четверг, 27 февраля 2014 г.

Razmišljanja o dogovoru otroški sobi

Dolgo uveljavljena, da naravni materiali imajo najboljši učinek na otrokovo psiho. Od otroštva do deset let, otrok se uči svetu s pomočjo na dotik, vonj-of-view. Dotika, občutek, videti na kos lesa, stožci, listov, fant dobi ogromno količino informacij o svetu. Kaj lahko vam povem, da je otrok standard in brezosebna plastične igrače? Zato skupaj z izdelki iz polimernih materialov v hiši obvezen'morajo biti igrače iz naravnih materialov - les, kamen, različne tkanine. Idealno bi bilo, otroška soba bi morala biti zelena, so pokriti z Ozadja, naravni materiali, skoraj surovo oprema v zemeljskih barvah. Soba je obvezna'mora biti rož v lončkih, ki otroka sam bo videti.

Minimalism s svojo prazne prostore in sterilno površine pri otrocih (vsaj do 10 let). Bogatejši in bogatejši podrobnosti v zvezi z otrokovo okolje, bolje je. Različne elemente, na policah v otroke in hišo na Splošno, različnih tekstur, materialov, barv ustvarja ustvarjalnost, razvija duševno in telesno. In ne pozabite, da vse te raznolike sveta, kot živi organizem, je treba nenehno spreminja.

Otroka, kadar otrok živi do deset let, obvezna'mora biti v prostoru, kjer boste veliko obezobrazit - barve na steni, na primer, itd. Ampak, če je otrok starejši še vedno poslikano pohištvo in pripravi na stene spreji, je protesti proti starševsko vrednosti. To je v redu preveč - ni panike. Vendar vem, da je, na primer, barva bezobrazan trak skozi ogledalo pravi, da vaše teen je vsaj nasprotujoče si, da sam se nanaša želi, da se ljubite, in ne morem.

Če fant je prostor, še posebej na stene, ki so običajno prekrita s plakati, posterji, transparenti in tako naprej, prevladujejo ostre, visoki kontrast barvne kombinacije (še posebej črna in bela), ta govori o svojih krhkih duševno stanje. Rdeče-črna kombinacija kažejo visoko stopnjo agresije: če najstnik, ko to se provokativna, to ni tako slabo. Če navzven se zdi, miren, važno slabše - newepisode negativne nevarne bolezni, neurosis in druge težave.

Obstajajo stvari, ki preprosto so kričali o nevarnosti. Slika strele, lobanje, svastikami na stenah - znak, da je boj najstnik s socialnimi normami odraslih, ki so že opravili v patologiji. Vse vrste pošasti, agresivno sprožitev alarma slike, prizori nasilja, ki kažejo, afektivne, nestabilno duševno stanje.

In kaos v sobo precej dvoumne stvar. Za to se lahko skrivajo ne samo lenoba in pomanjkanje osredotočenosti, vendar zneskov'tam občutke, zmedo pred življenju, nezavednih konfliktov s svetom odraslih. Nered naj bi še posebej, upoštevajte, da če je vaš prvi organizirani otrok nenadoma začeli metati stvari po sobi. Mogoče je nevračljiva crush?

Ampak, če teen ne bi v inter'jer nič svojega, to je resno opozorilo - otrok umakne v sebi. Najbolj verjetno počuti doma "home", on se počuti nelagodno in neprijetno, nekaj strašljivega. To se pogosto zgodi, ko starši ne gredo dobro s seboj. Posebej nevarna in očitna simptom - opustili brezosebna soba brez najljubših stvari, ampak "base" računalniška''yuter. Res hiši rezidenta tega otroka - v virtualni prostor, v divjini Interneta. In vse oblike atherogeneity od življenja, v znanstveni način eskapizem, polna številnih resnih težav. Večina jih je majhen - infantilism, izolacije in nezmožnost življenja.

Ampak otrok, ki oklepa igrače in stvari, od zgodnjega otroštva, verjetno ni zelo udobno v sedanjosti, tako da je idealizes preteklosti. Zdi se mu, da potem ga ljubil bolj, preden'predstavljali manj zahtev, itd. Ko se je soba p'etnografico dekleta še vedno kraljuje sam Barbie, je znak nezrelosti, capitulation vesel odraslo življenje.

Nadzor, seveda, je koristno in potrebno, vendar v razumnih mejah. Zato je pomembno, da otrok sam bil vpleten v notranjosti design'notranjost otrok in vso hišo. To vam bo pomagalo, da se približajo, mali človek bo razumel, da je njegovo mnenje je spoštovati, in možnost, da se Izražajo skozi stvari.

Vir: salon. s

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика