воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Hodniki in stopnišče

Hodniki in stopnišče

Koridor - glavne arterije hiše in, da se najprej vidi dohodni - lahko nastavite ton in vzdušje na vso hišo. Pogled na hodnik iz različnih točk (od vhodnih vrat, na vrhu stopnic) in ob različnih urah dneva. Prosimo vas, da ocenite, kakšen vtis naredi je, kako je gostoljubno, ali v kombinaciji dekorativni sistem dekor sobe?

Je pa zanimivo arhitekturne podrobnosti, kjer lahko igrate: lep lok ali balustrade, drevesa'lesene plošče ali, morda, štukature okraski in napušči? Takšnih elementov lahko predlaga temo okrasne kompozicije in postane pritegne oko Osrednja točka med'jer. Če koridorja / veža, ki vodi do dnevna soba z odprtim načrt, je smiselno, da uporabite eno barvo za celotno Zbirko sob. Ker pa v hodniku, običajno ne ostanejo tukaj, lahko uporabite več svetle ali ostre barve kot na drugih področjih.

Vrata pribor

Posodobitev starih vrat, nastavitev novega (tradicionalno ali sodobno) pribor.

Hodniki in stopnišče

Razpostavljene tla izpolnjuje Viktorijanski ta hodnik, pa je varneje, da je ležala na stopnicah absorbira hrup preprogo. Sončni Igrišče z nezastroennyi dvižno okno med dve leti vabi vzpon po stopnicah na počitek.

Hodniki in stopnišče

Preprosta, svetlo dekorativne sheme poveča velikost majhna, prikrajšani odprt hodnik in opozarja, da je spiralno stopnišče. Obseg slik v kombinaciji z lesom ograje, in njihovo lokacijo poudarja, da je bend stopnic.

Hodniki in stopnišče

V ta široka veža z galerijo tabele s prijetno svetilke, stoli, vaze s cvetjem in slike, ki so razporejeni, kot je prikazano vključuje pot do srca doma.

Hodniki in stopnišče

Enotno barvno shemo sob in hodnik, v kombinaciji z tla rodila visual SV'razmerje med različnimi sobe v hiši, brez ostrih kontrastov. Odsotnost vrata, kot da odpira prostor, in sobe so nadaljevanje hodniku. Sijoče chrome oblačila obešalnik - bolj svetla in elegantna alternativa dreves'Jana.

Koristne nasvete

Tla s trdo prevleko, ki je trajno, in relativno enostavno čistijo, ampak odražajo zelo dobro hrupa. Polirani dreves'lesenih stopnicah lahko spolzka, kar je zlasti nevarno za otroke in starejše osebe.

Preprogo pod nogami prijetno in zagotavlja zvočno in toplotno izolacijo. Izberite volna preproga in dobro priloži navodila. Preproga se umaže, zato ne bi smelo biti preveč svetlo. Manj vidna umazanija na preprogo z podcenjeni vzorec kot navaden.

Vedno belilo vrhu in na dnu stopnic.

Prehod od ravni do ravni eno vrstico, je lahko nevarna, je bolje, da v dveh korakih. Ravni, lahko izberete barvo in teksturo tal, ki zajema. Stopnišče s tremi ali več razteza morajo biti opremljeni z ograje.

Ali se ne dajo na stopnicah ali platforma, katere cilj up svetilke na svetlobo in bleščanje ne slepe oči.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика