среда, 26 февраля 2014 г.

Lokalnih razvojnih načrtov za individualno gradnjo.

Lokalnih razvojnih načrtov za individualno gradnjo.

0%
113 09.03.2012

Projekt zemljišča v zemljišče za GRADNJO in vzdrževanje stanovanjske Hiše, poslovne zgradbe in objekti, razvite v okviru projekta organizacije.


Meje in površina zemljišč se določi glede na Splošni načrt za izgradnjo Mesta. Lokalni načrt je Zelo pomembno. Dejansko je zemljevid zemljišča, na katerem se izvaja gradnja. V bistvu načrt je izdelan v merilu 1:5000 in 1:10000.


V glavni načrt določa Uporabo zemljišč, VSE napotitve na to stanovanjskih maso ulicah med pozabite, itd.,


Če želite namestiti Rešitev, oziroma urbanih ali podeželskih Sveta, sedež in dogovorjenih Mejah uporabe zemljišč. Mejne točke je kovinsko palico, ki vozijo v tla do globine 0, 5 m Meje in površina zemljišč, morajo biti odobreni za ustrezne storitve. Robne oznake morajo biti navedene v naravi in so dani pod nadzor za shranjevanje. Pri določitvi zunanje meje rabe ne sme biti terjatve iz sosednjih zemljišč uporabnikov. Osnova za Razvoj zemljišč za upravljanje projektov Na zemljišču parcela dodelitev se Sklepa ustreznega seji mestnega podeželja ali mestni Svet.


Zemljišča uprava zagotavlja Pogoje za dodelitev zemljišč parcele, ki označuje zemljišč v skladu z materiali, ki se predhodno odobriti upoštevati Splošni načrt razvoja poravnave.


V bilo tudi navedeno, namen uporabe zemljišča, parcele, glede dodelitve, način plačila za zemljišča. Tudi omejitve v skladu z ukrajinsko razvrstitev omejitev pravice uporabe.

Hišo v mestu ali zunaj nje?

ČE želite slišati zjutraj petje nightingales'I, kaj p'Anki vonj Buska, ne sadhatissa vonj dima in hrupa, morate budovat hiši zunaj Mesta.

Pred začetkom gradnje. Formalnosti.

Za začetek gradnje svoje mesto, potegne za vse bi moralo biti upravljanje z zemljišči projekta Na zemljišču parcela dodelitev.

Priprava gradbišča za gradnjo.

Gradnja Hiše traja več mesecev, in za Zaključek in zagon včasih zahteva več LET.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика