четверг, 27 февраля 2014 г.

M', ki krovstvo - skodle in mastic

Med sodobne kritine, najbolj priljubljena skodle. Streha je izdelana z uporabo ploščice, včasih navedena tudi kot m'ki, kot jo predvideva posebni modificiran bitumen, ki zagotavlja strešnik prožnost in elastičnost. Osnove ploščice okrepiti in ojačana s steklenimi, ki daje dovolj moči. Zaradi te lastnosti, kot tudi majhna teža, g', ki ploščice različnih enostavnost namestitve in se lahko uporablja za strehe najbolj nenavadne oblike. Ploščice so lahko rezani in enostavno izvedljiv, ki omogoča, da organizirajo ko streha je skoraj brez odpadkov proizvodnja. M', ki strešnik ima dokaj široko paleto barv in je narejen v obliki plošč različnih oblik.

Namen in uporaba izdelkov iz bitumna

Vsakdo ve, da je destruktivno delovanje vlage velja za skoraj vse gradnje in strukturne materiale. Za zaščito objektov in konstrukcij najbolj uspešno uporabljajo bitumen hidroizolacijo. Sodobne tehnologije omogočajo, da se ustvari na osnovi bitumna hidroizolacijo materialov, ki zaradi svoje lastnosti, ki zagotavljajo dolgoročno zaščito vseh vrst stavb in objektov, ne samo od vlage in mehanske poškodbe. To je vse vrste bitumen mastic, ena ali več komponent, vroče ali hladno aplikacije, ki uspešno ščiti površine iz betona in opeke, lesa in kovine. Bituminozni kit, pridobljen na osnovi bitumna z dodatkom različnih polnil in spremenjen z različnimi polimeri. Običajno, kot kiti se dostavijo pripravljen za uporabo in uporabljati na zaščiteno površino z barvo valjem ali čopičem.

Običajno bitumen mastic hidroizolacijo nanese na površino, očistiti umazanijo in vlago in kovinskih konstrukcij mora biti brez korozije. Mastic se segreje na temperaturo okoli 180 C v posebnih kotlih posredno ogrevanje, opremljeni z napravami toplote, nadzor in prilagoditve za mešanje ogrevane mase. Potrebujete pam'ne pozabite, da bituminozni kiti so vnetljivi material, zato je nedopustno, da delo z njimi v bližini odprtega ognja. Kot pravilo, ustvariti kakovostno hidroizolacijo, pre-napolniti površino. Kot primer uporablja bitumen mastic, tekoče s topilom ali posebne strukture, tako imenovani bazi.

Pri gradnji cest se pogosto uporablja bitumen emulzija. Je mešanica bitumna z vodo, ki se doda posebna snov - emulgatorji in katalizatorji. Ta emulzija ima več tekočine doslednost v primerjavi s cestnimi bitumen in ne zahteva uporabe predhodno ogrevanje. Emulzija se lahko uporablja v vlažnih in prašnih površino. Emulzije je zlahka prodre in zapolnjuje razpoke in majhnimi odprtinami za cevi Temelj cesti, ki zajema. Visoka oprijemljivost pomaga ustvariti bolj trpežno površino, ki poveča življenjsko dobo cest. Poleg gradnjo cest bitumen emulzije se uporabljajo za pripravo prve plasti, povezovanje plasti in hladne asfaltne mešanice.

Za odločanje o vprašanjih hidroizolacijo različnih zgradb in struktur pogosto uporabljajo samolepilni bitumen trakom. S tem trak za tesnjenje šivov in sklepov različnih materialov, kot so beton, kovina, plastika, les in opeka. Tesnjenje cevi hladne vode bistveno podaljša njihovo uporabno dobo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика