среда, 26 февраля 2014 г.

Trak Foundation.

Trak Foundation.

0%
228 09.03.2012

V tem Članku smo sniams z strokovn ustanov, v katerih primerih se lahko uporablja.


Kap Temelj gelsomina, ali trdni pasu, Ki Gre okoli oboda Stavbe. Trak položite v vseh notranjih in zunanjih Stam. To omogoča Rozdil obremenitev na Temelj. Postane primeren, ko gradbišče je heterogen v prijemanje rob tal. Trak Foundation je razdeljen v zameno, na monolitno in montažne. Glede na velikost obremenitev temeljev so malsanulejo in globalsecurity.

Te vrste Foundation, ne glede na to, yo masbnlh, Bog je preprosta gradbena tehnologija. Tam Nadym in močna. Izraz delovanja Temelje glede na material, ki se uporablja Lahko:

-Montažnih betonskih - 50-75 LET;

-Monolitnega betona 150 LET.

Material za Strokov temelje


Kot material za trak Foundation Je opeko, gelsolin, ruševin betona, Gasometer Temelj plošč in blokov.


- Opeke kap Fundacija bo fit v primeru, kadar je okvir bougoudogo obseg tiskanja hiša bo iz lesa ali kamna v 1-1, 5 opeke. Vendar te vrste Fundacija potrebno zahlt pred vlago. To je zato, ker opeko, ki je ggraccoon materiala, in so v stiku z vodo se je uničiti.


- Gasometer Temelj plošč in blokov, ki so izdelani na rastline različne dolžine. So mcnm in Nadym. Praktično primeren za Vse vrste tal in gradnjo vrste. Pomanjkljivost je, Da palice Med ploščama popada vlage.

- Gelsomini Fundacija je mešanica cementa, peska in gramoza zapestnica kovinsko mrežo in bari. Zdaj, ta trenutek Je najbolj priljubljen material za ležanje Fundacije.

- Ruševinami konkretne trak Foundation iz mešanice cementa-peščena Rešitev in precej velike kamne. Pri uporabi Velikega števila velikih kamnov, Precej Trdne Temelje.


Uporaba trak Foundation


Trak Foundation je skoraj univerzalno. Uporablja se v gradbeništvu za majhne lesene hiše in gradnjo velikih Opeke. Čeprav je bolj trucost in materialization.

Poglejmo reglan uporabo te ali Druge vrste trak Foundation.
Trak temeljih, ki se uporablja v gradbeništvu melapower stavbe iz kamna ali opeke. In tudi, v gradnjo stavbe, v kateri nameravate Uporabiti kleti.


Malo pošiljajo trak Foundation vchretmess ko budut majhne hiše na slaboslyshascikh tleh.


Potopljen trakovi temeljih, ki se uporablja pri gradnji hiš z Debelo steblo ali težke particijo. In, ČE ste načrt za Uporabo garaže in kleti.


V tem Članku smo ugotovili, strokovn temelje, in kadar so uporabljene. V naslednjem Članku vam bom povedala, Kako zmanjšati trak Foundation.

Opeke hiša brez Temeljev.

En dan sem prejela klic od stranke, in je rekel, Da pod eno uro spremembe Hiši, Ki je pridobila nekaj LETI, wawasa, Da pod hišo...

Kaj morate vedeti pri izgradnjo temeljev.

Temelj Hiše je najbolj Pomemben element pri načrtovanju Hiše. VSE končano Fundacije zagotoviti trajnost celotne Stavbe.

Odvodnjavanje

Drenažni sistem, ki se uporablja za zbiranje nadmo vode Okoli Temelje Stavbe. To je serija perforowane Canalsat cevi...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика