четверг, 27 февраля 2014 г.

Pervoklashka Kraljestvu

"Ste postali človek! " - Običajno naroči, moja mama in oče so svojega otroka, nato ga pošljejo na 1. septembra v prvi razred. In "povsem realno" baby zagotovo potrebujejo njihovo neodvisno življenje prostora. Kot glavni veselje - Igor - dodatno in veliko odgovornost - usposabljanje.

Strokovnjaki so prepričani: tudi če nimate možnosti za identifikacijo apartma ima zasebno sobo za prvi razred, kompakten odnushku morali poskusiti, da se prerazporedi in poskrbi zasebni kotiček za šolarje.



Priporočila psiholog dr. Igor Dymov:

V življenju, prvošolci in to se zgodi zelo pomemben dogodek. Torej, poskusite, da se prepreči nenadna in dramatične spremembe v stanovanje, da ne krši notranji harmoniji otroka. Bolje, da samo dodate v inter'jer potrebno atributi šolskega življenja.

Otrok mora vedeti, da v svoji sobi, on je mojster. In lahko kos, brez pomoči odraslih. Torej, vse v inter'Yeri mora biti podrejen: police morajo biti nameščeni na višini, tako da, dokler niso dejansko doseči škatle se priročno, če želite odpreti, in v izbi je treba samo njegove stvari.

Mimogrede, majhni lastnik je treba navajeni, da samo čiščenje njegovo Kraljestvo.

Otrok naj sodeluje v postopku določanja svojem kotu. Po vsem, sobo bi rad najprej, da študent! Lahko prosite vašega otroka, da pripravi slike in hung, ki jih na stene ali povlecite skupaj, da bi nekaj za dekoracijo inter'jer.

Lokacija je soba za študente, da Windows na Vzhodu ali jugovzhodu. Potem zjutraj v zaprtih prostorih bo Sijalo sonce. Tako, da se zbudiš v razpoko dawn bo lažje, in razpoloženje bo bolje. Ker ultravijolično svetlobo blagodejno vpliva na živčni sistem.



Nasveti oblikovalec Elena Manjše:

Bolje je, da razdeli prostor na tri področja: izobraževanje, igre in rekreacijsko območje. To bo pomagalo organizirati otrok. Se bo naučil, da naredite domačo nalogo na mizo, ne pa v postelji, in najljubše igrače, ki vas ne bo motil ga iz dela. Obvezna'bodite prepričani, da bi dobili polico za učbenike, kjer vaš otrok bo lahko po vrnitvi domov za lajšanje portfelja. Tam je treba le učbeniki, priročniki in knjige, vse ostalo (zbrana dela Harry Potter, deset stripi in raskrasok) morajo biti postavljeni v ločeni Omari.

No, če je pohištvo precej svetlo, v pastelnih odtenkov roza, zelena, modra, bež barve.

No, vse odtenke svetlobe lesa. Zaradi te barve, soba videti svetlejši. Poleg tega, da so nevtralni za psiha, ne draži oči, ne povzročajo negativna čustva, pomirja in navdihuje pozitiven način. Od časa do časa morali spremeniti nekatere podrobnosti inter'notranjosti, drugače prostoru bo dolgčas, in začeti trn. Za osvežitev med'er, kar nekaj novih stvari: lahko, na primer, zvečer druge zavese, da spremenite mesto postavitve ljubil medved, visi druge slike.



Ali kupiti otroka comp'v zadnjem času?

Vprašanje je dvoumno. Seveda, vaš otrok do sedem let je že postal pravi specialist na comp'računalnik in bolje se boste tisočkrat - s pritiskom na tipke s hitrostjo svetlobe, enostavno zagon aplikacije in ve, kaj storiti, če comp'računalnik zruši ali zamrzne. Odvzeti otroka od comp''yuter, seveda, neumno. "Pametne naprave" - stalna lastnost sodobnega življenja, in mora biti sposoben uporabljati.

Druga stvar, - zaželeno je, da otroci sporočajo z železom seboj pod nadzorom staršev.

Zato morali kupiti osebni računalnik''yuter v sobo prvošolci tam. Fant še vedno ne razumem, kako škodljivo je to, da bi sedel na njem za pol dneva, nima tako močnega občutka odgovornosti, da bi prekinil stran od fotografiranja in ne nastavite na domu. Navsezadnje, če prvi grader lastna soba, starši niso sposobni nenehno spremljati, kaj počne. Odmerek comp''yuter - nevarna stvar za otrokovo telo. Otrok v večernih urah postane razburjenje, jezen, in včasih celo neobvladljive. Zvečer težko zaspi in se ponoči rahlo zaspal, meni, da slabe sanje in Zbuditi.

Comp'utern igre vzrok otrokovega pravi čustveni stres se igra, otrok je preveč napeto. "Streljanje" in "hodek" zahtevajo zelo hiter in natančen odgovor.

Ne pokvari pogled na otroka, zdravniki priporočajo strogo v praktično neomejenih količinah med delom z comp''yuter.

Preobremenitev oči vodi do "napak." Comp''yuter oči seva m'mišice so veliko močnejši, kot knjigo ali celo TV (potrebujete v tesnem daleč, da menijo, male črke, številke, risbe, kapi, pogosto prevajajo pogled od zaslona na tipkovnici. Kot je razvidno iz medicinske raziskave, ne poškoduje zdravo's prvošolci le "homeopatsko" odmerek comp''yuter - 15 minut trikrat na teden.



Če ne boste dal v sobi prvošolci comp''yuter, pam'ne pozabite:

1) lokacija omogočena računalniki spremeni fizikalne lastnosti zraka. Občutljiv otrok je telo še posebej reagira na njih. Zaradi večje suhost sluznice, ki lahko stalno persici grlo, da začnete kašelj.

2) V prostorih, kjer obstaja comp''yuter proizvajajo veliko prahu in zahteva dnevno mokro čiščenje, tako, da ne moreš postaviti tla-Mat ali preproga.

3) postavitev v bližini železne prijatelj kaktusov. Strokovnjaki verjamejo, da so gladko negativni vpliv comp''yuter.

4) Dobra ideja za nakup posebne ionizer in vlažilnik. V najslabšem primeru da bi v sobi akvarij in pogosto prezračite sobo.

Če boste sledili Vzhodne filozofije...

Dodaj občutek coziness in harmonijo v otroški sobi bo pomagal in nekaj priporočil, starodavne Kitajske znanosti o organizaciji prostora Feng Shui. "Soba prvošolci kot oblačila, da ni potrebno pripraviti" za rast ", - meni, specialist v Feng Shui Marina Vedeneeva, ker živeti-je tukaj zdaj. Če imate veliko stanovanje ali hišo in sta na voljo v kakšne sobe Vložiti prvi grader, je bolje, da živijo na to, da v sredini vašega doma. Tako bo otrok v središču pozornosti družine - in de facto in psihično. Ne reši otroka v mansardi - nagnjena zgornje meje, določene vpliv na oblikovanje otroka, zatirajo in ponižati ga. Za razliko od podstrešju ravno zgornje meje bo vplivala na dobro energijo v sobi. Velikost prostora mora biti, ne velik in ne majhne, za izpolnitev njenega kapitana. Ogromne palače lahko podzavestno, da vzbuja občutke strahu in negotovosti, premajhen - občutek depresije in osamljenosti.



Pomoč pri prvi za podporo svoje Kraljestvo naročila. Stalno bivanje v nered, nered sobe vzbuja strahove, anksioznosti in veliko drugih negativnih čustev. Preberite nepotrebno, da bi vrgel stran ali podarite prijateljem, in namesto v prazen prostor, da bi novo, tako, ki bo sprožila pravo ohranjanje energije.

Zelo pomembno vlogo v življenju sobo in svojo majhno prebivalcev ima posteljo, zato moramo dobro razmisliti, kje je bolje, da dajo. Priporočam, da bi se izognili predpisi "noge do vrat", v živo, os od okna do vrat in se ustavi usgov'jamo, v kotu ali na oknu. Zato je najbolje, če usgov'I mejijo na steno (ne eno stranišče ali kopalnica! ).

Če otrok spi v sobi skupaj s še enim bratom ali sestro, v nobenem primeru ne kupiti dve ergonomska'pogradom. Spanje na dnu (večinoma mladi) bo podzavestno, da trpijo, in njegovo življenje se bo negativna.

Severno-Zahodnem delu soba je idealen kraj za "delovno območje". Tako tabeli je najbolje, da ga tukaj, in tako, da otroka obvezno'zagotovo videl pred vrati. Če je stol je bil v kotu sobe, je priporočljivo, da "gladko" kateri koli element, kot je na primer velik zunanji cvet z velikimi listi.

To je pomembno!

• Samopostrežni. Mora biti prostoren in trajnostno. Dobro, da kupite tabela-transformer, ki je spreminjanje višine in kota vrhovi. V višino mora biti tik nad komolec otroka (ko je otrok). Če je mogoče, preverite tabela obraz ali levi strani okna. Potem bo priročno, da ne v poletni.

• Stol. Primerna "office" možnost, tako da lahko prilagodite višino sedeža in naslona kota. Otrok bi moral sedeti ukrivljen na kolena pod pravim kotom spočiti proti tla. Stol mora biti visoko, trdno in dosledno.

• Razsvetljavo. Viri svetlobe v prostoru, je treba veliko. Svetlo lestenec, na stropu. Obvezna'obvezno - pisno lučka, levo na tabeli (tako da svetloba je padla na prenosnika, in sence strani - to-side).

Kseniya Maksimova

Fotografija www. kidsquartersonline. com

Vir: "Moskovsky Komsomolets"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика