четверг, 27 февраля 2014 г.

Ki se zgodi, da se skrilavca streho zasebno koči? 2010-08-23 18:41:43

Gradnja in rekonstrukcija.

Ki se zgodi, da se skrilavca streho zasebno koči?
2010-08-23 18:41:43

Naravnega skrilavca (skrilavec) bilo jih je ustvarila narava več kot štiristo leti. Ta material je krite strehe in fasade starih gradov. Trenutno je v gradnji velik pomen plačati streho, saj varuje stavbo pred učinki dež, zato bi morali biti zelo odgovoren pristop k izbiri kritine je odvisna od trajnosti zgradbe.


Skrilavec strešne kritine se uporablja že od antičnih časov. Značilna za ta okolju prijazen kamen je, da je kljub svoje trdnosti, se nagiba k temu, luskast na tanke plošče. Povprečna velikost le eden od p'pet milimetrov, strehe ta material je zelo zanesljiva, trajna, lep, odporen na korozijo in ultravijolično svetlobo, ne absorbira vlago in ima močan hrup, ki ne zahtevajo dodatne slikarstvo. Ko uporabljate to gradivo oblikovalci lahko obrnejo streho vse stavbe drastično, zaradi različnih oblik in velikosti plošč.

V srednjem veku skrilavec streha je bila šteje elite materiala njegova uporaba lahko privoščijo le bogati človeka. Moram reči, da je zdaj za to ni poceni. Skrilavec strešne kritine nastavite ga lahko na tri načine, francoski, nemški in angleški.

Francoski način je kvadratnih ploščic z prirezani vogalih. Skupno je zapečatena za preskakovanje dveh vrstic strešnikov v velikosti 40h60mm. Kota nastala z preskakovanje kritje rešitev, narejena s posebno tehnologijo Polaganja ploščic pod pobočje, ki je zasnovan tako, da voda teče navzdol po pobočjih roba, na spodnji tla.

Nemški način značilno dejstvo, da so ploščice postavljene pod določenim kotom na kapi to zagotavlja hitrejše odtekanje vode. Kota strehe je odvisna od rojstva streho

Namestitev Angleški predvideva uporabo ploščice, pravokotne oblike. Ko nameščate ta način je mogoče, da položijo ploščice v več plasti. Znesek, ki je odvisna od naklona strehe. Delo o skrilavca ploščice zahtevajo ročno delo, da prispeva k spoštovanje opravljenega dela.


Strešni skrilavec neprimerljivo mastni Sijaj se popolnoma ujema z okoljem, to ne preprečuje tudi zelo temne barve. Streha pokrita ta material izgleda zelo estetsko in daje edinstven videz, da svojo strukturo. Izbiri tega materiala ne boste razočarani v svojih izbira, ker njegovo življenje je več kot dve sto let. Zdaj zelo velik izbor kritine in vsakdo lahko izbere primerne cene in kakovosti. Kako se bo ta izbira je odvisna od vas.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика