воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Oblikovanje dnevna soba-jedilnica

Oblikovanje dnevna soba-jedilnica

Najbolj udobno v hiši z dvojno rabo objektov - prijeten, dobro načrtovano jasno, ustvarja prijetno vzdušje za počitek, zdrob in zabava bivalni prostor-jedilnica.

V mnogih sodobnih hiš in apartmaji, ločen prostor za pogostitev štejejo razkošje zaradi pomanjkanja prostora. Vendar časi se spreminjajo. Zdaj družinskega srečanja, vključujejo ne le jedi, temveč tudi drugod v neformalnih okoljih, ki daje priložnost, da se sprostite. Zato, velike dnevne sobe, mnogo hiš, določi poseben prostor za jedi z ustrezno pohištvo, harmonično v splošni prijetno vzdušje.

Oblikovanje dnevna soba-jedilnica
Uspešna postavitev pohištva, ki definira funkcionalnost dnevna soba in jedilnica v enem prostoru. Pogosto en kos pohištva, ki je spektakularen zid, ki ločuje dve coni. Tukaj meja med dnevno sobo in prijeten jedilnica je svetlo rdeča, kavč.

Vsaka soba dvojni namen zahteva skrbno načrtovanje, da bi najboljšo uporabo prostora za maksimalno udobje. Torej je potrebno, da bi se izognili trčenju v isti sobi različnih interesov. Oblika soba včasih daje možnost ločuje dnevno sobo z jedilnico s pohištva ali dekorativne particije.

Na področju prehranjevanja v dnevni sobi, lahko služi kot dodaten prostor za usposabljanja in dela (šivanje, vezenje, itd.,). Primerno osvetljena in udobno preoblikovanje pohištvo bo pomagalo ustvariti harmonično, prijetno vzdušje.

Pred začetkom načrtovanja za to področje, risanje na papir, skice, omeniti njem lokacija kamin, Okna, vrata, električne vtičnice in stikala. Izrežite predloge, določene na skici glavni "pohištvo" na različne načine, izberite najboljšo možnost.

Postavitev in postavitev pohištva

Oblika soba vam bo povedal, kje postaviti na mizo. Dober kraj, ki bi služili nišo nastala Zalivu okno. Sobe L-shaped obrazec ali prostorov s tlorisno na različnih ravneh že razdeljene najprej v 2 območjih. Če je soba zelo veliko, potem lahko vizualno ločeni dvostranski pohištvo, stene, Kabinet ali odprto omaro.

Oblikovanje dnevna soba-jedilnica
V kopalnici lahko obstajajo elementi, ki ga razdelite na dele. Majhne spremembe v nivoju tal v ta prostorna soba je uporabljena zelo učinkovito. Območje v spodnjem delu je udobno dnevno sobo, in zgornjega, več svetlobe, v obliki fine dining room.

Če nekateri arhitekturni elementi v prostoru ne dopuščajo, da bi našli rešitev, poskus z različnimi razporeditev pohištva. Umestitev v prostor kavč, število nizko omarico, zložljiv zaslon ali velika Dikova rastlin, boste dosegli pomemben deliti sobo.

Pomembno je, pam'ne pozabite, da je okoli jedilna miza mora biti dovolj prostora za vdavali stoli in da je bilo primerno, da služijo živila. Pot iz kuhinje z jedilno mizo ne sme postati ovira seveda. Če kuhinja je v sosednji sobi in je ločena od jedilnice steno, opremiti okno, da služijo tradicionalno različico kosilo.

Uživanje dobre hrane, ki je na splošno izboljšala prijetnem okolju, tako da dodamo jedilno mizo poleg francoski (na tla) okna ali vrata, ki dajejo obilo naravne svetlobe.

Dekor prostora

Obstajata dve osnovni pristopi za dekoracijo sobe dvojni namen. Prvi vključuje izbor masivnega pohištva, zaključna materialov, tekstila v obeh delih prostora. Povečuje manjša soba. Drugi pristop je, optimalno za prostorne sobe, zasnovan tako, da označite razlika med cone, preprečevanje ostrih kontrastov: mešanica nasprotni stilov v različnih območjih je zmedeno.

Oblikovanje dnevna soba-jedilnica
Včasih samo nekaj dobro izbrane opreme, določitev funkcionalnosti nekaterih del sobe. Majhni, svetlo modro preprogo označuje meje območja počitek, in viseče svetilke ustvariti razpoloženje pri mizi. O'douchie elementi so razsvetljave enoten slog.

Za področje obrok, je treba izbrati praktično tla, ker, ko jedo na tla get drobtine in pljuski. Stalno preprogo, ki zajemajo (preprogo), lahko dajo dobre čisto bombažno blazinico in dal na Mizi.

Oblikovanje dnevna soba-jedilnica
Dve sedežno garnituro in mizo s predali obliki kotiček za prijetno, zaupne pogovore. Pohištvo se nahaja na luksuzno preprogo. One kavč je pravokotno na druge, po sobi in izgleda kot fizično bar'jer. Poleg tega, da ne ovirajo prehoda na jedilno mizo iz kuhinje, ki se nahaja zraven.

Na drevesih'lesena tla v dnevni sobi, dal velik m', ki lane ali preprogo, ustvariti vzdušje, udobje in toplino. Druga možnost je, lahko se odločite za dnevne sobe preproga, in jedilnica so enostavno čiščenje ploščice ali trdega lesa tla, pobral svoje barv na paleti.

Razsvetljava bivalni prostor-jedilnica

Razsvetljava mora prilagajati okolju. Za Splošno nevsiljiv'slepogo razsvetljavo, primerno steno ali strop, ki daje m', ki diskretno svetlobo. Če želite smerni (točke), razsvetljava, izberite namesti na steno ali strop lučka, odda žarek svetlobe pod pravim kotom, PA bife ali specifičnih temah. Drobne halogenske žarnice dobro svetlobo, barvo in teksturo hrane na mizi, in obesek svetlobe dodeli vse jedo področjih.

Oblikovanje dnevna soba-jedilnica
Ko ustvarite izolirana območja za jedi lahko uporabite veliko omari, prostor in sliko na steni. Obesek svetlobe pripisuje ta kotiček narave trdnost in trajnost.

Objavljeno v strateških mestih po vsej sobi mizo in običajno viseče svetilke dal toplo, prijetno svetlobo.

Poleg tega jim je potrebno lokalno razsvetljavo, naprave za branje ali druge dejavnosti, ki zahtevajo obsežnih pokritosti. Vse svetilke so dobro opremljeni z napravami za preklapljanje slabe razsvetljave (z reostati) ustvariti določeno razpoloženje.

Pohištvo za kopalnico

V sobi dvojni namen, velika jedilna miza izgleda zelo impresivno in nepraktično. To je najbolje, da izberete drsna in zložljiva miza stoli, da bi prihranili prostor. Namesto tega lahko uporabite zložljivo platno, ali protja stoli, bent-leseni stoli ali zadnji del palice. So videti dobro in dajejo dodatne sedeže.

Oblikovanje dnevna soba-jedilnica
Na zelo majhni površini, da bi prihranili prostor, uporabite pomično mizo, spretno vgrajene police. Pletene stole, da se odlično prilegajo v bivalnem okolju, ko tabeli je odstranjena.

Dodatki za namizni jedilni, Jedilni pribor, namizni prti - je treba hraniti tudi proč od mize v omare, nizke omare, police, tobogani, zaprte ali odprte. V zadnji kraj, porcelan in steklenino. Pohištvo za shranjevanje servis lahko služi kot particijo, ki ločuje ostalo območje iz jedilnice.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика