воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Barva zemlje

Barva zemlje

Harmonično ureditev inter'notranjost ustvarite lahko PA na podlagi naravnih odtenkih, mineralov, kamnin in prsti. Barva zemlje kot del narave, ki nas obkrožajo okolje obliki odlično ozadje za vsakdanje življenje.

Barva zemlje
Kaotično zmes močno steklom lonci harmonično v kombinaciji s preprosto dreves'leseni podpira. Topel Sijaj tradicionalnih zemlji tone, ki se zlije z okoljem, v državi slog.

Miren ton zemlje barve so pridobljeni iz naravnih pigmentov, najdemo v številnih tleh, glina, mineralov, kamnin, ki so del zemlje po vsem svetu v različnih kakovosti in količine. Te barve, kot so kostanj-rjava, terakota, ochre-rumena, ki se nanašajo na tonski obseg in harmonično mešanico med seboj. Čisto rjava stoji sredi te paleto barv. To je ogromno število različnih barvnih odtenkov do rdečkasto, rumenkast, zelenkast: opeko rdeča, temno oranžne, gorčica rjave, kaki. Dodaj nežnimi odtenki, bež in smetane, ki so pridobljeni iz nečistoč, apna ali kredo, in temne tone saje in premog, in to bo postalo jasno, kako široko priložnosti za praktično uporabo barv v tej skupini. So oblikovali glavne pisane palete, v vsakem kulture: smo jih našli in v Rimskem fresko slikarstvo s tempera in vojaške oznake domačini, in v Keltski keramičnih izdelkov.

Dekor prostorov, urejena v zemlji tone, m'ki, prijazno in brezčasno. Naše oko zaznava barvni zemlje kot nekaj izvirnega in blizu, čeprav je težko natančno opredeliti. So daleč od jasno in čisto osnovne elemente in barvo kolesa, ker so kompleksne zmesi. So obstajale že davno pred prihodom sintetičnih barvil, ki nam je dal neverjetno svetlo obarvana materialov.

Barva zemlje
Krema Ozadje s skromen, svetlo bež vzorec in dreves'lesene plošče, pobarvane v podobnem tonu toplo pinjenec, naglašenih, vezenih vrgel blazine bolj intenzivne barve.

Navdihujoče ideje, ki vam lahko dajo staro Afganistanske preproge, gori m', ki Buffy, muffled rdeče in roza-bež toni, ali zbiranje v lokalni Muzej primitivnih terakota lonci, mineralno prevleko, steklo. Poišči knjige o Afriških plemen in njihovih okraski in slike primitivni človek, kjer so bili uporabljeni barvni kontrasti temno oranžne, roza in sive, modre barve.

Hladne barve zemlje

Hladno gama tone zemlje, ki se pridobiva z mešanjem bele ali pigmenti hladno strani spektra (modra in zelena) z glavnimi barvami zemlje. Če želite biti obveščeni o teh barvah, ne pozabite, seks z Cam'leseni / skrilavca plošče ali obalnih bledo kremo in siv pesek pozimi zjutraj, mirno in elegantno v svojo naravno lepoto.

Barva zemlje
Na ozadju stene, poslikane v bledo terakota in smetanove barve, pogumno izstopajo zanimive o'predmeti, medtem ko so svetle barve odvrnejo našo pozornost. Glazirana lonci in sklede iz naravnih materialov, stenske dekoracije nenavadnih oblik, stare lopate in lopate, vse napisani v miru Splošno paleto barv.

Bež in smetana toni, barva okna kiti in pergament so ustvarili odlično ozadje inter'notranjost, tako da izbira Ozadje in barve, ki so v tej paleti je zelo velika. Če želite za Ozadje stensko slikarstvo značilnosti pregleden tanek sloj barve različnih barv, daje površine več končal nastop kot emulzije. Prej, te barve niso bile čisto zaradi različne narave nečistoče, zato je bilo veliko zanimivih različicah, ki se razlikujejo intenzivnosti barv. Te tone lahko naslikal vse stene v sobi. Druga možnost je, jih vnesite, kot ozadje, na katerem bo videti zelo podrobno svetlejši spektra.

Ko se uporabljajo na dekoracijo prostorov le zemlja tone bi se izognili dolgočasno, neosebna površin. Del mnogih delih inter'jer teksturo in vzorec so pomembni dejavniki, ki pomagajo POM'za lajšanje monotonosti. Lepo teksturo so, na primer, zelene in Zlate reed preproge, juta izdelkov in grobe Peščenjak, nekaj perila in bombažne tkanine. Kam'kamen, doprsna kipa in volilnih skrinjicah, pohištvo iz beljene bora ali obnovljena starinske - vse to daje inter'jer izvirni obliki.

Lahko vnesete v razmerah velike risbe umirjene tone, ki bo ne obvladujejo sobe. Poglej Ozadje in tkanin z zanimivo etnične vzorce bledo-olivno, Savel'kamen in "gobe" barve. Pomembne podrobnosti, za zmerno inter'notranje barve na zemlji - kosti gumbi, jeklo siva klobuki pohištvo nohti zaviti Raffi stare kozarcu - prispevati k ambient in izdelavo različnih design.

Barva zemlje
Kje, če ne v kuhinji država slog, je najbolje, da uporabite primarne barve umirjene zemljo? Na tej sliki bež stene in dreves'lesene elemente obrazca m'kaj je v ozadju za zelenkasto "predpasnik" in delovne površine iz marmorja.

Za elegantno okolje, uporabo poudarki iz kovine: stare pozlačeni, okvirji za slike, ogledala, srebra in jekla. Sijajna teksturirane tkanine - moire, taffeta, svila - make razmere bolj zanimivo, prinašajo občutek razkošja. V tej sobi izgleda še posebej privlačne stilnega pohištva.

Tople barve zemlje

Ti živahno, veselo barve oddaja toplote in energije in na Etruščanske zidove hiš in v jamah primitivni človek. Imena pigmenti, ki jih uporabljajo umetniki, govorijo sami zase: Toskanskimi raw Siena, temno rjave barve, Umbra rodovitna Umbrian hribih, Neapolitan rdeče barve, Oxford ochre prejel ime od svojih krajev izvora. Raw Sienna je rumenkasto-rjavega prahu, podobno podlago cimet, in zgorela Sienna je oranžen odtenek; surovo stopnja izločanja številka preizkusa je čista, Zlato-rjave barve, medtem ko je zgorela stopnja izločanja številka preizkusa pridobi kostanja rjav odtenek. Yellow ochre barva je Zlato gorčica ali je umazano-rumeni.

Barva zemlje
Tople barve zemlje je naravni izbor za kopalnico. Tukaj stene so pobarvane svetlo zgorela stopnja izločanja številka preizkusa pod barvo pohištva in dodatki iz lesa, kamna in gline.

Mešanica teh barv v eno shemo, ki je zelo učinkovito in harmonično. Združite pohištvo je temno gladek les, potiskane odeje in vezene blazine in terakota lonci ročno izdelavo. Stene zdravljenje v enake barve zemlje, proti ozadju videti veliko sliko, in žarki sonca ali luči, ki so pekoč občutek na čarobno plamen'jamo. S toplo zemljo tone harmonično mešanico kovinski briljantno podrobnosti - bron in baker, medenina in staro zlato.

Barva zemlje
V ta življenjski prostor uporabljajo za večjo sliko, v skladu s ton sobi. Za preproge, tapiserije so običajno narejeni iz materialov, tople, naravne tone zemlje. Pigmenti za barvanje znan že več let. Poglej za tkanine z vzorcem listi in cvetovi v njihovem naravnem paleto barv.

Če želite razširiti dekorativnih barvnih palet ton zemlje lahko se meša z belo barvo, boste dobili m'ki, tople barve, prijetno v življenju. Terakota z breskev in roza barva bež, značilen za stare opeke, bledo gorčične barve z Zlatim šimrom in vse subtilna tone, ki pride iz zemlje, se zanima oblikovalec.

V nasprotju

V nasprotju vedno oživiti inter'jer. Barve zemlje in povzroči spominov, naravo, in to je iz tega vira lahko zgleduje dekoracijo. Zelene ciprese in svetlo modro nebo, so popolnoma v kombinaciji z vročo rdečkasto-bronasto tleh Toskani, in nežno, svetlo-modro nebo Britanija - toplo, roza Devon zemlji.

Barva zemlje
Ochre-rumena barva naredi prijazno opomba v tem prostorno preddverje. Toplo in sveže, je dobro uravnotežen Kam'Jana tla in podrobnosti iz naravnega lesa in bambusa. Oranžno in olivno zelen elementi robnika, povzročena na kliše, fit tudi v splošno shemo v barvah zemlje.

Uporaba teh kontrastov v sheme inter'jer. Na primer, v kuhinji na bledo rumeno steno dal svetlo zelena Viktorijanski keramične ploščice, nakup bor pohištvo in dodatki iz zeleno steklo. Bled-zeleno patino, na bakreni izdelki, - razlog za različne barvne sheme inter'notranje zadeve: stene barva svetlo modro-zelene barve, izberite zavese in oblazinjenjem v bakrenih tonov.

Barva zemlje
Umirjene tone semena, stroki, listi in plodovi bi različno teksturo o'predmeti Osrednji element sestava, ki jasno izstopa proti ozadju Zlato-rjavo površino mize in rumene stene z stenciled modelov.

Modra Indigo je bila zelo priljubljena v starih civilizacij. To v kombinaciji z ognjeno barve - temno oranžne ali rdeče-rjavo. Uporaba teh kontrastni toni za medsebojno poudarek, kot so modra, hladna tla skrilavca ploščice v čakalnici, dal temnih poteh, stene, barve, enake barve. Za oživljanje temnem kotu uporabite kontrastne kombinacije svetlo modre in gorčično rumena in terakota toni - dobili solarni sistem.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика