четверг, 27 февраля 2014 г.

Prvi hiši

Kdo med nami kot otrok, ni izgradnjo "hiši", stoli, omarice in drugih improviziranih materialov? Igrali smo jih z mlajšimi sestrami in veliki bratje, prijatelji, resnično in izmišljeno, in zdelo se je, da je to, otroštvo pod vrgli v dveh foteljih z odejo ali nadarjenih opremljeno stanovanje omaro. Naši otroci se ne'bodite prepričani, da zasedajo kuhinjsko mizo ali ukrasti, odejo zaspal v moji babici. Dovolj, da namig starši, in tiste, ki gredo za iskanje po hiši za Čad - kamen za spomenike in drago ali mobilne in demokratična.

Prvi nepremičnine

Večina proizvajalcev določanje položaja svoje domove, za otroke, kot igrače za na cesto. Te hiše so res sposobni, da okrasite vrt je čudovit način. In še vedno otroci in učenci privlači ideja, ki imajo svoje lastno območje v stanovanju ali pod streho hiše. Več, da je igranje v pozni jeseni in pozimi ni vedno mogoče zaradi vremenskih razmerah.

Danes je obseg domovih za otroke je zelo velika: od disney palače v okviru zgornje meje za modele tkanin na žični. Izbira je zaradi spol, starost in Hobiji, kot tudi stanovanjskih in finančnih sredstev od staršev. Ne pozabite na dejstvo, da je v hiši nekako zavzema nekaterih prostora - vsaj en kvadratni meter. Včasih vprašanje je, ne toliko o tem, kako, da se prilega v inter'jer otroke, kako naj stavbo, tako da v sobi je bilo še prostora za gibanje in igre. Naj vas spomnim, da prej ali slej vse igrače dolgčas, ne glede na razburjenja je povzročil v času prejema. Tako da boste morali razmišljati o kraju, kjer bi lahko poslali domov za hrambo.

Kot v večjih

Vem, zakaj je malo držalo na splošno obstaja želja, da bi imeli svoj "dom"? Seveda, saj veste, vse nas v otroštvu sem si želel, da so "pravi" predmete, tako kot odrasli. Zato se večina prodaje so vzorci, ki izpolnjujejo to merilo - "vse je super". Oblikovanje plastičnih hiše najenostavnejši, vendar odprite vrata in Okna, da zagotavlja prostor za ustvarjalno domišljijo v igri. Take hiše so primerna za dojenčke od enega leta in do takrat, ko bo otrok v svoje stanovanje.

Z ljubeznijo'Yu izbrano pohištvo in zavese, ki bo hiša se o'nepremičnine predmet s svetlo osebnost okus lastnika.

Stroški rednega plastičnih hiše se giblje v širokem razponu. Poleg tega je razlika v ceni ni vedno izražena v zunanje razlike. Opozoriti je treba, da večje število na ceno sezname znanih blagovnih znamk igrač ni "goljufanje" za blagovno znamko in visoko kakovost zavarovanja. To netoksičnih materialov, in robustno vgradnjo in dolgo življenjsko dobo. Vprašanje materiali, iz katerih je naredila hišo, je še zlasti pomembno, če ste tekoč, da ga v zaprti sobi in ne na ulici.

Stroške bivanja za otrok dodati že omenjeno Zbirko pohištva in elementov med'notranje zadeve (ur, police za knjige in igrače, blazine, odejo, in tako naprej ). Malo hostesa bo uporabna posoda (še posebej zdaj, da na nobeni trgovini igrače otroška mikrovalovi, likalniki, pralni stroji na pretek). Pogled na hiše, ki je opremljen s to dodatno opremo. Jih bo stalo dražje, a na koncu, ta možnost je lahko bolj gospodarno kot nakup vseh povezanih postavk posebej.

Smešne zgodbe

Vse, celo najpreprostejši-videti hiša je svetla predstavnik "snela" igrače za igranje vlog igre. In še so tiste strukture, ki so prvotno vključene različne epizode. Na primer, moj sin Luke (leto in devet'pet mesecev) - lastnik multi-funkcionalne hiše, z ene strani, ki - pošte s čarovnikom za nabiralnik, na drugi lutkovno gledališče, zavese, s tretjimi deli z števec. Na četrti strani je levo, če želite vnesti. Hiša, ne iz plastike in najlon na gibkih konstrukcij na tip žice. Morda, plastični hiša izgleda bolj bistveno, ampak v najlon, ima svoje prednosti. Na primer, strošek (včasih 10-krat cenejša) in mobilnosti (igrača zlahka preselil v drugo sobo, in ga premaknete v mestu bo in otroka).

Obstajajo modeli, stilizirane medenjaki hišo ali avtobusom, in ne le iz najlona. V plastično prav tako boste našli veliko zanimivih: gozd Lože, Winnie the Pooh, velik otrok standardi roza grad za pravi Princesa ali grad z mostov, stolpi in skrivni prehodi za pogumni vitezov. Veliko takšnih struktur vključujejo strani, lestve, gugalnice in bazeni. In vse zato, ker so izdelani več za na cesto kot za hiše - ne toliko zaradi "serfs" tip aplikacije sandbox glede na velikost. Ponavljam, da otrok mora biti prostor za druge stvari (in kar je najpomembneje - ljudi). Ampak, če prostor dopušča, zakaj potem ne?

Sanje doma, s svojimi rokami

Kaj storiti, če apartma je zelo malo prostora, in otrok lastni hiši, sanje ponoči? Če vam ne ustreza, čeprav majhen ready-made strukturo, lahko bi iz iste najlon primeru na Mizo, z vsemi atributi igrača ohišje: vrata, Okna, itd. Časa bo to trajalo zelo malo - le za eno noč.

Če dva otroka'pogradom, lahko pokrov na njo. Nato pa dobil zaklepanje - čudovito in nedostopna. Z drugimi besedami, vsak ljubeč starš, se bodo vedno našli način, da bi sanje mojega otroka bližje in bolj resnično. Na srečo, v svetlo svetu otroški sobi je tako enostavno, da napišete še, čeprav ne velik, igrača.

Gradiva na temo

Otroška soba kot fairyland
Otroška soba: dodajte malo starost
Otroška soba: evolucijo slike od
Otrok v barva: kaj izbrati?
Otroška soba: lahko in ne more
Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика