четверг, 27 февраля 2014 г.

Bitumen mastic

Če želite ustvariti hidroizolacijo v gradbeništvu, ki se najbolj pogosto uporabljajo vse vrste materialov, ki se izdela na osnovi bitumna. Ti običajno prihajajo v obliki različnih tesnilne mase uporabili pri ustvarjanju streho.



Namen bitumen mastic

Najbolj pogosto bitumen mastic se proizvaja v dveh oblikah: hladno in vroče. Na mraz so mastic, ki ne zahtevajo ogrevanje pred uporabo. Tako mastic se lahko pripravili na vodo, ali poliester osnove. Mastic na osnovi vode je zmes, sestavljena iz bitumna, vode in polnil. Primer takih mastic lahko služi kot bitumen Ananova emulzija. Uporabiti ga je mogoče za ustvarjanje zaščitne hidroizolacijo premazov tako zunaj in znotraj stavbe, saj ne oddajajo škodljivih snovi in vonjave. Lahko se uporablja kot predhodno prvi plašč na betona, mavca in cementa screeds. Vrh mora biti ustvarjen osnovno hidroizolacijo: bitumen ali strešni material, tlakovane ali mastic bitumen-polymer. Kot drugo, priporočene za uporabo kiti, na vodni osnovi, se lahko imenuje Dysperbit. Se odlagajo na površino, tako mastic ustvarja gosto elastično prevleko, ki je po svojih značilnostih spominja gume. Lahko uporabi v zaprtih prostorih, saj je popolnoma ekološko varen material. Tla je črna in dolgo proti vlagi.

Za hidroizolacijo cevi za naftovode ali plinovode, strehe in temeljev stavb in varjene spoje, uporabite mastic vroče uporabo. Tako mastic zahtevajo ogrevanje do temperaturi 160 C in nanese na površino, ustrezno pripraviti. Običajno se uporablja gume-bitumen mastic blagovne znamke ICBMs. V mastic na površini, je treba opraviti pri sobni temperaturi, ki ne manj kot 10 C in pomanjkanje padavin. Površine, namenjene za uporabo mastic je očistiti umazanijo, vlago in rje. Nato nanese na površino mastic, razredčene z topila v 1:1 razmerje. Po tem velja osnovno plast hidroizolacije. Ogrevanje mastic ICBMs se izvaja v posebnih kotlih z posredne ogrevanja, ki je opremljen z napravo za množično mešanje in orodja, toplotni nadzor procesa. S čopičem, ogrevan mastic se nanese na površino z plast ne manj kot 2 mm Za povečanje mehansko trdnost zaščitni sloj lahko izvede dodatno okrepitev pokritost.

Kaj se proizvaja z bitumenskimi mastic

Proizvaja bitumen-gume mastic visoko kakovostnih bitumna, v mešanici z polnila, ki se uporabljajo fine drobtine gume, antiseptične snovi in organskih topil. Tako mastic je visoka oprijemljivost, in premazi z uporabo različnih elastičnost, toplote, odpornost in trajnost. V mastic je uspešno uporabljajo za zaščito pred korozijo teles avtomobilov, in prisotnost v sestavi antiseptične sestavine, ki omogoča, da organizirajo dreves'lesene konstrukcije iz gliv, plesni in gnilobe. Pripravljen za uporabo mastic je na voljo v 20-litrski kovinska vedra.

Trajnost vse stavbe v veliki meri odvisna od stanja njegovo streho, ki se določi na podlagi kakovosti hidroizolacijo strehe. Za zaščito strehe pred škodljivimi učinki okolja, predvsem vlage najboljši rezultati so doseženi z uporabo posebne pomeni - Isola. Isol, mastic bitumen strešne kritine, ki vsebuje gume, smole, Kam'enoughly smolo, antiseptično in drugih polnil. Prihaja isol, v zvitkih ali ploščice in lahko tople in hladne aplikacije. Isol za hladno uporabo, v zvitkih ali ploščice, lepljen na podlago z uporabo tekočih mastic. Vroče mastic se uporablja za lepljenje parket in keramične ploščice.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика