понедельник, 24 февраля 2014 г.

MDF plošče: zakaj so?

Ne glede na to, ali ste bili popravilo predvčerajšnjim, ali popraviti svojo hišo ali stanovanje, za drugo leto, imate verjetno že slišal, tak izraz, kot je "zid plošče MDF". Vendar, kljub temu, da ta tema je vse, kar je podobne plošče, na prvi pogled, preprost in jasen, v resnici neodvisno razumeli vse zapletenosti ta material je problematično. Zavedajoč se tega, danes smo se odločili, da govori o tem, kaj so MDF plošče, zakaj se uporabljajo za dodelavo zidov in kot se to zgodi.

Kaj, plošča MDF steno?



Če želite začeti govoriti o tem, kaj predstavlja zid, MDF, plošča naj bi, morda, to je za dešifriranje tri najbolj skrivnostnih črke "MDF".

Tako, MDF - a nekaj ruskih kratica, zadolževala pri domačih strokovnjakov iz angleškega jezika. Če bi govorili v bolj preprostih besed, kaj v NAS, se imenuje "medium density fiberboard" na bolj razumljiv in dragi, da nas jezik, ki je prevedena kot les-fiber plošče srednje gostote, ki v našem primeru se uporablja za stene.

MDF plošče: proces proizvodnje



Da začnete z, nam, upoštevajte, da se, prvič, da proizvajajo steno MDF, plošča se je začela v sredini 80-ih letih prejšnjega stoletja v ZDA. Poleg tega je to gradivo, ker njegove lastnosti storitev (visoka trdnost, odlična toplotna in zvočna izolacija, enostavna Montaža) zelo hitro razširila praktično po vsem svetu.

Za proizvodnjo MDF plošče, ki se tradicionalno uporabljajo lesni odpadki, ki pre-zdrobljen v prah, mimogrede, te stenske plošče se razlikujejo od podobnih materialov na voljo na trgu.

V naslednjem koraku, lesni prah, ki je pritisnjena (brez uporabe fenol ali druge materiale), ki vam omogoča koncu dobili popolnoma ekološko čiste izdelka.

Stenske plošče: kaj bi lahko bilo?



Najprej je treba opozoriti, da so lahko glede na njihovo obliko, stenske plošče, ki so razdeljene v tri vrste:
  1. Prvi je rack plošči.
    Do sedaj, je plošča takih, ki so najbolj priljubljene. Takšni plošče na načelu oblog. Namestitev MDF plošče za to vrsto je narejeno s stransko groove in jezika.
  2. Vrsta dva: lončeno plošči.
    Razpostavljene plošča je podobna ploščice, vendar so velike velikosti. Pritrditev plošče, MDF, podobno pritrditev rack plošče.
  3. Tretji tip: list.
    MDF plošče, pločevine, v resnici, so super okrasne listi, ki je povzročila, določenega zneska. Namestitev MDF plošče te vrste poteka neposredno na okvir, vezanega lesa ali neposredno na zid. Medtem ko zaključna MDF plošče te vrste obveznih'je izvedeno z uporabo vijakov in okrasne ograje.

Poleg tega je vredno omeniti, da je danes, poleg običajnih MDF plošče so na voljo posebne okrasne plošče. Take plošče se odlikujejo po različnih barv, v katerih so poslikane, in posebno fotografij, ki jih lahko povzročena na njih.

Tudi v prodaji danes tam in plastificirane vodoodporne MDF plošče za kuhinjo. Poleg tega te plošče so pogosto uporablja, kadar se zahteva obloge stene kuhinje, tudi uporabite, če želite ustvariti (skupaj z drugimi materiali, ki so prikazane na trgu na tem področju, kot da nikoli ni primerno, da se uporabi MDF fasade za kuhinjo.

Tudi v prodaji danes je MFD stenske plošče z olajšavo površino, ki je dosežen z ali rezkanje ali več pritiskom v proizvodnem procesu.

Stene MDF plošče: dimenzije



Danes, različnih proizvajalcev, ki proizvajajo različne razsežnosti MDF stenske plošče. Tako, na primer, razpostavljene plošče in njihova velikost se giblje od 300 300 mm do 980 980 mm. V tem času sheet plošče, ki so izdane za debeline od 3 do 8 mm in dimenzij 1, 2 na 2, 4 metrov. Kot je za rack plošče, njihova debelina se giblje od 4 do 12 mm, dolžine od 0, 7 do 3 mm, širina - od 1 do 3, 5 metrov.

Namestitev MDF plošče



Mnogi potrošniki na določeni stopnji popravila vprašanje se pogosto pojavlja: "Kako popraviti MDF plošče? "Bomo poskušali odgovoriti.

Torej, če je v vašem stanovanju ali hiši, je skoraj popolnoma ravno steno pritrdite na steno MDF plošč je zelo preprosta. Če želite to narediti, vse kar potrebujete, je tako imenovani "tekoče nohte".

Če so stene v vaši hiši ne more pohvali popolnoma ravno površino, boste najprej morali trdo delati, kar zaboj, na primer, tanke tramovi, in šele nato začeti montažno ploščo z vijaki.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика