воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Inter'jer v etno slogu

Tam je kategorija ljudi, ki so tuja hladno Sijaj, stekla in kovin slog "high-tech", bogato okrašen Baročni dekor ali navijanje linijo art Nouveau. Jim eksotične tujini, edinstveno energijo ljudske tradicije in razburljivih srečanjih z originalnimi starine življenje. Etnične slogu, z dve sto let zgodovine, ki se je pojavila porast priljubljenosti.

Seveda, če je čas in denar, ki ga lahko po svetu, za preoblikovanje vašega doma, se vrti v blato koča Afriške lovec ali, na primer, ruski koče. Vendar, etnične slog je opredeljeno, najprej kombinacija dekor pohištvo, materiale, barve, značilne za inter'notranjost matični državi, in ne zahteva veliko obdelavo stene, tla in strop.

Za dolgo časa na vrhuncu slave, je bil Afriški stil je najbolj eksotičnih: vse materiale, ki se uporabljajo v to, da se ustvari med'notranjost naravnih virov narave.

Za prikaz razpoloženje brezplačno Afriki z največjo možno popolnosti, morate samo, da izključi prisotnost Ozadje, in stene so pobarvane v senci ochre. Na tla, da imajo naravne volne preprogo s tradicionalno Afriško sliko, obkrožite se s pisanimi notranja oprema: vklesan dreves'Jana, rattan, ali kovanega železa. Obvezna'Eskov predmetov original art: jedi iz kamna, maske, okrasne blazine s sliko Afriške živali na blazino, različne skulpture.

Vendar pa obstaja nevarnost, da pretiravajte z vsem tem eksotičnih sijaj in obrniti stanovanje v Muzej, ki bo kmalu utrujen. Zakaj lahko izberete varčujejo varianta stylization pod "Afrika" in da se pobota med klasično'jer več predmetov. Na mizico ali oblači bo zelo primerno, Kam'leseno posodo s sadjem ali dreves'Jan vaza; na kavč brezskrbno vrgel imitacija kože zebre, v kotu kraj fine marec black metal: če želite ustvariti občutek izoliranosti od civilizacije - to je naš cilj.

Japonski slog pogosto izbrani prebivalci megalopolises, utrujen od dinamičnih mesto in svetle barve, prikaz primerov. Enostaven, diskreten, design, žlahtni materiali in neposredne oblike - nič overloads pozornost. Tipičen podrobnosti inter'notranja drsna pregradna namesto notranja vrata, drobne bambus pohištvo, tla-Mat-tatami trsa na tla. Barva pretežno svetlobe: bela, bež, krem. Posebno pozornost nameniti dodatna oprema: nizka pravokotne mize bo postavljena mala porcelana krožniki, svečniki, cvetlični aranžma ali mini-slap iz naravnega kamna. Prepoznaven nitko, rižev papir z hieroglyphs, kimono (kot okras na steni), podružnice Sakura, lonec bonsaj, poslikave v stilu Japonskih art school, fan.

V zadnjih nekaj letih, je bil močan strast do naših rojakov in Indija), Indijski stil doma. Glavno vlogo je imela svetle barve: cyan, maline, pomaranče. Barvita, živahna inter'EP z obveznimi'obvezno svilene zavese in bedspreads. Nizko pohištvo iz tikovine z elegantno, openwork carving, ki priča o posebnih strasti, Hindujci, da dekor.

Ljubitelji nestandardne rešitve naslov v Severni motivi in izberite Skandinavski slog. Da bi se dotaknite dobre stare švedski inter'jer svojega doma, ni težko. Tipičen podrobnosti švedski stanovanj: drevesa'Jan žarek zgornje meje, pogojno razdeli prostor v dveh enakih delih (v starih časih je obesil oblačila ali krog kruh za sušenje), tla in stene in svetlega lesa, navadnih dreves'Yana pohištvo, ki je oblečena v bombažno zajema. Okras je skoraj nikoli ne uporablja. So primerne, razen če vezene steno, namizni prti bledo zelene barve z bež, modri in beli barvi.

Mediteranska privlači s svojo vedrino. Stene so pobarvane v živih barvah, tla lončeno vzorec iz marmorja ali obarvana keramične ploščice. Eno je, samo da opremiti svetlo dnevno sobo naslikal dreves'Jana omaro, kovanega železa avto salon in visi talna dolžina zavese, zelena, modra, Zlato-oranžna barva, in se počutil, kot če dih svežega sea breeze.

Rafinirano francoski stil, ki združuje šarm in udobje. Francoski izumil globoko nizek stol, ki je napolnjena z alg ali iz konjske žime; tabela dreves'Jana ploščo, ki je pritrjena na kovinsko bazo v obliki treh barih, tabel z nogami kot tace lev. Za francoski stil je značilno prugasta oblazinjenje stolov, obvezno'nujno v istem tonu z senci luč; žakarske zavese z cvetlični okraski, ozko okno v nadstropju, odpiranje na majhen balkon.

Tam so spori o dodelitvi new York style: torej, obstaja mnenje, da v new Yorku, ki se meša skoraj vse glasbene trende. Vendar pa je naše znanje o tem mestu, je precej gotovo: nebotičnikov z velikimi okni, steklo, jeklo... Od tal-dolžina Okna, eno na 24. nadstropju, ponuja slikovito pogled na celotno mesto...

Slavni arhitekt in oblikovalec, ustanovitelj pop art Andy Warhol je bila "mansarda-trendi" ("loft" v angleškem jeziku pomeni "na vrhu apartmaji"). Če želite ustvariti prostor na tak način, da odstranite vse stene: stil kaže na pomanjkanje izoliranih prostorih, razen za nekaj gospodarskih sobe v bližini vhoda. Kuhinja je ograjeno off z glavni prostor, bar, glavna vsebina omarice - kozarci za šampanjec, kava in storitev. Pohištvo in stene v tem stanovanju, svetle barve. Eno steno, lahko blokirate omare zagotovo z odprte police, na drugi, da visi slike v slogu pop art: če želite povečati sliko iz stripov na velikost platno, ali pa ustvarite svoje lastne portrete v nepredstavljivo barve. Glavni smeri lastnosti kovin in stekla, je tako primerno, nekaj železa struktura po stopnicah, primerna tudi steklene vaze in žarnice nenavadno obliko. Če kričečimi barvami vam ni všeč, izberite črno in belo new York style z enobarvne slike, tkiva pod kožo Zebra ali Dalmatians, šahovnice na tla. Teh stanovanj ne bodo vsi našli prijeten in bolj primerna za mlade, ustvarjalne posameznike, ki radi povabite goste in da organizirajo zabave.

Gradiva na temo

Nepredvidljivi inter'EP iz Maroka
"angleški vasi" v Moskvi, apartma
Vzhodne modrosti v notranjosti'Yeri
Slog različnih Narodov, ali Narodopisje v notranjosti'Yeri
In končno, ne pozabite,'ne pozabite, da vam ne bi poravnal svoje etnične stanovanj pravi Starin: vsebujejo ogromno energije, ne le podredil celotno inter'EP, ampak tudi njen vpliv na človeka. V posebnih trgovinah boste našli široko paleto problematik, stilizirane etnične eksotiko in izgleda nič slabše. Uspešno preoblikovanje!



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика