среда, 26 февраля 2014 г.

Plinovod opremo

Polipropilenskih cevi

Polipropilenskih cevi sestavil brez varjenja - in to je privlačna za tiste, ki ne marajo hrupa in umazanije. V bistvu ni nobene omejitve v smeri in montaža vodovodnih cevi. Te cevi so trajne, relativno poceni (cevi in fitingi). Na stene cevi polipropilen proizvaja, ni ugodni za bakterije, spore, gliv in škodljivih mikroorganizmov, tj. teh cevi okoljsko varno in dobro iz sanitarnega vidika.


astraes. ru

Te cevi so visoko pasovno širino, saj je material, iz katerega so narejeni, zavrača vse vrste vlog, kisline, baze, dobili v vodo, cevi niso podvrženi koroziji. Tako, pitne vode v cevi polipropilen ostaja čisto za več let in ni onesnažen zaradi vloge na stene cevi. Ko odtajanje-polipropilen cevi ne bo crack ali prekinil.

Med pomanjkljivosti polipropilenskih cevi - se proizvajajo v tovarnah omejena dolžina, to je, če se namestitev ne bi se izognili dodatnih sklepov, in to je teoretično zmanjša zanesljivost vodovodnega sistema.

Polipropilenskih cevi slabo ukrivljen in pri obračanju obvezna'Eskov pribor. Za montažo obvezno'obvezna prisotnost vir električne energije.

Cevi PVC



PVC cevi, ali skrajšano PVC zelo pogosto uporablja, kadar montažo domačo oskrbo z vodo, s temperaturo v žerjavi - do 60 stopinj C, hladno vodo do 95 C v vroče. Namestitev in spremembe teh cevi lahko katerikoli lastnik, brez sodelovanja mojstri z montažno tehniko. Za vgradnjo PVC cevi ni potrebna, varjenje stroji ali z navojem s'enotnosti. Dovolj za nakup strojne opreme, trgovina posebne prilepi-lepila in velikost'accuvac. Po dimenzije'Aksana cevi in nanos lepila je hladno varjenje.

Proizvajalci samolepilne PVC cevi jamstvo za zanesljivost in tiščanje s'spojine, odpornost na kisline, maščobe, olja, visoke temperature in druge pogoje, ki lahko ogrozijo celovitost cevi v spojko mesto.


kerakoll. spb. ru

Hladno varjenje PVC cevi poteka v nekaj sekundah. V okviru kraj skupnega vara ne bo treba, da monolith. Tehnologija te vrste, s'enotnosti stojalo'povezani z interakcijo na različnih ravneh (kemijske, fizikalne) plast polivinilkloridnih in lepilo.

Cevi so PVC barva: bele mrzle vode; rumeno - vroče. Pri nakupu PVC cevi za domačo oskrbo z vodo, se prepričajte, da so jih ustvarili samo za pitne vode. Če želite to narediti, trobento je najti ustrezno ikono ali vprašati in prodajalec.

Kovinsko-plastičnih cevi

Tehnologija izdelave plastični cevi se šteje danes eden izmed najbolj naprednih. Cev je več slojev (v bistvu 5) so povsem drugačne v svoje namene, materialov, rezultat je veliko udobja in dobre tehnične lastnosti cevi med delovanjem.


ppipe. ru

"Na dno" sloj, ki je bližje vode - znotraj polietilenske cevi. To zagotavlja monotonost in gladkost površine in ščiti cev proti prekomerno kopičenje rjo, apno, silt in druge naplavine, ki skozi cev postane trajno.

Naslednji je lepilo, ki plast, in nad njo, ki nosijo tanke aluminijast sloj, to zagotavlja visoko zanesljivost cevi, vendar je njihova prilagodljivost. Hvala za take oblikovne značilnosti, kovine, plastične cevi se uporabljajo za vodo stanovanj v težkih podnebnih razmerah in seismically nevarnih območjih.

Več aluminija - spet plast lepila, in nad njo - zunanji sloj plastike, ki ščiti cev proti zunanjim okoljem in ločena kovinski pred vlago.


gazotop-d. ru

Kovinsko-plastičnih cevi, ki niso predmet hidravlični udar, enostavno bend roko, Montaža poteka brez ogrevanja in varjenje. To je mogoče utreti vodo", sledi" različnih dolžin z vsemi vrstami obrne od vodnega vira do točke potrošnje celotno cut brez C'dovolnij elementov, in zmanjšuje verjetnost, da v nujnih primerih.

Kovine, plastične cevi se lahko pridružijo vse druge vrste cevi in vodovodne napeljave, ki uporabljajo poseben plastični nastavek (varianta 1) ali naguba matice in rokav z gumijastimi tesnili (2 varianti).

Med osnovne pomanjkljivosti, kovinsko-plastičnih cevi premera (do 32 mm) in dovoljena temperatura vode (90 C).


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика