четверг, 27 февраля 2014 г.

Montažna pena namestitev operacijskega sistema Windows 2010-08-17 15:14:35

Gradnja in rekonstrukcija.

Montažna pena namestitev operacijskega sistema Windows
2010-08-17 15:14:35


Pena Skupščina je eno od vrst gradbenih materialov, ki v zelo kratkem času, je odločno vstopila v leksikon in fiksnimi na policah trgovin. Vsak p'Yat-pred desetimi leti, namestitev operacijskega sistema Windows, inkapsulacijo ali tesnjenje šivov in razpoke, in sicer narejen stavbe in inštalacije dela v nočno moro. Zdaj je težko predstavljati, vse montaža brez montažno peno. Kaj je pena?


To poliuretanska montažna pena, ki utrjuje pod vplivom vlage in je v aerosolnih posode pod tlakom plina. Vse pene so eno komponento. To pomeni, da je pena otrdi brez pomoči, torej brez zatverdevaniya. Na koncu, pena se bo spremenila v porozni material.

Obstaja več vrst pene. To je strokovni in profesionalni pene. Obstajajo tudi razlike v peno, ki temelji na klimatske razmere. Obstajajo zimo, poletje, vse sezone pene.


Strokovno pena sedež le s pomočjo posebne naprave. Taka naprava se imenuje pištolo. Pištolo je v glavnem uporabljajo večkrat in ponavadi stane več kot pena. Prednost uporabe pištolo je, da so v modi za uporabo, tudi v najbolj oddaljene kraje. Edini minus montažo pištole je potrebno posebno čiščenje rešitve po nanosu. Delno montažna pena se uporablja brez dodatne naprave, ki omogoča normalno, da ljudje uporabljajo peno na domu v državi, itd., Po uporabi namestitev cevi je treba čistiti z acetonom ali lahko uporabljajo topila 647.

Kakor ime pomeni, pozimi, poleti in pozimi, pene, ki se uporablja v različnih klimatskih pogojih. Pozimi pena je najbolje uporabiti, če je temperatura v območju od -18 do +10 C. Za starejše pene, primerna temperatura od +10 do +35 stopinj. In za vse vremenske razmere pritrdilne zaponke optimalna temperatura -10 do +35 stopinj.


Morate vedeti,'ne pozabite, da pena strah izpostavljenost neposrednim soncem in UV žarki. Tako po uporabi potrebne strukturne pene naslikane ali popraviti.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика