воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Sodobnost in etno

Sodobna inter'jer ta apartma, ki naravno vsebuje tudi elemente etnične slog. Dekor in barve pohištva uporablja Vzhodu, in sicer Kitajski motivi: okrasnih dreves'lesene plošče, pokrite s črno lak in vdelan z biserovine, preprost, "sesekljan" oblike pohištva v temnih barv... Zakonski par, ki živi v tem stanovanju, med'EP nas spominja na zanimiv izlet na Bližnji Vzhod in na Kitajskem.

Stanovanje je orientirano na Vzhod - tako ni veliko svetlobe in zraka. Zjutraj prevladujejo hladne odtenke, in med'jer zdi pregleden. Etnoteam kaže v vse sobe.

Tla dvorane je prekrita z poliran granit, medtem ko meji s skupno kopalnico simbol - je označena samo obokan skupno ploščice in parket. Izmenično gladek in lajšanje površino kamna, oblikovalci tactfully je dejal, "javno" funkcija v dnevni sobi in so med'jer bit kot država hiši. Posebnost tega prostora je tudi dve ravni strop, osvetljeni z svetloba, ki se odbija dvema diagonalno prevozov svetilke.

Gradiva na temo

Etnične slog pri oblikovanju inter'jer
Sodoben stil dekoracijo inter'jer
V skladu z željami gospodarica, lokacija postelj, jedilno mizo, velik pohištvo in celo elemente vivrelec oblikovalci sistema Feng Shui. Izkazalo se je, da je apartma je zelo primeren za blaginjo družine in usklajevanje odnosov med ljudmi.

Kraj, kjer je hrana kuhana v skoraj vseh kulturah so vedno plačal Osrednji prostor v hiši. Moderne kuhinje vode (korito) in ogenj (štedilnik) vodi v majhno sobo, ki iz vidika Feng Shui ni zelo ugodno. Med ogenj in vodo, mora biti les - usklajevanje element.

To je razlog, zakaj je glavna tema med'kuhinja-jedilnica postal usklajevanju dveh elementov-voda in ogenj. Inter'jer rešiti na kontrast hladno svetlo luč površin (keramika, kovine, ploščice, steklo, kristal) in temni mat površine lesa.

Dekor te stavbe, oblikovalci, posebej uporabljajo bambusa Ozadje, ki so zelo verodostojna podlaga za tradicionalno Kitajščino slike na rižev papir.

Soba hči, najbolj elegantna v hiši. Na zunanji zid, ki je namenjen svetlo terakota - ker soba je usmerjena proti Vzhodu, je vedno polno razpršene svetlobe in steno, da bi lahko pogledal siva. Svetle stene dominira v prostoru in določa barvo rešitev vseh tekstil: kavč, naslonjači, preproga, pribor. Posebno poignancy inter'jer zagotavljajo Ozadje: belo, rdeče maka, ki spominjajo na Japonskem. Prvotno se je približal oblikovalci na delovnem mestu organizacija: je preoblikovala okenski polici.

Vsak otrok ima svojo naravo. V nasprotju z odprtimi soba hči je osebni prostor fantje izgleda bolj intimno in skrivnostno grobnico. Po vsem, 20-letni fant, ni veliko časa v starševski dom. Kmalu, ta prostor bo postal oče in Kabinet.

Zdaj bo sin ' s soba je izdelana v tradicionalno "boyish" barve: oljčno stene, temno modre kavbojke" kavč in fotelj, rjava policah...

Prvi, majhne črke l Suite nastavite pred arhitektov, da se enakomerno osvetljen, dobrodošlico in prijetno mladenič. Tako z'bila je odločitev za uporabo American folijo Ozadje, "dematera" kota, ki je kavč.

Staršev spalnica je najbolj zasebni del stanovanja. Ni običajno, da flaunt. Ampak to inter'er - izjema od pravila: vnos ljudje lahko videli celoten prostor. Nizka postelja v Orientalski slog sestava dopolnjen z posteljne mize in oblači ogledalo, v kateri lastnik je dal svoje trofeje: majhne Vzhodne pupae.

Zjutraj in popoldne spalnica osvetljeni hladno razpršene svetlobe. In v večernih urah pa postane Buffy-bež: nitko, rižev papir m'ti si sveti, stene in tla.

Posebno vlogo ima barvno shemo inter'jer: to je nekoliko drugačen od rešitev celotnega stanovanja, ki prevladuje pesek in kave tone. Spalnica je skoraj enobarvni. Yin-Yang. Menjavanja svetlobe in temnih površinah: na strop in tla, stene in pohištvo...

Vzorci tkanin zasloni in bedspreads, ki jih je prinesel lastnik iz Kitajske, se lahko šteje za ur. Ampak najbolj zanimivih triptiha, ki visi v niši nad posteljo. To je slika Japonski življenje, ki je nastala v stari tehniki podolgovat lesa, biserovine in kovine.

Vsak svetle površine spalnica ima odtenkih, bele, v posebnem odraža in refracts svetlobe. Iz te črne gama spalnice zdi, raznoliko in globoko, in Združenje z Yin-Yang je bolj subtilna.

V Feng Shui v spalnici obvezna'mora biti rdeča. Oblikovalci predlagane nepričakovanih odločitev - rdeča je posredno: rdečkasto odtenek talne površine in vrata, oblačenja up lutke, rdeče odraz Japonski ustih na slikah...

Maya Zimin-Strovsky, Valerij Zimin, arhitektov Kreativne arhitekturne skupine" Kisik ":

- Gospodarica v hiši, apartmaji so zelo dobro so nam pomagali pri tem projektu. Lahko rečemo, da smo delali v sodelovanju. Ona je izrazil nekaj svojih misli, želje in skrbi, in smo izrazili materiala.

Smo skušali ustvariti takšno stanovanje, v katerem čim manj bi se počutil sledove prisotnosti oblikovalec. Pogosto oblikovalec je trudijo, da bi predvidene inter'jer nekaj newfangled, včasih celo hirovit mnenje. Vendar vse izmišljeno običajno neizprosno ponoviti in po določenem času ni več razumljena kot zanimivo in modi.

Kot rezultat, smo ustvarili brezplačno, najbolj "čist" prostor. In naše stranke imajo ravno inter'er, ki zastopa sam.

Vir: www2. iž-dom. webstroy. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика