вторник, 25 февраля 2014 г.

Vzorce in obrnjena proti stene za ploščice, vzorce ploščice

Vzorce in obrnjena proti stene za ploščice

Celo najpreprostejši vzorce ploščice, da zelo dober vtis, vendar za izboljšanje predložiti lahko poskus z velikostjo, barvo in usmeritev ploščice. Ta pristop omogoča, da bi dobili neomejeno število vzorcev, ki so lahko del večje slike in pokrivajo celotno površino stene. Preden začnete sooča stene, je vedno pametno, da položijo ploščice, suho na ravno površino in eksperimentiranju z vzorcem, tako da se doseže največji učinek.

Obrnjen stene tako, da ploščice
V tej kuhinji, za črpanje in predelavo strani prostorih, ki se uporabljajo ploščice v različnih barvah in vzorcih.

Načrtovanje

Obrnjen stene tako, da ploščice
Pri uporabi ploščice v različnih barvah in velikostih smiselno, da se pripravi na manjše skico domnevno vzorec. To vam bo omogočilo, da bolje predstavljati končni izgled zdravljenje in določi potrebno število kock.

Koristne nasvete

Izbira različnih ploščice za en vzorec in poskrbite, da je debelina je bil enak. Proizvajalci proizvajajo ploščice z različno debelino, in jih uporabiti v istem vzorcu, da bo bolj težko pridobiti ravno površino, ker oblog vseh časov, je potrebno spremeniti debelino plasti mastic.

Nekatere ploščice imajo pravilne pravokotne oblike, in v drugih regijah bolj "vijugasto" ali ne. Sočasna uporaba teh ploščic lahko povzroči težave. V takih primerih je treba uporabiti več v'ASCO mastic, ki ne zahtevajo distančniki. Majhna razlika med ploščicami daje vzorec pritožbe.

Kombinacijo kock različnih velikosti

Korak 1

Obrnjen stene tako, da ploščice
Kombinacija velikih in malih kock omogoča prejemanje dobro zdravljenje. Majhne ploščice izberite skupino (tukaj štiri ploščice), ki so enaki po velikosti velike. Kot pomoč in vodilo za prvo vrstico uporabite železnici.

Korak 2

Obrnjen stene tako, da ploščice
Položili ploščice v vrsticah, izmenično skupina štirih majhne ploščice z veliko. Učinek lahko poveča za ujemanje barv določene velikosti ploščic. Različne obloge se doseže z pisanih kock različnih velikosti.

Diamanti

Korak 1

Obrnjen stene tako, da ploščice
Za pridobitev diamond vzorec, ki ga želite vrtenje ploščice 45 stopinj glede na njihovo normalno stanje. Smernice za postavitev in poravnavo ploščice služijo svoje kotičke. Za nemoteno vgradnjo v spodnji vrstici ploščice uporabite cigar oblikovanih ravni.

Korak 2

Obrnjen stene tako, da ploščice
Še naprej polagamo ploščice, ustvarjanje vzorec in barve ploščic v skladu s skico. Pri uporabi ploščice z neenakomerno robovi (brez distančnikov) redno preveriti steno, ki se izda preverite, karo vzorec.

Samovoljno izmenično barve

Korak 1

Obrnjen stene tako, da ploščice
Privlačna dekor lahko dosežemo s standardne poti, ploščice iz več različnih barv. Začela kot običajno in položili ploščice v vrstice ali v četvercih, izmenično barve.

Korak 2

Obrnjen stene tako, da ploščice
Še naprej širi vzorec, ne drži za katero koli določeno zaporedje barv. Za to zdravljenje je dobro, da uporabite ploščice treh ali štirih barvah. Bodo te barve za dopolnitev ali nasprotno, je stvar okusa.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика