четверг, 27 февраля 2014 г.

Skrilavec strešne kritine

Danes trg ponuja različne vrste streh. Če imate celotno sliko območju, v tem članku, boste spoznali to različico kot skrilavca streho. Čeprav to ni najbolj priljubljenih strešne kritine, vendar pa vzrok ni nekaj neprivlačna fizične in estetske lastnosti, in relativno visoko ceno.

Bomo lahko varno reči, da skrilavca streho izbrani ljudje, ki ne iščejo nizke cene, in raje gradijo hiše že več stoletij. Torej, kaj je strešni skrilavec, kaj so prednosti in slabosti ona ima?

Koncept skrilavca strešne kritine

Kakor ime pomeni, napravo iz skrilavca strehe glavni gradbeni material je iz skrilavcev. Ta material skozi stoletja ustvarila narava pod vplivom visoke temperature z silt, peska in drugih naravnih elementov.

Skupine se imenujejo tudi naravnega skrilavca. In po definiciji, ki jo je elita strešni material, ki ga narava je ustvarila, po nekaterih informacij, približno 400 milijoni let. V Evropi skrilavca kot material za streho in se uporablja od 15. stoletja. Vključene so bile s strehe palač in gradov. Naravni skrilavec skrilavec je Kam'lesene plošče različnih širina in višina. Širina takih plošč je običajno okoli 5 mm, in so namenjeni za različne vrste zidane.

S svojo sestavo, skrilavca je kombinacija več mineralov, ki zagotavljajo visoko estetski in uspešnosti lastnosti. Kot pravilo, skupine sestavljajo sericite - 30-60%, chlorite - 10-30%, kremen - 20-40%, apna spar (kalcita) ali drugi karbonati - do 5% in nekatere druge snovi.

Oljni skrilavci je kos strešne kritine material: vsako posamezno ploščo mase, ki se razdeli stran od blokov take kamnine kot glina skrilavca, in potem je bila dana, potrebno obliki. V črpanje nafte iz skrilavca, proizvodnja strešnik in dovršitev strešne kritine deluje v glavnem uporablja za ročno delo. In to je eden od razlogov, zakaj je ta material ima zelo visoko ceno in pripada kategoriji elite.

Skrilavec streho izgleda zelo privlačno: naravni kamen je skoraj čarobne lepote, da je težko sprejeti občudovali pogled. Iz takega materiala, streha je prijeten za oko, in glede na višino sonca in lom žarkov, vsak čas novo videti impresivno. Kot pravilo, naravne skrilavec skrilavec je temno sive barve. Vendar pa so zeleno in temno rdeče odtenke.

Prednosti in slabosti skrilavca streho

Veliko generacij krovci in znanih arhitektov je bil ustvarjen s pomočjo skrilavca strehe celotno arhitekturno smer. Žlahtno temno sive barve skrilavca z značilno lesk, ki ne tamnjeti več let. V Evropi lahko najdete številne palače, gradovi in katedrale, ki so okrašena z take mojstrovine.

Med najbolj priljubljenimi stavbe, ki so skrilavca streho, se lahko imenuje Buckinghamska Palača in tower of London v združenem KRALJESTVU, Louvre v Franciji, kot tudi uradni prebivališča Kancler v Nemčiji. Skupine skoraj ne vpliva času, zato je glavna prednost je dejstvo, da je bil vedno kot vse visoko klasike, sodobne in moderne.

V primerjavi z drugimi pitchforks strešni skrilavec je ne samo izjemno dekorativna in edinstvene karakteristike. Torej, skupine ni gorečega materiala, ima čudovito zvočno izolacijo in tiho v dežju in vetru.

Pod vplivom visoke in nizke temperature, in svoje nenadne spremembe, skupine strehe ni deformirana. Take ploščice so zelo odporni na agresivne medije in vpliv ultravijoličnega sevanja. Z skrilavca ploščice lahko naredite vse, tudi najbolj kompleksnih površin. In različne velikosti in načini namestitve omogoča, da ustvarite načrt streho z edinstveno arhitekturno videz.

Strešni skrilavec ploščice ki temelji pritrditev na načelu lestvice. V dežju voda ne pušča pod streho, in se izliva v ploščice na ploščico in se spusti nazaj na zemljo. Pomembno je tudi, da skrilavca je najbolj vzdržljiv material: proizvajalci določijo svoje življenje od 100 do 150 let. To je ekološko čist material, ki ne vsebuje škodljivih nečistoč.

Zdi se, da skrilavca streho ima le eno slabost: vse vrste streh ona je najbolj drago. Vendar pa je zaradi visokih stroškov, zaradi izjemne estetske in karakteristike. In, kot veste, vse razkošje in visoko kvalitetnih materialov, z eno opredelitev, stand poceni ne.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика