среда, 26 февраля 2014 г.

Brušenje navzdol betonske talne obloge, lepilni trak, brušenje, kotni brusilniki

Naše delo
    +38 (044) 223-25-08

    +38 (067) 445-08-25

    ab * zabudova. kiev. ua
    Nalaganje...

    Nalaganje...

    Sanders

    Celotno resnico o poliranje stroj: blagovnih znamk, tehnične značilnosti modelov

    Zaključna dela - obvezno'obvezna faza, v vsakem gradnjo ali popravilo. Tudi če ne želite remont, enostavno kozmetičnih posodobitev v prostorih se izvaja redno. In tukaj je ena izmed najbolj uporabljanih orodij - električni poliranje stroj.

    Vlad KNINSKA, POSEBEJ O GRADNJI. Pogodbe Poliranje stroj za konkretne

    Med nadgradnjo procesa, pogosto da dobimo gladko površino kovine, drevesa'Jan ali iz drugih materialov. Številne materiale pred nadaljnjo uporabo ali predelavo mora nujno'poskrbite za čiščenje, poliranje ali lak. To je težko in zahtevno delo, ki zahteva uporabniško veliko vnemo in skrbnosti. Ko teče ročno, se ti postopki lahko trajajo več ur ali celo dni, danes pa, za tako uporabo posebnih električnih poliranje stroj.

    Brusilni stroji, pomoč za pospeševanje procesa brušenje in poliranje različnih materialov, da bi bilo bolj kakovostno in manj zamudno. Ti se razlikujejo po funkciji in dizajnu. Proizvajalci ponujajo potrošnikom kotu, vibracije, lepilni trak, ekscentrično in deltasone stroja. Trg vezana precej intenzivno. V Ukrajini je večina blagovnih znamk, električnih orodij, ki so uporabni, da razmisli, kako nakupa izdelka. Boste našli kakovostno domačo modelov, TM "Fiolent", rusko - Interskol, svetovno znanih blagovnih znamk, AEG, Atlas Copco, Bosch, DeWALT, Hilti, Hitachi, Makita, Milwaukee, Iskra in druge, med katerimi je treba omeniti, Festool, Klauss, Kress, Protool, Ryobi, Stern.

    Kotu sander

    Kotni brusilni stroj, bolj znan kot odpirač, zaradi svoje vsestranskosti je ena izmed najbolj pogostih vrst brusov. Ime "brušenje" je navadili na naju, po dostavi prvi modeli to orodje iz Bolgarije. (Brušenje bolgarski proizvodnja je v prodaji zdaj - TM Iskra. ) Več kotni brusilni stroj, imenovan turbine. Članek bo uporabljena okrajšava - kota - kot za brušenje.

    Poliranje stroj za konkretne Z mlinček lahko ne samo, očistite površino, vendar če želite izrezati ali o'predmet, na primer kovinske cevi ali zvočnik ventila. Seveda, za pogoste rezanje takšno orodje ni namenjena in neprijetno, ampak včasih pomaga zmanjšati na pravem mestu, lahko. Toda glavni namen teh stroji, - stroji za brušenje in poliranje.

    V seznam uporabnih funkcij, mlinček, razen za brušenje in poliranje, vključuje tudi piling in Odstranjevanje strukture in materiali iz kovine, betona, opeke, cementa, betona, granita in marmorja. Posebej omeniti možnost, poliranje in čiščenje zvarov. Dodatne funkcije, kot je oster kovinski.

    Oblikovanje mlinček razumeti precej preprosta: v notranjosti ohišja je motor, ki prenaša sile na delovno orodje, in sicer na brušenje kolo. Prenos se zgodi z menjalnikom, ki je dve prestavi, ali zvezdice, ki se nahaja pod kotom 90 stopinj, da se drug drugega, in ena od prestav se nahaja na vretenu, na kateri se nahaja brušenje kolo. Zato ti stroji so se imenuje zakotje.

    Potrošni material (in delovni del) ushm je brušenje in rezanje plošč. Rezanje plošč bistveno lepši brušenje. So pritrjeni na kotni brusilni stroj ali s ključem, kot v modelih Phiolent INA 2-9-125, Stern AG115B, Klauss K-1308, ali uporabite objemko določitve (Bosch GWS 24-230 JBX Poklicne z objemko matica SDS-kliknite, Protool APG 115 z objemko matica FastFix). Sistem zatič pritrdilne, ki ga imenujemo tudi SDS je bil razvit pri podjetju Bosch, je zdaj uporabljajo številni proizvajalci električnih orodij. Bistvo metode je sestavljen iz ne da bi morali uporabljati pomožna orodja za pritrjevanje delovno orodje, namesto tega uporabljajo sistemi črede upravljanje SDS-matica. Ta metoda ni samo priročno, ampak tudi prinaša konstruktivno prednost. Tako, vpenjanje disk ključ, ga lahko po nesreči ščepec, in med vrtenjem matica lahko vztrajnosti satisfice še več. Ko delo postane precej problematično, da Odvijte matico in odstranite disk. V brusilni stroji, z SDS-določitev te težave ne obstajajo. Neposredno na kakovost poljska montažni metoda nima nobenega učinka.

    Izbira za brušenje in rezanje disk, mora biti pozoren na dejstvo, da je vsak pogon je namenjen za določen tip materiala in določene intenzivnosti dela. V specifikacije za vsak vedno navede največji premer plošča, ki jo uporabljate, na primer, da model Metabo SMO 14-150 Plus lahko kupite Cd-jev s premerom do 150 mm Pogoni pridejo v pladenj in Pokal vrste, prva je bolj varčno delovanje, drugo pomoč v "občutljivo" situacijah - z natančno obdelavo, odstranjevanje incrustations, ki se deli, in tako naprej, je posebna brušenje, rezanje kolesa, kot tudi ločen razred - diamond cut-off kolesa, ki se ukvarjajo s beton, asfalt in tudi granit.

    Brusilniki tračni Med delovanjem ushm pomembno značilnost je hitrost vrtenja a vretena in s tem hitrost vrtenja delovno orodje. Uporabno, ko brusilni stroj, ki ga je možnost, da prilagodite hitrost vrtenja: poleg uporabnosti ta funkcija pomaga, da se vzdržijo hitrost, ko spremenite diske različnih premerov.

    Drugi pomemben kazalnik porabo energije brusilni stroj, ki z različnimi korak-po-korak lahko od 500 do 3000 w Ta lastnost določa največji premer diska: disk z velikim premerom, bi morala v skladu s tem več moči.

    Pomembno nekatere dodatne funkcije, na primer, prisotnost konstantna elektronika, ki vam omogoča, da imate konstantne hitrosti vožnje, ne glede na trud, ki je obdan s strani uporabnika, avtomatsko izravnavo brez vibracij ali neenakomerno obrabo pogona v procesu.

    Posebno pozornost je treba nameniti, kako poliranje stroj je varen za uporabo. Na primer, poliranje stroj AEG WS 1200-125 je težka ohišja in notranjega navijanje zaščito, Bosch GWS 20-230 H Professional je varnostno stikalo Tricontrol. Dve poziciji stranski ročaj DeWALT D28490 omogoča uporabniku, da ga namestite v optimalnem položaju za maksimalno udobje, in model Stern AG115B je zamašek gred in se vrti za 360 ° zaščitni ovoj. Za izboljšanje varnosti sistem, ki se uporablja za samodejno odklopiti, ščiti pred vklopu, ko je padec napetosti v omrežju, dve tipki, razen nenamerno zagon motorja, in posebni zaščitni pokrov. Nekateri proizvajalci opremijo vsak sistem, ki izklopi motor na oster non-rotacija delovnega orodja, na primer, če je disk se je zagozdil v predelani material. Zelo dobro, če instrument je opremljen z visoko kakovosten anti-vibration varstvo - ta zahteva velja za vse vrste brusilni stroji. Ker so vibracije, ki povzroča boleče občutke v roke, da, konec koncev, lahko vodi do poklicnih bolezni. Učinkovito varstvo je iz posebnih materialov, anti-vibration ročaji in drugimi, kar bo močno zmanjšalo ravni vibracij in stopnje njegove vplivajo na ljudi.

    Kotni brusilni stroj so izdelani z eno roko (z eno roko) in dva (v dveh tednih). Dve roko avtomobilov, ki so varnejši in bolj priročno v uporabo: uporabnik trdno drži orodje v rokah, tako da v primeru nepredvidenih postankov, na primer, zaradi zadetek delovno orodje na tujca, o'predmet - verjetnost škode je veliko manjši, kot pri uporabi z eno roko napravo.

    Poliranje stroj za les Za les

    Tam so površinski brusilni stroji, ki so posebej izdelani za predelavo lesa. Les prinaša inter'jer stanovanj občutek udobja in respectability. Da bi izdelkov iz lesa resnične lepote in izvirnost potrebna orodja, da bi lahko naravni material in gladko. To je za takšno obdelavo so ekscentrične in vibracijski brusilni stroj.

    Vibracijske poliranje stroj

    Brušenje lesa, vključno s finalom, je primarna funkcija brusilni stroji obeh vrst. Razlika je le v načelo orodja in dobili rezultat.

    V vibracijske poliranje na motorna gred je omejeno ekscentrično, ki je vibracija brušenje platformo orodje. Cam brusilni stroj je podobno, vendar opravljanje dveh gibanj, hkrati vrtenja in vibracijsko (drugače znan ekscentrično).

    Ker vibracij, brušenje, da le ekscentrična kap, ali vibriranje, se poveča natančnost instrumenta. To načelo ne prispevajo k uspešnosti, vendar to omogoča, da dosežejo visoko natančnost pri delu in popolnoma gladko površino, v končno poliranje lesa.

    Delovno orodje ekscentrična brusilni stroji, - stroji za brušenje listov različnih film. Uspešnost teh avtomobilov je višje od vibracije, tako da se lahko uporabljajo za opravljanje veliko dela, še posebej v primerih, ki ne zahtevajo visoko natančnost brušenja. Ekscentrična površinski brusilni stroji, ki lahko končno poliranje lesa, vendar je potrebno bistveno več časa in potrošni material kot uporaba vibracij, brusilni stroj. Najbolje je, da so na proizvodnjo obeh vrst brusov.

    Poliranje stroj za betonske talne obloge Mimogrede, z ekscentrično površinski brusilni stroji, ki lahko polirani ne le les, ampak tudi kovine, na primer podrobnosti o karoserije. Če želite to narediti, kot delovno orodje namesto glajenje stanja, morate uporabiti poseben nastavek z m', ki volne. Možno tudi za obdelavo plastike, odstranite ostanke laka ali kiti. Vibracije brusilni stroj bo pomagal odstraniti rjo premazom, barve itd.,

    Za udobje, brusilni stroji za te vrste, ki pogosto zagotavlja integriran v ohišje ali je mogoče enostavno odstraniti, pomožni ročaj. Značilna lastnost modela vibracije brusilni stroj DeWALT D26441 - reliefni, non-slip strani in Kabinet prijemala-prijemala, ki pomaga nadzorovati orodje med dolgo delovanje.

    Motorji v takih poliranje pralni precej visoke hitrosti, zato je pomembno, da lahko regulira hitrost vrtenja motorja, in zato, trajanje obdelave površine obdelovanca, kot so ekscentrične brusilni stroji, Iskra EX 125E ali DeWALT D26420. Takšna ureditev hitro pomaga, da se upoštevajo posebnosti obdelanih površin. Še ena uporabna funkcija je sistem nemoteno nadaljuje. To izboljšuje kakovost površinske obdelave in varno delovanje instrumenta.

    Brusilni stroji, ki se uporabljajo za predelavo lesa, ki so pogosto opremljeni s sistemi za odstranjevanje prahu iz delovne površine skozi luknje v brušenje povezani v industrijski sesalnik, tkanine, papirja ali plastike filtri.

    Zelo pomembno je, varnost orodje. Na primer, zavora za brušenje platformo ekscentrična brusilni stroji Bosch GEX 125 AC Strokovno odpravlja možnost nenamerne poškodbe obdelovanca.

    Poliranje stroj za parket

    Kot ničvredne material za ekscentrično in za Vibroklipsy uporablja brušenje listov, in če ekscentrična instrumenti montaža plošč je mogoče le na popolno z Velcro trakovi (Velcro), nato vibracij, ki se uporablja gori in skupaj z Velcro trakovi, in uporabo pritisk ročice. Obstajajo modeli, kjer obstaja možnost vgradnje nobenega od teh načinov. Izbrati morate Smirkov papir, ustrezen model brusilni stroj. Morate, da preverite položaj luknje v stanja in žito, ki bodo potrebni, da se doseže želeni rezultat. Potrošni material, ki lahko služijo tudi posebno brušenje tkanine, prevlečene. Z njihovo pomočjo je mogoče strukturo lesa in čiščenje kovinskih od rje.

    Deltasone pralni

    Načelo deltaslone stroj je podobno vibracijske poliranje stroj. Glavna značilnost Delta Sanders je posebna oblika brušenje platformo, ki omogoča obdelavo površine v ozkih in težko doseči mestih. Veliko funkcij Delta in Vibroklipsy podobno: v naprave, obeh vrst, je možnost, da prilagodite hitrost vrtenja motorja, luknje za odstranjevanje prahu in drugim, ampak v Delti brušenje brušenje listov se lahko določi le skupaj z Velcro trakovi. Je nesporno prednost Delta brušenje je, da se jih lahko uporablja z različnimi brušenje brušenje in čiščenje tkiva, in s ploščo izvijač za nohte površine v najbolj težko obvladovati.


    Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика