воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Nevtralne barve sheme

Nevtralne barve sheme

Pri oblikovanju inter'notranje opreme lahko uporabljate z uspeha mirno tone, m'kaj odtenki in uporabe nejasnih, zamegljenih nasprotju nevtralne barve, ki odraža vaš življenjski slog.

Nevtralne barve sheme
Harmonično, mirno med'jer v sveže bele in smetana tone. Naravnega lesa in talnih oblog iz naravnih vlaken ustvariti potrebne ozadje za sestavo v nevtralnih barvah. Svetle pike sončne svetlobe popestrimo prostor.

Nevtralne barve so ponavadi velja, brezbarvna, "ne", čeprav je njihova paleta je zelo široka. Strogo gledano, te so črne, sive in bele barve. To vključuje tudi vse odtenki smetane, bež in rjave barve (sivo-rjavo, rumeno-rjava, siva in bež). Ti nevtralni toni zelo vsestranski in se uporablja v veliko stilsko kompozicije umirjeno iz art Nouveau, da izrazito glamour.

Mnogi menijo, med'jer v povsem nevtralne barve dolgočasno in asketski. Vendar, sodoben design, trende, kažejo, da je to mnenje je napačno. V zaključna inter'jer nevtralni materiali skrite sveže, zanimive rešitve. Poleg tega, nevtralne barve se pogosto uporabljajo kot lowly ozadje za svetlo naglas podrobnosti.

Uspeh nevtralno sestava zagotavljajo bolj skrbno načrtovanje kot barvna shema. Vsak element - od barve in tekstil za ločeno dekorja se mora preveriti. Ko je vse pripravljeno, boste videli, kako enostavno in udobno živeti v takih razmerah. Dodatni inter'jer lahko vedno dodate, ni bojazni, da bi nesoglasja v barvo.

Čista bela barva

Bela barva je popolnoma brezbarven nevtralno barvo. Ampak za vse svoje nevtralnosti ne pričakujte, da bo igral pasivno vlogo v inter'Yeri. Belo pobarvane stene in dreves'leseni podrobnosti izstopali s svojo briljantnost; belo-prosojne zavese in porod obliki, meglen plašč pred okno in nad posteljo.

Nevtralne barve sheme
Siva z belo - m'kaj različico črno-beli kontrast. Tukaj stene so svetlo sive, krochmalna perilo, povezanih z belo in spot slike bolj bogate sive barve. Vse skupaj izgleda super.

Bela inter'jer šteje higienskih norm za kuhinjo in kopalnico. Bele stene osveži dnevno sobo, jedilnico ali spalnico, ki odražajo največ naravne dnevne svetlobe tudi v temni sobi in SIP'accouche umetne svetlobe v večernem času.

Nedosegljiva sivo

Obstajajo različne vrste siva nastala iz katerega koli sektorja in barvo kolesa. Toplo sivo barvo so roza odtenek, hladno modro-sivo ali zelenkasto spremenite barvo skozi ves dan. Od več sto različnih barv in odtenkov, diskretno siva barva se uporablja za vse inter' " kot ozadje z belo, črno in / ali v zmesi z drugimi m'komu in nežne melodije.

Če beli in črni so neprijetne za vas kontrast, najemnina za kombinaciji z elegantno belo sive barve, kateri odtenek.

Nevtralne barve sheme
Krema za stene, belo tančico, podrobnosti, svetlega lesa ustvariti mirno, m', ki v ozračje. Vse to skupaj s slikami, boki tančico in dreves'leseni toaletno mizico medu barva je privlačna spalnica država slog.

V hladnem romantične spalnice lahko okrasite belih sten zaslon s sivo obrobo, za uporabo prekriti s sivo damasta pohištvo, briljantno sivo svilene zavese z interceptions v obliki pearl pramenov, dodajanje posteljnina nabor snežno belega bombaža.

Black & white

Enobarvni sheme, ki temelji na uporabi belega in črnega, na videz zelo impresivno. Črni in beli dekor, ki je vedno v modi: nasprotij bi pritegnili pozornost. Črna barva, temno in se upokoji v ozadju, in belo, svetlo in potisnil naprej, da močan vizualni kontrast. V kombinaciji z jasnimi linijami pohištva stilov sodobne in high-tech in z ustrezno razsvetljavo, črna in bela modela je odlična izbira za ustvarjanje

Smetano in bež barvi

Krema je rahlo rumenkasto belo, nekakšen čisto bela. Ti odtenki so številne. Ponavadi jih uporabljamo namesto v beli dekor je tradicionalni in etničnih slog za svojo elegantno, mirno sobe, in tudi za dajanje o'predmeti vrsta starih.

Barva bež za več let je bila najljubša barva dekoraterje, ki ustrezajo vsak okus kot ozadje. Obstaja veliko odtenki bež barve, iz smetane, da roza in svetlo olivno.

Nevtralne barve sheme
Elegantne smetane oblazinjenje v bež ozadju izgleda zelo elegantno.

Donosna manifestirajo bogato bež stene v bližini svetlo bež zgornje meje in dreves,'leseni podrobnosti. S to barvo, lahko ustvarite neverjetno zapletenih barvno shemo.

Harmonijo v nevtralni toni

Čar nevtralni toni, zaradi in preprosto združljivost z drugimi barvami, ki dajejo možnost, da izberejo katero koli barvne kombinacije. Če ste lahko kreativni, prilagodljivi in nevtralne barve so lepe, harmonično ureditev. Ko ste na morsko obalo upoštevajte, prod, kamni in školjke. Mešanje njihovih cvetov lahko izhodišče za ustvarjanje barvne sheme inter'notranje zadeve, pretepanje gladek prehod iz temno sivega skrilavca do Zlato silicij kamenčkov in belega marmorja razvezo zakonske zveze na granit.

Nevtralne barve sheme
V ta življenjski prostor različnih odtenkih sive in smetana barve potrdil, da je visok ugled, zaslužen za notranjo dekoracijo v skromen, skromen slog. Stene pobarvane v 2 odtenkih sive barve, pohištvo in preprost dodatki - vse ustrezajo Skandinavski slog inter'jer.

Mešanica sive in smetana, kot so fotografije na levi strani, ustvarja elegantno kombinacijo, miren in skromen. Začnete lahko s stensko slikarstvo v 2 odtenkih, smetane in strop - barva slonove kosti. Kot naglas barve, vrat in oken architraves sive "nevihtni oblaki". Svetloba-Zlati tla tla iz naravnih vlaken, sisal, juta bo textural kontrast gladke površine. Krema zavese na Oknih, obdelajo rob, bo potekal sivi kabel.

Nevtralne barve sheme
V tej spalnici je stilsko kontrast kombinacija črne in smetano. Oster ravne poti v postelji s 4-plakat, okvirji za slike in preproge opredeljujejo strukturo povzetek in geometrijskih številke.

Izbirate lahko kontrast kombinacija črne in smetano. Sobe v teh barvah videti lepo in moderno.

Prednosti nevtralni toni

Načrtovanje prostorov v nevtralni toni, ima številne prednosti.

  • Izključi, ponižni ton, kot so kreme in sivi barvi, obliki mirno ozadje za naš današnji grozničav način življenja.
  • Nevtralne barve, da se odlično prilegajo v en prostor v sodobni stanovanja, kjer posameznih delov, ki imajo različne funkcije. O'jih združuje v eno enoto lažje doseči z lahkoto kombinaciji m', ki tone. Nevtralna paleta barv je primerna za ekološko površin (opeke, drevesa'les).
  • Za močno uporablja sobe so idealne rjavo-sive barve, ali tako imenovani lučka saje, so skoraj nevidni onesnaževanjem in poslabšanjem. Pick pegasti preproge z resami kupu in težka teksturirane blago za oblazinjeno pohištvo. Svetle barve dopusta za enostavno čiščenje izdelkov, kot so prevleke za blazine.
  • Razen svetle barve z inter'jer daje najboljšo priložnost, da oceni obliko soba in pohištvo in dekor. Označite zanimivimi arhitekturnimi detajli s pomočjo spretno razsvetljavo, ustvarjanje privlačnih nasprotij, na primer z dajanjem kovinske mize z tanke noge pred zaokroženo m'kako kavč.
  • Nevtralni sistem je v ospredju strukturnih podrobnosti. Pick up površine z različno strukturo: Ozadje z konveksna slika ali valovita, trakovi, naravni kamen ali les za talne obloge, pohištvo uporaba bambusa ali reed, tech slog spojina vezavi.
  • Kot dodatna oprema uporabljajte izdelke iz naravnih materialov: pletene košare, ki je napolnjena z borovih storžkov, terakota urns z kapsul semena rastlin, starinske čipke nad usgov'jamo postelj, itd.,

Odtenki bele

Nevtralne barve sheme
Ta impresivna soba je popolnoma zavrača idejo, da nevtralne tone dolgočasno in vljudno. Sredne-sive barve in lučka saje" pogled čudno, dekorativni na bež stene.

Vsakdo, ki je poskušal najti bela material za bele, lahko z gotovostjo reči, da je to nevtralna barva ima veliko odtenkov, ki jih ni mogoče razlikovati, ne primerjamo z drugimi, čisto bela material. Bela s pridihom različnih barv pogosto uporabljajo kot nevtralni. Najbolj pogosto, ti signali se imenuje svetle pastelne.

Nevtralne barve sheme
"Nevtralno" in "naravno" color pogosto šteje za sinonim. Zato, kavč primeru grobe tkanine, beljene barve wild kamen bež odtenek - bela, modro-sivo steno izgleda zelo organskih v sobi država slog.

Lahko kupite bele barve z senci marelice, rose, Apple, so vse razlikujejo od snežno bele barve. Izbirate lahko barvo na splošno barvno shemo prostora. Svetlobo udarec marelično barvo, bo daje prostoru toplino in roza - romantični pridih.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика