четверг, 27 февраля 2014 г.

Kaj strešnik, da izberete kuhinji? 2010-08-25 09:32:40

Gradnja in rekonstrukcija.

Kaj strešnik, da izberete kuhinji?
2010-08-25 09:32:40

Izbor ploščic je bolj pomembno, važno, kaj izberete Ozadje, ker zamenjajte ploščice je veliko bolj zapleteno. Zato je potrebno temeljito izbrati ploščice za kuhinjo, ki se osredotočajo na več parametrov.


Prvič, morate upoštevati celoten videz kuhinje. Moral bi vizualno predstaviti, kot bo soba po obnovo, pohištvo bo uporabili, kako bo delo na Splošno. Nekateri oblikovalci priporočamo, položili ploščice po montaža pohištva, ki omogoča, da poenostaviti izbiro potrebnih vzorec in obliko.

Drugič, ne pozabite na lastnosti ploščic. Treba je nepremočljiva, še vedno v kuhinji zajema pare, vlage, in to ne bi na kakršen koli način vplivajo na dosegu vaše stene. Upoštevati obliko ploščice, kot ga bo lahko v kombinaciji z pohištva v vaši kuhinji. Načrt možnosti lokacije meja in frize, način polaganja ploščico.

Stenske ploščice moči ni pomembno funkcijo, bolj pomembno kot njegovo odpornost na škodljive snovi in vlage.
Kot je za talne ploščice v kuhinji, je treba upoštevati mehanski učinek na njo, zavijanje hladilnik, mize in drugo pohištvo.


Ploščice na tleh v kuhinji v kombinaciji s toplo tla, je priljubljen, in vsako leto obresti v njem raste. In stenske ploščice v kuhinji pri ustvarjanju zanimivih vzorcev, privablja s svojo izvirnost.

VIR: http://beybitblog. ru/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика