понедельник, 24 февраля 2014 г.

Izberite naprave za kopalnice in wc

Kopalnica in wc sta igranje v življenju zelo pomembno vlogo: to je tukaj, da homeowner bi se počutim zelo sproščeno in udobno. Zato, osnovnih zahtev, ki jih pred'uvajati sodobne oblikovalci ustvarili med'notranji prostori za osebno higieno, so vsi tukaj bi bilo videti lepo, elegantno in kompaktno.

Vse te točke stojalo'povezano z dejstvom, da na ozemlju obravnavanih področjih, običajno zelo majhne in jih je treba vedno biti drugače, brezhibna čistoča in udobje. Tudi, je, da je kopalnica, ki je namenjen za vodo postopki, nalaga podobne zahteve za uporabljeno tukaj razsvetljavo kot varnost uporabe: to je težko, da bi "prijateljev", vode in električne energije.



Tako nitko, ki je izbrano za kopalnico, bi morala biti izbrana za tekmo barvo okolice, med're in ga je treba opraviti v mirni, klasičnih barvah. Kako popolnoma v kopalnico in stranišče, so primerne naslednje barve - belo, črno in zlato. Tukaj smo uporabite to pravilo: te sobe nič ne bi smelo nagajati oseba, ampak nasprotno, da ga nastavite na mirnem in mirno "val".



V zvezi z razpravo dekorativne lastnosti svetilk, prav tako želijo dodati, da tukaj lahko vsakdo, načeloma izberite slog, ki se mu zdi najbolj udobno, dobro sodobni trgi "gorijo" želja je v ponudbi na to temo je ogromno število različnih modelov. Vendar pa opozarjamo, da v primeru oblikovanja kopalnica in wc, najverjetneje je, da bo zmagal," tisti, ki raje modern stil, ki temelji na minimalism in preprosto eleganco. Čeprav poskusi pogosto tudi dala pozitivne rezultate.

Kot je za razsvetljavo funkcije, uporabljene modele, je pozdravil precej svetlo luč: da je razsvetljava lahko povzroči oseba občutek veselja in varnosti. V nasprotnem primeru, sence, ki bo izbrisal ni zelo svetla luč sposoben moteče in ne mirnem okolju.



Kot kaže praksa, je bolje, z določene funkcije bo spopasti reflektorji, ki so videti zelo udobno vključiti v visečega stropa. Ti žarometi so različnih oblik in barv. Poleg tega na Vaš okus, lahko izberete naprave s halogensko žarnico ali navadne žarnice. Za oblikovanje enako še posebej osvetljenih površinah v kopalnici in wc se lahko uporablja spektakularen obračanja napeljave.



Več m'svetlobe v teh prostorih je mogoče pridobiti z uporabo naprav, ki so v svoji zasnovi posebnih diffusers. Zelo impresivno v kopalnici videz ogledala z vgrajeno v luči. Poleg tega je primerno, da so oni tudi zunanja oblika Antsupova, kar pomeni, da je pojav takšnih ogledala, ne spremeni, čeprav, ko vse drugo v vašo kopalnico več ne bo viden skozi veliko pare.

Kot pravilo, vse napeljave, ki so namenjeni za prostore za osebno higieno, proizvedeni z visoko stopnjo vodo-odpornost, kot so običajno v tehničnih specifikacijah, ki so priložena izdelku.



Zdaj, ko Ste se jih naučili, se s pomočjo te člen), katere zahteve preden'so za razsvetljavo, naprave, ki se uporabljajo v kopalnici in wc svetujemo, da uporabite prejetega znanja v praksi in razumeti vse "čar" pristojni in inteligentna izbira.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика