вторник, 25 февраля 2014 г.

Plastični profili REHAU 2008-10-13 16:40:50

Gradnja in rekonstrukcija.

Plastični profili REHAU
2008-10-13 16:40:50

Podjetje REHAU je vodilno nemško podjetje, ki je pionir v proizvodnji plastičnih in PVC Okna. Okno sistema, iz plastike, ki so proizvedena na podjetje REHAU od leta 1958.
Recept za proizvodnjo PVC profilov in plastična Okna REHAU - razvoj lastnih znanstveno-raziskovalni Inštitut, iz polimerov, recept, uravnoteženo in preizkušeni za let.



- PVC profilov REHAU - visoka kakovost, ekološko čist material, trajno.
- Strog nadzor nad vse tehnološki proces dejansko orodje extruders, številni testi na vseh stopnjah od nakupa surovin do odpreme končnih izdelkov in delovnih izkušenj nam omogoča, da dajejo velik garancija na plastični profili - do 40 let.
- Iz polimerov podjetje REHAU izdeluje kompleksen sistem, ki nadomešča človekovih plovil široko uporabo v avtomobilski industriji (odbijači za MERSEDES), prostor programi in, seveda, v gradbeništvu.
- Sestava materiala, na podlagi katerih je proizvodnja PVC Okna in REHAU, razvita posebej za prosojno konstrukcij in plastičnih Oken. Več Titania, eksperimentalni stoji na področjih ekstremnih podnebnih kažejo, da se plastični profili REHAU, odporna na okolje, ni pritožbe iz podjetja - shootie modelov iz REHAU PVC.
Profili REHAU PVC odobrena za uporabo v Rusiji, pridobljenih vseh ruskih certifikatov, vključno z higienski certifikat, potrdilo o kakovosti.
- Podjetje REHAU nima koncept kakovosti ruski in nemški. Tam je ena kakovosti proizvodnjo plastičnih in PVC Okna - kakovost REHAU. "Človeški dejavnik" igra manjšo vlogo v proizvodnji plastičnih profilov. Dejavniki, ki opredeljujejo kakovost profil, so naslednje: kakovost surovin, opreme, visoko usposobljenost strokovnjakov rastlin.
- Varnost za zdravje'I plastični profil REHAU;
- Plastiko in PVC Okna z proizvodne tehnologije REHAU bo trajalo dolgo časa, in po mnogih letih službovanja bodo imajo enako obliko kot v dan namestitve;
sodelovanje z podjetje REHAU, ima ugled zanesljivega partnerja, podjetja s svetovnega ei'jamo sprošča in daje zaupanje v pravilnost izbire.
- Plastični profili REHAU imajo ruski certificiranje sistema GOST R.

Zdaj poskusimo razumeti različnih sistemov iz plastičnih profilov REHAU.

profil 1 Profil 2Profil 3

Če gledamo na svetlo plastični profil, smo videli, da je razdeljeno na celice fotoaparat. Te celice kamere preprečuje toplotne od tople površine na hladno, z uporabo toplotna prevodnost zraka, nizke izgube toplote. Multi-plastični profil sistem REHAU omogočajo doseči visoko stopnjo toplotne in zvočne izolacije, trajno in zanesljivo. Kota plošče med fotoaparatom v plastični profil REHAU povečanje zvočne izolacije učinkovitost in povečati njeno togost. Hladno bo preprečilo treh kamer v sistemu Windows iz plastičnih sistem profilov REHAU Osnovni Načrt (basic Design), globino (debelina) - 60 mm. Učinkovito in gospodarno. Koeficient toplotne Ur = 1, 7 W / sq m, Da z okrepitvijo.

V sistemu Windows iz plastičnih sistem profilov REHAU Termo-Design ima štiri komore, na globini plastični profil 60 mm, shranjevanje, ki je celo višja. Koeficient toplotne Ur = 1, 5 M / sq m, Da z okrepitvijo. Štiri-zbornica struktura zagotavlja odlično toplotno izolacijo. Pomembno in dejstvo, da je širina fotoaparata okrepitev 35 mm, ki omogoča uporabo armovane visoko-statične lastnosti. Vendar to ni omejitev. Pojdi naprej...

P'atikameg strukturo, globina plastični profil 70mm je Brillant-Design. Koeficient toplotne Ur = 1, 1 W / sq m, Da z okrepitvijo. Odlične toplotno izolacijske lastnosti. In kaj je varčevanje z energijo, in, posledično, strošek za ogrevanje. Eleganten, m', ki zaokroži ravne črte na vidnih površinah dati Windows a Brillant-Design sodobno in nenavaden videz.

P'pet kamer in ima plastični profil REHAU Clima-Design. Vendar globino plastični profil - 120 mm in tri vezja odporna tesnila. Koeficient toplotne - Mn = 0, 71 W / sq m, Da z okrepitvijo.

Vsi plastični profili REHAU vpliva na njegovo posebno površino, sijoče in gladke, ki ne privlači umazanijo, hitro in enostavno za čiščenje. Poleg profilov REHAU obravnava antistatic.


Voda in tiščanje v Windows priloženo odporna tesnila prvotne oblike klina s široko priključki. Odporne pečat teče po obodu okvirja in krila Okna iz REHAU profile.

Najbolj priljubljeni so Windows bele plastike. Čeprav proizvajalci PVC profilov ponujajo široko izbiro barve, površine iz plastičnih profilov iz tradicionalne bele, dvobarvni barv do različnih decors pod drevo. Nič ne bo mogoče omejiti Vam pri izbiri oblik in barv Oken iz PVC profilov REHAU.

Vse stvari so možne. Okna in vrata sistema plastičnih profilov REHAU dekoriranje hišo.

Windows sistemov iz plastičnih profilov REHAU, ki ne zahtevajo zapleteno nego - hurrah! - Nikoli ne boste morali, da barve okna. Okna iz plastičnih profilov REHAU v celoti izpolnjuje Vaše zahteve, toplino in domačnost v Vaši hiši. Tudi pri nizkih temperaturah hiša bo toplo in prijetno, hrupa mesta, bo pa v tiho šumenje strani.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика