 г.

Ne hiteti prenove 2008-10-15 11:45:56

Gradnja in rekonstrukcija.

Ne hiteti prenove
2008-10-15 11:45:56

Nekaj mojih prijateljev, družine v zadnjih dveh letih so se spremenili v stanovanja. In kaj mislite, dosežen na prvem mestu? Napake, narejene s pomočjo podjetij, močno promocijo svojih izdelkov, zelo veliko. Papir za Ozadje nadomesti stroj, drevesa'leseni okvir - plastika, mlečno bela, stropov z'pojavil fancy design montažne plastike in predelne stene...

Na Splošno, vsi naravni pošlje v koš za smeti, so prilepljene, ob visijo gor in dal v svoj prostor okoli hiše izdelkov himlaboratorii in rastline.

Udobno in sodobno, je vesel, gospodinja, in odstraniti veliko lažje.

Ne hiteti. To je "sodobnost" z navidezno praktične še, žal, se bo izkazalo, slabo. Tako smo in naše zunanje sodelavce, ne, ko pa so izvedli skupaj z znanstveniki, kemiki in celovito in ciljno usmerjenih raziskovalnih vpliva sedaj opremljena stanovanja na zdravje'I, vključno z ženskami.

Sodobni plastični materiali, ki niso postali varnejši. Nasprotno, s povečevanjem kompleksnosti svoje sestave in proizvodnih tehnologij sedanje plastične je vedno bolj strupen in bolj strupen. Od prvih dni svojega življenja, vsak plastični izdelek se začne na "dihati", notranji procesi uničevanja spodbujajo sproščanje v okolje šopek toksinov. To, seveda, ni enak odmerek, lahko občutite takoj, ampak organizma, v vsakem primeru začne nanje, postopoma kopičijo v notranje organe teh spojin. Skupaj z našimi onesnaževanja zraka, nevarne vode, najmanjši delci industrijskih emisijah (večina, ne ostane v atmosfero in pade na tla in zaradi svoje dimenzije, ki prodira v vse razpoke), ki neposredno spodbuja razvoj raka.

Najenostavnejši primer. Ste spreji, na primer, repelenti pred komarji in doma žuželke. On in samo veselje z vidika vpliva na vaš organizem. Plus plina prevoznik uporablja fluorida, ki vsebujejo ogljik. "Koliko je tam," je skomignil drugo ljubico. In znanstveniki po vsem svetu, medtem, samo kričati, kričati. Fluorid, ogljikovi iz precej plicae embalaže uniči zaščitni ozonski sloj atmosfere: celoten planet je bolj močno ultravijolično sevanje.

Grof zdaj, dragi ljubico, kolikokrat v enem dnevu pritisnete vodja različnih sprejev: hair spray, deodorant, aromatskih spray za wc... Zagotavljam vam, skupaj s kemikalijami, opreme in oblikovanje vaše apartma to daje veliko polnjenje za rakotvorne snovi. VRU ruskih in tujih proizvajalcev aerosolov seznanijo zelena zaokroženo puščico, ki označuje ekološko cleanness proizvodnje.

Nekatere Gospodinje, ljubezen do rahlo potemnite stanovanje, z uporabo na voljo zdaj na prodajo neomejeno žaluzije, zavese, predelnih sten. Tako, pravijo, bolj udobno, kot na neposredni sončni svetlobi. In Tapete na stenah - temno, "v Viktorijanski", tone. Ne bodite presenečeni, stalne glavobole in slabosti zjutraj. Mračno hiša s topim barvo stene, pohištvo, tla je stalna vpliv na psiho, povzroča depresije in predepression članice.

Ta način življenja - in je že nameščen znanosti s neodtujljiva dokaza ne le ogroža psihe, ki v sebi, kot veste, vodi do številnih bolezni, bolezni srca in ožilja na prvem mestu.

Eden od najbolj neprijetno in težko diagnozo bolezni živčevja je catatonia - duševno boleznijo, pri kateri je oseba, ki želi, da se popolnoma osamiti sama od kakršnih koli zunanjih kontaktov. On je vedno mračno in taciturn, pogosto ne proaktivno v nič. Skladno s tem in okoliških distancirati od njega. Kot posledica - spet nove rane. V primeru, da se preiskuje možen odnos'komunikacije catatonia vse z enako raka.

Odprite težke žaluzije in zavese, pogosto razorgate okno zgodaj zjutraj: v zraku, v tem času še niso zadovoljni emisij in emisij. Zamenjajte, če je mogoče, vse kemikalije, ki se na naravnih materialov, in velike temne površine potrditev svetlobe za oči, ne draži psiho.

Ne pozabite, nato pa moje besede. Trdno obljubo, da občutek lahkotnosti, notranji mir ne bo pustil tudi v srednjih let let.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика